Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (411)

verbal 

všechny recenze uživatele

Pojďme se nyní společně v tichosti zamyslet nad pojmem kokotská slátanina. ........................ No, já bych řekl, že to je přesně ono! "Scénář" zpatlaný od něčeho, co vypadalo jako Nuttela, avšak citlivý čtenář by zaznamenal jisté pachové rozpory, odevzdal ten třináctiletý dawn těsně před první klapkou, Ája se raději vrátila k Fíkovi, a tak tu máme hodinu a půl trapného Míče Bjůkenena, řezajícího si pod sebou už tak ztrouchnivělou větev, doprovázeného invazí gumových makrel, nad kterými by zaplakal i Karel Zeman. A těch pár koz a bobrů to bizarní Zoo v žádném případě nevytrhne! ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jedničku vnímám jako téměř geniální poctu pokleslému žánru, v níž Aja dokázal umě vybalancoval lascivní slabomyslnost s precizní filmařinou a ohromným citem pro žánr. Dvojka bohužel podobnou rafinovanost postrádá a je spíše jakousi nadšeneckou pubertální hříčkou, která ve finální třetině otevřeně rezignuje na horor a začne být „něco jako Scary Movie“. Být to nějaká samostatná blbina fanouškovského filmaře, bylo by to krásné guilty pleasure pro večer s bandou přiopilých přátel. Takhle (vzhledem ke kvalitám jedničky) se ale nejde zbavit pocitu ohromného zklamání… ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hlavní rozdíl mezi Piranhou 3D a Piranhou 3DD je samozřejmě dán změnou režiséra. Zatímco Alexandre Aja je mistrem gore a napětí (a nemá příliš štěstí na scénáře), John Gulager je odrostlý fanboy s mentalitou puberťáka (a pro své snahy "být vtipný" ani nijak dobré scénáře nepotřebuje). Na rovinu: Piranha 3DD je kravina - a pořádná, ale to se dalo odvodit už z traileru, takže žádný výrazný průšvih se nekoná. Na napětí a strach se v podstatě vůbec nehraje, druhá polovina je čistokrevná komedie, gore protentokrát absolutně nestojí za řeč a závěrečný masakr je spíš než komplexní akcí špatně sestříhaným sledem několika málo scének. Plusové body tak nakonec získává jen David Hasselhoff za to, že si ze sebe umí udělat srandu. 5/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $376,512Tržby Celosvetovo $8,493,728Tržby za predaj DVD v USA $412,622 //počet predaných kusov ║ jednoduché béčko ako hrom, ktoré až moc na silu chce byť zábavné, Hasselhoff újde pobaví, pokračovanie ktoré chce dokázať že má na viac nahoty než predchodca, že sa nebojí krvi, či farbiva, ale o nejaké napätie či atmosféru to ani neškrkne /20%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JOSH SI UŘÍZNUL PENIS, PROTOŽE NĚCO VYLEZLO Z MÉ VAGINY....“ /// ... a tehdy jsem procitnul.... Film věnovanej 1. výročí tragédie je samozřejmě kravina. A já pochopil, že ,,on“ (jako ten film) nebo snad ,,ONI“ (ty ryby) to věděj. Nahý kočky (některý i sexy), kluci (šerif s výrazem Levoše Mareše), všichni jsou mladí, nadržení a (a většina z nich) k sežrání. ... Tak s tím ptákem – to je fakt prdel a závěrečná půlhoďka pak dobrá černá parodující zábava. Zapomeňte na horor. Jen si pojďte užít romantiku mezi rybičkama, pokecat s Hoffem a zasmát se mrtvejm dětem. Prostě : ,,Vítejte na nejnižším dně!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že na Ch. Lloyda se furt dívá víc lidí, než na smějící se miminko s půjmem. 2.) Su fanda bazénovejch masakrů a Mitche Buchannona. 3.) Koukám jen na filmy, ve kterých se něco ději i v závěrečnejch titulkách. 4.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jak říkám.. Hodnotím horory Podle zábavy.. a tady jsem se výtečně Bavil.. Nemohu říct, že bych raději spal, kreslil si, či cvičil.. Tohle byla Fajn černá Komedie s Plno krásnými Nahými ženskými a těm já Prostě Neodolám! Gore stálo za Nic.. Krev byla obyčejná Barva.. Nízké Hodnocení chápu.. Každý čekal Skvělý Horor jako Předchozí Díl.. Já nečekal nic a dostal jsem Fajn komedii ! Takže vychází to přesně na 5/10! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nepamätáš si ma z Baywatchu? A čo Knight Rider? Anakonda 3?“ To, čo David Hasselhoff predvádza, je na hrane (samo)paródie a dojemného retra (v skutočnosti nehrá až takú sviňu, ako sa na začiatku zdá). Ako človek, ktorý vyrastal na jeho seriáloch, musím priznať, že keď sa vrhol na záchrannú akciu, zvlhli mi oči dojatím. Vážne. Samozrejme, nemá to veľa spoločného s kvalitne stráveným filmovým časom (a nemyslím to tak povýšenecky, ako to znie) a režisér to rozhodne veľakrát až zbytočne preháňa (prdiaca mŕtva krava, piraňa vo vagíne a následne na penise, masturbácia v bazéne). Ale tak inak celkom švanda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vicemene stejny jako prvni dil, coz se ale ostatne dalo cekat. Opet vetsinu casu vyplnujou parici pubertaci a spousta zaberu na zensky v mini plavkach a ke konci tu je tak 10 minutovej masakr. Ono to ani nijak zvlast nevadi, film utece docela svizne a nudit se nebudete, pirani vykukujou odnekud kazdou chvily, ale ty jatka si reziser pochopitelne nechal az na konec. A jatka to jsou fakt fajnovy, vsude se valej kusy tel a krev caka na vsechny strany. Ale je fakt, ze misty uz to spada az moc do komedie a je videt, jak se reziser desne snazi udelat nejakou kultovku a tak tam neustale cpe nejaky uchylacky sceny, jejichz vrcholem jsou vystupy Hasselhoffa, kterej si dela brutalne srandu ze svy nejslavnejsi role. Takze ja se ve vysledku docela bavil, oproti minulymu dilu zadnej velkej kvalitativni rozdil nevidim a tak nemam duvod nedat 3*. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem si spravit chuť po ultra-sračce SHARKNADO - vybral si stejně nablblý film áčkové produkce - pokračování svých milovaných piraní z roku 2010. A jednička je jiná liga, ale tohle je stejně totální letní béčko brak, co sednul a bavil. A nechci urážet místní CSFD komunitu, ale... pomátli jste se? Tolik koziček, scéna šoustání s piraním překvápkem v kundičce, Hoffie vládne, fajn hlášky... vždyť v rámci takový kraviny je to celkem třída! Občas se hold divím co mi přijde dobrý a jsem jeden z mála, anebo co mi přijde shit a jsem cca jedinej, jooo, to je ostatně jedna z radostí dívání na filmy - jak je to občas nevyzpytatelný :) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Podle směšnýho hodnocení je to tady samej suchar. Sequel Ajova remaku se snaží držet načnutého řádu plného velkých koz, upnutých plavek, černého humoru a neortodoxního násilí, čímž se mu docela i podařilo udržet laťku téhle brakové zábavy. Některé postavy zůstaly, mnohé nápady se opakují (ukousnutý penis), přibývají neskutečné WTF momenty, ale dvojka zase operuje s někým, koho jednička neměla: s Davidem Hasselhoffem! A ten si tu ze sebe dělá tak neskutečnou prdel, že tomuhle blboučkýmu hororu ledacos odpustíte. Závěrečné titulky jsou taky fajn! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

