Reklama

Reklama

Smrtící Kung Fu 2

(TV film)

Obsahy(1)

Bílý buddhistický mnich v exilu shromažďuje podivnou partičku k obraně vesnice ohrožené bandity. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Znovu se sejdeme, bratře !! V pekle !!" ;) V tom filmovém ?? Jistě.. Nebojte se, kluci, nebudete tam sami.. Že Seagal už pár let vypadá, že své protivníky nemlátí, ale rovnou polyká, to už všichni víme, ale teprve teď jsem si všiml, že Davida Carradina, budiž mu země lehká, si těsně před tím, než navždy odešel, snadno jeden mohl splést s jeho vlastní dost ošklivou sestrou.. Díkybohu žádnou nemá !! ;) Smutný konec jedné hvězdy.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní společnosti by se neměli pouštět do takovýchto projektů, protože kazí čest těm kvalitním a doslova ukázkovým. Námět nijak zajímavý a ztvárnění je tak katastrofální, že by to měli televize vysílat hodně po půlnoci. David Carradine ani zde nevybočil ze své důležitosti a duchovnosti, že nudí už jenom co se objeví v obraze. Dlouhé scény kdy se nic neděje tu převládají a to zábavnost totálně pohřbívá. Smrtící Kung-fu na diváka, protože tohle ho stoprocentně odrovná. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Stejný shit jako jednička jen s tím rozdílem, že Carradine je ještě krapánek pomalejší (jde to ještě vůbec?) a tak jsou pro jistotu při soubojích většinou zabírány jen jeho nohy, takže hlavní roli vlastně hraje jeho dublér. Jo a ještě jedna perlička: s hlavním záporákem se zná od dětství, které je nám párkrát puštěno ve flashbacích. To by nebylo nic podivného až na to, že jako děti jsou oba víceméně stejně staří kdežto v přítomnosti je dělí zhruba 35-40 let. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Jak už komický název napovídá, jedná se o kung-fu snímek kategorie "C" (vhodné i pro děti-od 2 až do pěti), navíc s mizernou choreografií a nudným příběhem. Carradinova přítomnost je zbytečná, kdysi si zahrál v (nechápu proč) kultovním seriálu s kung-fu tématem a od tý doby občas nudí v nějakým filmu. Je hezký, že měl kung-fu (krom osudných škrtících S/M praktik) rád,ale neumí ani chvat a jeho herecký projev stojí taky za prd. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

Kym prvy diel bola taka lepsia 1*, diel druhy je tesne nad odpadom len preto, ze napriek tomu, ze to nemalo hlavu ani patu, tak som sa pri tom celkom dobre nasmial a nejako vyraznejsie sa nenudil. Ak by sme sa na to vsak pozreli ocami normalne zmyslajuceho jedinca, vyjde nam, ze sa jedna o naprostu, ale ozaj naprostu kravinu, kde sa veci deju len preto, aby sa diali, ale nemaju hlbsi zmysel, ci opodstatnenie k celkovemu "deju". ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama