Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hoci je to po všetkých stránkach slabšie ako Piranha 3D od Alexa Aju (čo už býva neduhom väčšiny pokračovaní), za seba môžem povedať, že som sa výdatne bavil. Kto trochu pozná tvorbu Johna Gulagera, tak by približne mal vedieť, čo môže očakávať a jeho rukopis je nepopierateľný hlavne pri nekorektnom, krvavom bazénovom masakri vo finále. Ináč je to pohoda; slušivý letný audio-vizuál, adekvátne herecké obsadenie, odľahčené spracovanie a krvavé, perverzné, zábavné, ale hlavne nápadité scénky, ktoré vyžadujú aby divák disponoval aspoň určitým nadhľadom. Takže ma trochu mrzí, že toto bude zrejme jeden z filmov, ktoré tu dostanú až prehnane vyžrať, jednak zo strany premúdrelej užívateľskej elity a ich pseudointelektuálnych výlevov, ako aj zo strany metrosexuálnych nováčikov, zúfalo sa snažiacich zapadnúť a zaujať svojimi pseudovtipnými komentármi. Ale načo to tu vôbec píšem, že? :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Diváci se chtěli bavit, to by ale banda těchhle neumětelů musela tušit, jak skloubit několik žánrů dohromady. Zlatej Aja, jeho cit a nadhled!! Tady máme jen promarněný potenciál, který se nabízel.. Přitom nového režiséra Gulagera pojí se svým předchůdcem jedno – a to je nadšení a totální zapálení!! Jenže zatímco Aja se už v žánru nějaký ten pátek pohybuje, Gulager je spíš ještě v posledním ročníku střední školy. Aja nabídl jednoduché, za to účinné situace, nahotu na každém kroku, okousané končetiny a černou zábavu parodující samotný sub-žánr. Totální poctě brakovému žánru neškodil ani prostý (i když výborně gradující) příběh. I Ajův nástupce si rád hraje a provokuje.. jenže: příběh nemá vlastně žádný, přesto si na nic nehraje, prostě chce diváka dostat do varu. Což se mu první desítky minut (reálně jen 70 minutového filmu) vlastně i daří. Pomáhá mu svěží kamera, slušný vizuál a desítky titěrných plavek nebo odhalených poprsí, u kterých mohou nejen náctiletí tipovat, na která z nich už někdy sahal plastický chirurg. Jenže v den otevření vodní atrakce se zřejmě na režijní židli hulilo až příliš nějakých nekvalitních sraček a režisér sklouzl do laciných vod, které vyjma (jenom částečně) výstupů Davida Hasselhoffa („Tys nikdy neviděl Pobřežní hlídku? Knight Ridera?) postrádají něco uchopitelnějšího. Namísto hravosti nastupuje až ubohá infantilnost, rybí koncert se nekoná. Navíc se dočkáme momentů, kdy useknutá hlava hlavního strůjce tohohle rybího masakru skončí na hrudníku vyvinuté buchty a nějakou dobu si tam pohoví.. A to už jsme fakt někde jinde!! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako čo je moc je moc. Nečakal som nič svetoborné, ale táto zlátanina prekonala všetko čo sa prekonať dalo. V tomto filme nič filmového nehľadajte, ide o zmes nelogicky pospájaných obrázkov, prifarbené 2 tonami nudy a neskutočného zúfalstva. Tých 83 min. som radšej mohol preležať na gauči a počítať muchy na plafóne, bola by to zmysluplnejšia činnosť ako pozerať túto somarinu. Jednú hviezdičku som dal Hasselhoffovi za to, že si dokázal sám zo seba urobiť srandu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jako videosequel by to nebylo nejhorší, ale koukám, že to šlo do kin... Gulager (KRVAVÁ HOSTINA) si je vědom plytkého a ohraného scénáře a tak do nás průběžně hustí digitální piraně, krvavé mordy, kozy, fórky a veterány ve vedlejších roličkách (Busey, Lloyd, Rhames, Hasselhoff). A i když to podruhé vidět nemusím, aspoň to uteklo jako voda. ()

MikaelSVK 

všechny recenze uživatele

WTF?! Tak toto bola fakt sila! Už prvý diel, na ktorý tento film nadväzuje bol v podstate blbosť, ale pekne premyslená a s príjemným hereckým obsadením a kľudne sa na to dalo pozerať aj za triezva či bez použitia omamných látok. Ale toto?! Tvorcovia musia mať asi papiere na hlavu a ak nemajú tak by im ich niekto mal prideliť... Prvá polovica by ešte ako tak stála aj za 2**, ale to čo sa začalo odohrávať v druhej časti to neviem ani popísať... Dokázal som na premôcť a pretrpel som to až po záverečné titulky, ktoré mohli ostať radšej v klasickom štýle "čierne na bielom" resp. opačne, lebo to už bol fakt vrchol stupidnej demencie... Ísť na takýto film do kina, tak pýtam späť peniaze za lístok! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)
  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)
  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama