Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

n3uro 

všechny recenze uživatele

Trhák to není, herecké výkony průměrn, příběh stokrát omletý, 50 cent kterej se do filmu prostě nehodí a scénář hodně špatně napsanej, ale zase na druhou stránku, film obsahuje pár detailů které ve většině filmů neuvidíte. To, a občasně příjemná atmosféra s poslouchatelným soundtrackem (kterej pořád někdo v autě vypíná), dělá z filmu podprůměr co dokáže zaplnit jinak obyčejný den. ()

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Smíchanina všeho možného, přišlo mi to, jako kdyby každá scéna měla svůj vlastní a zcela odlišný děj než-li ostatní scény, 50 cent by si měl uvědomit, že když neumí dělat dobrou hudbu, tak by se neměl srát ani do filmu. Dám alespoň jednu hvězdičku za Willise, který tam jakožto jediný něco "zahrál". Celkové hodnocení: 25% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Žiadna katastrofa, proste iba ďalšie typické gangsterské béčko, len s hviezdnejším obsadením. Sklamaním bolo záverečné rozuzlenie, kde si tvorcovia zobrali tak trochu príklad z o tri triedy lepšieho Verejného nepriateľa. No a návštevy v kostole a dialógy senťáka s kňazom, to je kategória sama o sebe, akoby to tam chcel mať samotný "umelec", lebo si rieši niečo osobné, neviem. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších komentářů jsem čekal totálně vypatlanou sračku, kde nuda střídá usínání. Naštěstí i přes to jsem se do toho pustil, požmoulal jsem si to, a výsledně tomu klíďo dám kladné hodnocení, protože: Vyloženě mě to nenasralo, herci jsou takový jako kdyby v tom ani nebyli (a už i to je umění), děj to má, pohromadě to drží, začalo to i skončilo, no a vcelku jsem to v klidu přežil. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval jen kvůli tomu, že v něm hrál Bruce Willis. Myslel jsem si, že se tam ukáže víc než jen po chviličkách, když to sečtu tak to bylo dohromady méně než 15 minut, co se ve filmu objevil. Příběh mi přišel nic moc a zbytečně natahovaný, ještě že film netrval déle než hodinu a půl, jinak bych ho asi vypnul v půlce. Hodnocení 45%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama