Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

verbal 

všechny recenze uživatele

Pojďme se nyní společně v tichosti zamyslet nad pojmem kokotská slátanina. ........................ No, já bych řekl, že to je přesně ono! "Scénář" zpatlaný od něčeho, co vypadalo jako Nuttela, avšak citlivý čtenář by zaznamenal jisté pachové rozpory, odevzdal ten třináctiletý dawn těsně před první klapkou, Ája se raději vrátila k Fíkovi, a tak tu máme hodinu a půl trapného Míče Bjůkenena, řezajícího si pod sebou už tak ztrouchnivělou větev, doprovázeného invazí gumových makrel, nad kterými by zaplakal i Karel Zeman. A těch pár koz a bobrů to bizarní Zoo v žádném případě nevytrhne! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JOSH SI UŘÍZNUL PENIS, PROTOŽE NĚCO VYLEZLO Z MÉ VAGINY....“ /// ... a tehdy jsem procitnul.... Film věnovanej 1. výročí tragédie je samozřejmě kravina. A já pochopil, že ,,on“ (jako ten film) nebo snad ,,ONI“ (ty ryby) to věděj. Nahý kočky (některý i sexy), kluci (šerif s výrazem Levoše Mareše), všichni jsou mladí, nadržení a (a většina z nich) k sežrání. ... Tak s tím ptákem – to je fakt prdel a závěrečná půlhoďka pak dobrá černá parodující zábava. Zapomeňte na horor. Jen si pojďte užít romantiku mezi rybičkama, pokecat s Hoffem a zasmát se mrtvejm dětem. Prostě : ,,Vítejte na nejnižším dně!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že na Ch. Lloyda se furt dívá víc lidí, než na smějící se miminko s půjmem. 2.) Su fanda bazénovejch masakrů a Mitche Buchannona. 3.) Koukám jen na filmy, ve kterých se něco ději i v závěrečnejch titulkách. 4.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Nedokážem dať nižšie hodnotenie, ako som dal minule. Gulager je diabol, ktorý zvláda baviť aj bez scenára. Celá eskapáda má cca hodinu, zvyšok je vyplnený vecami, ktoré sú bežne samostatne medzi bonusmi. Pôvodná PIRAŇA je slabotina, PIRAŇA 2 je v stovke najhorších filmov, Aja sa pri 3D síce bavil, ale dieru do sveta neurobil, takže 3DD hanbu sérii určite nerobí. Ak ste sa bavili na pokračovaniach KRVAVEJ HOSTINY, budete sa aj teraz... ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Pro mne velké zklamání od jinak skvělé scénáristické dvojce Marcus Dunstan + Patrick Melton. Čekal jsem parádní jatka s dávkou humoru. Jatka jsem sice dostal, ale tak nezáživná, že jsem až litoval animátory, kteří si dali na piraních záležet. Nicméně toto asi bude více chyba Johna Gulagera, že si to takto zrežíroval. A co se humoru týká, tak z většiny laciné hlášky a scény, kde ani piraňa na ptákovi nějak vtipně nefungovala. Nejlepší z celého filmu mi nakonec vychází David Hasselhoff. Roli hvězdy z Pobřežní hlídky, které jsou okolo umírající a rozežraní lidé úplně u prdele zahrál dobře a ve scénách s ním jsem i bavil. Zahráno dobře s nadsázkou a trochu utahování si ze sebe. Jo, nebýt Hasselhoffa, tak nějak nenacházím nic. Ani ty kozy to nezachránily. Čekal jsem od toho bohužel více, než mi snímek mohl nabídnout. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Hlavní mínus je rozhodně změna režiséra. Neotrkaný Gulager se snažil nenápadně napojit na skvělou Prianhu 3D, což je ale pro postpubertálního rejžu hodně těžká dřina. Chybí zde o polovinu více akce, více krve, ani trikově to není žádný zázrak. Jakékoliv napětí či atmosféra je v nedohlednu, přebývá ( a to značně ) komediálních vsuvek, něco vtipné, něco méně, něco až přílišně trapné. Trocha solidního gore a Hasselhoffovo ,,návštěva´´ už to zachrání jen částečně. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)

Reklama

Reklama