Pračlověk (amatérský film)

Dokumentární / Komedie

Česko, 2008, 11 min

Že je to amatérský film, ale asi mám slabost pro pravěk a dokumentární filmy.(2.1.2011)

Maslowova pyramida lidských potřeb zábavnou formou. To se mi líbí!(15.3.2011)

Nejlepsi film Rosany (jak se snazi nastinit aktualni csfd hodnoceni) to urcite neni, ale opet musim hodnotit vesmes pozitivne. Vkusne a vtipne zpracovana pyramida lidskych potreb na prikladu pracloveka kombinujici hrany film s animaci. Zvuky kreslenych panacku jsou dobrej fun. 6/10(24.3.2011)

Docela dobrý příběh, ale ještě lepší animac, která se opravdu povedla :)(2.1.2011)

Tak zatím ze všeho,co jsem od Rosany viděl,je tohle určitě nejprofesionálnější.Hlavní představitel mě opravdu pobavil,kombinace animace a hraného filmu je opět vynikající,skvělá hudba a navíc je to nejen poučné,ale zábavné!V pohodičce bych to nabízel školám na hodiny občanské nauky.Skvělá práce!(13.2.2011)

Nápad se cení, tenhle je určitě zajímavý. Zavzpomínal jsem na loňské hodiny managementu, kde jsme tuto pyramidu taky braly. Dokážu si toto video představit i jako doplněk výuky. Preci jen praktická ukázka je vždycky lepší, zvláště když je to podáno s humorem. Jen škoda, že jsem na tento filmík nepřišel dřív, zkusil bych učiteli navrhnout, aby ho promítnul :)(15.3.2011)

• Driss

Metafora v podobě skály je sice povedená, ale jinak jsem neshledal na filmu nic, co by zvedlo mé hodnocení do "modrého" průměru.(20.2.2012)

Poučne ale hlavne zábavne spracovaná Maslowova pyramída potrieb. http://www.youtube.com/watch?v=w-ZLLBQvWn0(23.8.2011)

Musím porozmýšľať na ktorý schodík patrím. HU HU HU HU HU HU HU HU HU Ale vážne. Pobavil som sa.(12.6.2011)

hezké, jednoduché, pochopitelné a přiměřeně dlouhé, takže to nenudí...možná proto nám to nikdo ve škole nepustil :)(8.7.2011)