Opožděnou vraždu jsem chtěla zhlédnout především kvůli výskytu Jirky Langmajera, který je zde ještě takové "malé ucho", Jiřímu Štěpničkovi, pro mě nejvíce zapamatovatelného jako hlasové alter ego Harrisona Forda, či Borisu Rösnerovi. Již však k blížícímu se konci vyšetřování na mě začala dopadat večerní únava, takže identitu vraha jsem úspěšně propásla:)(19.9.2011)

Sympatická detektivka klasického "agathochristiovského" střihu okořeněná jakoby čapkovským humorem. V příjemném hereckém obsazení mi překážel jen Jiří Langmajer, ale s tím to tak mám skoro pokaždé. Závěr byl dobrý, ovšem nijak nečekaný. Chválím rozumnou stopáž.(30.11.2011)

Svižná dobrá krimi s kvalitním herekým obsazením, upovídanou pošťačkou, nepřejícími sousedy, tajuplným panem doktorem, vychytralým hospodským a s dalšími, kteří se přímo či nepřímo zamotají do ne zrovna jednoduché vraždy starého samotáře, jehož tajemství všichni znali..! :-)(18.9.2011)

Nooo, tak herci dobří, ale jinak docela nuda. Chtěla jsem to vzdát, ale zvědavost mi nedala a nakonec jsem docela ráda. Jak na konci při hromadném odhalování vraždy pronesl pan obvoďák v podání pana Štěpničky: "Agatha Christie by měla radost." "Já věděl, pane doktore, že nebudu originální," reagoval na to hned Štěpnička, tedy kpt. Hladík. Nooo, Agatha Christie by asi zoufale zaplakala při tomto srovnání, nicméně konfrontace všech podezřelých byl zajímavý počin. Takže nakonec slušně průměrná inscenace. Hudba: Zdeněk Šikola.(18.9.2011)

Slušná detektivka s výborným obsazením, za významné plus lze označit i její délku.(2.10.2011)

Dobře obsazené vtipná Vránová.(21.9.2011)

Nebolo to až také zlé, je to celkom dobrý príbeh... Dobré herecké obsadenie a správna dĺžka tv. filmu...... 65%.(31.10.2011)

Svižná detektivka z pera ,,soudruha".Ani na vteřinu jsem se nenudil a to hlavně díky famoznímu hereckému obsazení.Nad všemi se tyčil Jiří Štěpnička.Role mu krásně sedla.Byl pohotový a dokázal se i usmívat:-)))Mladé ucho J.Langmajer je taky k podívání.(29.11.2011)

Slušná jednohubka, která nejen díky své krátké stopáži pěkně utíká. Zápletka je velmi zajímavá a rozuzlení pozoruhodně milé. Líbilo se mi taktéž, že tento televizní film nebyl natáčen pouze v interiérech. Příjemný zážitek umocňují dobří herci.(19.9.2011)

Na televizní detektivku to bylo velmi slušné, nějaké chybky by se sice našly, ale na druhou stranu tam byly i vtípky, přiměřená stopáž, srandovní opilec mezi podezřelými, Volha VB klouzající na namrzlé vozovce a i herci byli dobří, takže já jsem spokojen.(19.9.2011)

Naprosto stejné jako Aluska88. Bohužel jsem před koncem těžce usnul ,ale spíš vyčerpáním ,protože jinak mě tento kratký film celkem zaujal. Samozřejmě díky mysteriu, což vy nevíte ,ale to já mám na filmech asi nejvíce rád ,a taky díky pěkné plejádě a koncentraci skělých herců na tak malém prostoru. Tak jak jsem dřív neměl rád CZ/SK/CS filmy ,tak jim pomalu některým přicházím na chuť, (já už jsem mu situaci vysvětlila - no to si dokazu velice zive predstavit :D (pani drbna jak vidle)) a naším zasloužilým hercům taky. Škoda že jsem neviděl závěrečnou dedukci, film si dokoukám. Na hodnocení to myslím nic nezmění (70/100). PS.Langmajer je v te uniforme na zacatku fakt bourak :D(21.9.2011)