Reklama

Reklama

Kroketmachr 1000

(amatérský film)

Obsahy(1)

Kupují ho statisíce lidí na celém světě. S ním zažijete opravdové romantické chvíle nebo skvělou párty. Kroketmachr 1000 - žádná kroketa neunikne! (Rosana)

Recenze (16)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Hodne zabavny teleshopping a nasledny rozbor. Moje oblibena scena - pokazena romanticka vecere. Bohuzel ma Kroketmachr z velke casti dost hrozne ozvuceni, chtelo by to zacit provadet nejakou zvukovou post-produkci, nebo to rovnou nazvucit az dodatecne, protoze s tema pokojovyma ozvenama je to peklo. "Pokud zavolate do 30ti minut, dostanete zdarma i Kroketmachr 1000 party. Nabodne vsechny krokety z vaseho talire, s nim zazijete opravdovou party!" 6/10 ()

StevenW. 

všechny recenze uživatele

Pokud tento snímek viděl Horst Fuchs,ted nemůže popadnout dech:-) Zvláště povedená je druhá část která skvěle doplnuje část první.Někdy je to k smíchu,někdy je to k pláči,jak se nám teleshoping snaží namluvit že potřebujeme každou "blbost". ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie na teleshoppingy a podobná zvěrstva. Opravdu vtipné a trefné. A navíc je to i solidně zahrané, především hlavní "vyvolávač" se tam opravdu hodí. Kroketmachr je fajnová vychytávka, ten bych si hned koupil. Aby taky ne, když je tak levný, používává ho několik stovek tisíc lidí na celém světě, má krásný design, doporučuje ho odborník a dostanu k němu ještě 2 speciální kroketmachry úplně zadarmo. No, kdo by to nebral? ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Tak jako určitě se jedná o velmi užitečný výrobek, který by našel uplatnění nejen v domácnosti, ale i v mnoha restauracích, třeba v jisté nejmenované v Praze na kopečku, kde by ušetřil horkou chvilku jisté slečně, které jedna kulička vyklouzla a spadla na zem, okolo jdoucí číšník ji rozšlápl, sehnul se pro ni a galantně ji vracel slečně zpátky na talíř, která pak byla nucena porušit etiketu podle Špačka a na poslední chvíli zvolat, ale já ji už nechci! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ocenění na soutěžích amatérského filmu: 2009: Klapka - 1.cena (Rosana)

Reklama

Reklama