Reklama

Reklama

Griffinovi - Série 6 (2007) (série)


Griffinovi ve Star Wars (S06E01)

(epizoda)
  • Česko Blue Harvest (více)

VOD (1)

Klan Griffinových se pustí do největší sci-fi ságy v dějinách! (Disney+)

Recenze (44)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svěží nápad zparodovat Star Wars dopadl velmi slušně, typický humor Family Guye se zde má o co opřít a často v konfrontaci s tím, co známe ze seriózních Hvězdných válek vyzní ještě vtipněji, než by vyzněl samostatně (logicky). Přesto je třeba podotknout, že více než dvojnásobná stopáž oproti běžným dílům za sebou zanechává i pár obětí v podobě hluchých míst... 8/10 ()

viperblade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jsem si něčeho během těch několika sérii Family Guye všiml, tak to byl fakt, že Seth MacFarlane má rád zpívání, nekorektní vtipy a Star Wars. A podle toho, jak skvěle dokázal tento film zparodovat, ale zároveň mu vzdát hold, bych řekl, že Star Wars nemá jen rád, on ty filmy miluje. A jde to poznat, každý detail, každá narážka, vtípky, to je prostě Seth skrz naskrz. Celý tento "film" vám krásně uplyne a vy si říkáte, že by to chtělo nějaký opravdu luxusní vtípek, aby se vaše hodnocení dostalo na plný počet a najednou Herbert/Obi-Wan začne zpívat "Time of My Life" mladému Chrisovi/Skywalkerovi a vy máte jasno, že takhle střelenou věc nenajdete i kdyby jste cestovali do galaxie, která je daleko, daleko odsud... 90 %. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[1. díl ze 3 -> Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje] Hodně dobrá parodie, nebo spíš kreslenej remake obohacenej o pořádnou dávku humoru. To už je na divákovi, jak to přijme. Každopádně se jedná o hodně svižnou jízdu, která odcejpá, nenudí, je vtipná, hláškující a dokonale se drží původní předlohy. Takže jako okořeněná přípomínka starýho kultu luxusní. A to všechno nasoukaný do míň než hodiny. Spolu se speciálními díly Robot Chicken se jedná o jasnou lahůdku pro fandu SW se smyslem pro humor. ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová naděje v příjemném, pětačtyřicetiminutovém balení, kde se projevují klasické neduhy i přednosti Family Guye - skvělé kameňáky i slabé fóry natahované do nekonečna. Narážek na neznámé pořady a celebrity tu díky Bohu vzhledem k povaze filmu tolik není. A snad úplně poprvé mi nevadí zpívání, neb Kenobiho I´ve had the time of my life bylo opravdu neodolatelné... 80% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná predĺžená epizóda, spájajúca hlavných hrdinov seriálu Family Guy s kultovou a epickou ságou Star Wars. Výsledok je značne zábavný, parodujúci a nostalgický. Perfektne zvládnutá premisa príbehu vďaka ktorej som sa skvelo bavil. Dopomohol k tomu aj fakt, že hlavných hrdinov hrali tentoraz typické postavičky sveta Griffinovcov. Najviac ma dostala paródia na hriešny tanec a odseknutie hlavy Dannyho Elfmana. Výborná vec na ktorej ďalšie časti sa neuveriteľne teším. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zaryté fanoušky původní trilogie Star Wars (v tomto případě konkrétně čtvrté epizody) tenhle dvojdíl zajisté potěší, já mezi ně ale až tak nepatřím, a tudíž jsem se i přes několik opravdu vtipných momentů po většinu stopáže spíš lehce nudil.. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie som fanúšik Star Wars, ale rozhodne som fanúšik Family Guy. Mám rád ich necenzúrovaný, bezohľadný humor. Tu však išli akosi len na pol plynu. Striedalo sa kvalitné rýpnutie s niečím, čo sa dá nazvať príbehovou vatou. Táto fúzia mala potenciál. Mala prakticky všetko potrebné k tomu, stať sa niečím extra. No poznáte to, keby bolo keby. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto bola teda fakt sila. Niesom nejaký extra nadšenec Family Guy ani ortodoxný Jedaista, ale koktejl týchto dvoch vecí zafungoval. Vtipná paródia s mnoha vydarenými fórkami. Môžem s čistým svedomím napísať, že táto špeciálka ďaleko prevyšuje akúkoľvek časť pôvodného seriálu. Z projekcie však vzišiel zaujímavý fakt. V animákoch sa celkovo vyskytuje málo ženských postáv, no v modle panicov so špicatými ušami ich je dokonca ešte menej. Tak aj pôvodné postavičky, ako Meg, Lorreta či Bonnie tu nemajú absolútne žiadne uplatnenie. Možno menej cestovania či podobného naťahovania času a hodnotenie by šlo do plného zásahu. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne,tohle se fakt už nedá! Poprvé mě bolelo bříško od smíchu,ještě 2 dny. A jak již napsal Master D,scéna s gaučem je neskutečná a též jsi ji pouštím vždy několikráte za sebou.:))) ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za prvé musím říct, že Griffiny mám nakoukané česky a tak se mi do toho zprvu nechtělo. Jenže Griffiny miluju, SW miluju a to asi mluví za vše. Místy vtipné a místy nevtipné. Jenomže ty scény, které zrovna nejsou vtipné, jsou naprosto shodné s filmem (skoro to vypadá, jako by vzali původní scénu a překreslili ji) a tak to prostě ani nemůže nudit, neboť jsou to Hvězdné Války. (Roztrhejte mě, ale CZ dabing Griffinů je prostě lepší!) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý nápad parodovat Star Wars se vcelku zdařil, budu se ale opakovat. Milovnící Star Wars to možná ocení víc, stejně jako milovnící Family Guy. Pro mě osobně to bylo jako obyčejná epizoda, možná dokonce i míň vtipná. Pár věcí je povedených, ale to nestačí.. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Vynikající parodie s nezaměnitelnou ironickou atmosférou seriálu Family Guy si zasvěceně dělá srandu z čtvrté epizody Star Wars. Kam se hrabou Spaceballs? ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš podprůměr tažený nahoru vynikající předlohou. Filmu chybí lehkost seriálu, je vidět že v pevném ději neměli scénáristé tolik volnosti aby si mohli vycucat z prstu dostatečně šílené situace nezbytné pro svůj humor. Naopak, nejvtipnější scény jsou ty ve kterých se upozorňuje na logické chyby Star Wars, bez nich a celé jejich atmosféry by to bylo o dvě třídy slabší. ()

Reklama

Reklama