"Josh si uřízl penis, protože mi něco vylezlo z vagíny" ... výhradně za tuto hlášku a jednu scénu z Míčem Bukanýrem dávám 2*, jinak to byla vysloveně tragédie, která neměla s nadhledem, natřásajícíma se kozama studentek a vtipem jedničky, vůbec nic společného... Ani ten závěrečný masakr tam nebyl, jediná skutečně povedená scéna byla šukačka, po které následovala již zmíněná hláška zahraná danou protagonistkou s takovou apatií a ledovým výrazem, že mě málem složila z křesla. 3DDD - mnohem více přírodních koz a postavit film na hercích a ne na ochotnících, pak vidím potenciální úspěch. 40%. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Ani silikony Gulagera nezachránily. Žádný scénář, triky laciné a obsahově nulové. ******* Jednu hvězdičku za scénu, když se piraňa zakousla do penisu a další dvě za pohled v autě Davida Koechnera, když mu právě tyč přesekla hlavu. ****** ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První Piranha 3D, která se těší relativní oblibě, mě nijak víc neoslovila. Její pokračování je na tom ale o něco líp. Oblíbil jsem si dokonce i pár postav... O tolik vlažnější přijetí nechápu. A jestli je tupé na místech, na kterých nemělo? To není můj problém... ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Nahotinky ostali a zábava zmizla. Piraňa 3DD je absolútna nudná kravina a záverečný akože gore festival je len trápnou scénkou pre dojčatá oproti predošlému filmu od Aju. Okrem dobre využitého Hasselhoffa a záverečných titulkov nemám čo pochváliť. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jako videosequel by to nebylo nejhorší, ale koukám, že to šlo do kin... Gulager (KRVAVÁ HOSTINA) si je vědom plytkého a ohraného scénáře a tak do nás průběžně hustí digitální piraně, krvavé mordy, kozy, fórky a veterány ve vedlejších roličkách (Busey, Lloyd, Rhames, Hasselhoff). A i když to podruhé vidět nemusím, aspoň to uteklo jako voda. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný trash! Tak to vypadá, když je scénář v hlavě, dialogy v prdeli a diváci v paži a to pak žertovné momentky invalidy V.Rhamese už jen stěží něco vyžehlí, nicméně, bylo to evidentně točené "just for fun" a tak nechávám při hodnocení prostor shovívavosti. Apropo, ač se nakonec ty dravé, z čínského PVC vyrobené rybičky v aquaparku do sytosti nadlábly, nejvíc nažraný mi tam připadal Hasselhoff.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

"You have never seen Baywatch? Knight Rider? Anaconda 3?" Míň koziček, střev, krve i pornohereček, ale o to větší zábava. Scénář je samozřejmě hnůj (v podstatě na úrovni jedničky), ale Gulager mnohem líp pracuje s lekačkami, napětím a především humorem, jenž se v poslední půlhodince rozjede s takovou kadencí, že filmu odpustíte v podstatě cokoliv. A navíc má Hajzlhofa, jehož "bjůkenenovské" etudy jsou pro film jednoznačnou vstupenkou do zlatého fondu "party filmů". FISHHUNTER!!! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hoci je to po všetkých stránkach slabšie ako Piranha 3D od Alexa Aju (čo už býva neduhom väčšiny pokračovaní), za seba môžem povedať, že som sa výdatne bavil. Kto trochu pozná tvorbu Johna Gulagera, tak by približne mal vedieť, čo môže očakávať a jeho rukopis je nepopierateľný hlavne pri nekorektnom, krvavom bazénovom masakri vo finále. Ináč je to pohoda; slušivý letný audio-vizuál, adekvátne herecké obsadenie, odľahčené spracovanie a krvavé, perverzné, zábavné, ale hlavne nápadité scénky, ktoré vyžadujú aby divák disponoval aspoň určitým nadhľadom. Takže ma trochu mrzí, že toto bude zrejme jeden z filmov, ktoré tu dostanú až prehnane vyžrať, jednak zo strany premúdrelej užívateľskej elity a ich pseudointelektuálnych výlevov, ako aj zo strany metrosexuálnych nováčikov, zúfalo sa snažiacich zapadnúť a zaujať svojimi pseudovtipnými komentármi. Ale načo to tu vôbec píšem, že? :-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v 3D v originálním znění. Dostal jsem prakticky vše, co sliboval trailer – v pokračování Pirani je opravdu „double the action“ (speciálně musím poukázat na to, jak se tvůrci nepárali ani s dětskými postavami, film je absolutně nevhodný pro maminky) „double the terror“ (opět se zde konají krvavé lázně, i když mi přišlo, že jednička byla přeci jen o něco krvavější) a „double the DD's“ (k tomu snad není potřeba vysvětlivka). A hlavně bych za sebe přidal „double the fun“. Protože ona to především je komedie, opravdu geniální. Nepamatuju si, kdy jsem se naposledy v kině (ve kterém jsem byl jen já a má kámoška) takhle zasmál. A když jsem si myslel, že film nemůže být více směšný, na scénu vstoupil muž, muž pro tento okamžik. Ano, po příchodu Davida "nikdy jsem nebyl skutečný plavčík" Hasselhoffa se film už definitivně nebere vážně, scénář, který už od začátku byl koncipován jako špatné soft-porno, jako by se zahodil a režisér jako by řekl "tak, vážení, teď improvizujte". A nevím, co mě děsí víc, jestli tohle, nebo fakt, že jsem si tuhle neskutečně ujetou, nahou a krvavou jízdu užíval prakticky každým kouskem. Je mi jasné, že po tomhle mě nikdo nebude brát vážně, ale tohle je guilty pleasure jak kráva. 80 %. P. S. A 3D bylo překvapivě dobré, ostré a sem tam i sloužilo k účelům filmu. Ale mít kvůli tomu rozpočet 20 mega, který se vám v životě nevrátí? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Diváci se chtěli bavit, to by ale banda těchhle neumětelů musela tušit, jak skloubit několik žánrů dohromady. Zlatej Aja, jeho cit a nadhled!! Tady máme jen promarněný potenciál, který se nabízel.. Přitom nového režiséra Gulagera pojí se svým předchůdcem jedno – a to je nadšení a totální zapálení!! Jenže zatímco Aja se už v žánru nějaký ten pátek pohybuje, Gulager je spíš ještě v posledním ročníku střední školy. Aja nabídl jednoduché, za to účinné situace, nahotu na každém kroku, okousané končetiny a černou zábavu parodující samotný sub-žánr. Totální poctě brakovému žánru neškodil ani prostý (i když výborně gradující) příběh. I Ajův nástupce si rád hraje a provokuje.. jenže: příběh nemá vlastně žádný, přesto si na nic nehraje, prostě chce diváka dostat do varu. Což se mu první desítky minut (reálně jen 70 minutového filmu) vlastně i daří. Pomáhá mu svěží kamera, slušný vizuál a desítky titěrných plavek nebo odhalených poprsí, u kterých mohou nejen náctiletí tipovat, na která z nich už někdy sahal plastický chirurg. Jenže v den otevření vodní atrakce se zřejmě na režijní židli hulilo až příliš nějakých nekvalitních sraček a režisér sklouzl do laciných vod, které vyjma (jenom částečně) výstupů Davida Hasselhoffa („Tys nikdy neviděl Pobřežní hlídku? Knight Ridera?) postrádají něco uchopitelnějšího. Namísto hravosti nastupuje až ubohá infantilnost, rybí koncert se nekoná. Navíc se dočkáme momentů, kdy useknutá hlava hlavního strůjce tohohle rybího masakru skončí na hrudníku vyvinuté buchty a nějakou dobu si tam pohoví.. A to už jsme fakt někde jinde!! ()

Reklama

Reklama