Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

Derek 

všechny recenze uživatele

simon west sa po mechanikovy opat vracia do svojho oblubeneho new orleans a tento raz si na pomoc zavolal akcnu ex-ikonu nica cage-a s ktorym stretol vo svojej prvotine con air. spolu vsak vyprodukovali tak slaby film, ze musel byt po dvoch tyzdnoch stiahnuty z kin lebo nedokazal nic utrzit, co ma pri jeho kvalite vobec neprekvapuje. cage hraje ako namesacny uz niekolko poslednych rokov a nik iny nie je o nic lepsi, ihsanova swingova hudba tepa pocas filmu non stop, ale dosahuje tak maximalne len totalnej otravnosti. skoda ze west sa rezisersky uz nikdy nepriblizil k remeselnej kvalite ktoru ukazal u svojich prvych dvoch filmoch a v stolen dokaze i 35 milionovy rozpocet nechat vyzerat ako seagalovske cecko urcene priamo na video a nie ako film do kin... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Sračka sraček a i u mě první náznak toho, že Cage už zřejmě není tam kde byl! Mělo by to asi působit tak, že Lucas má být ten hnusák a Nicolas ten vyfešákovanej bourák co spasí svět. Opravdu mě to přišlo naopak! Úlisnej Cage a humus céčko film! Škoda! Něco přeci jen jsi dokázal! Snad se dáš brzy do kupy! 35% ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Příjemná sračka jak si užít klidný nikým nerušený večer a v poklidu usnout s pocitem, že jste o nic významného nepřišli. Celej film je postaven na hereckém výkonu pana ptačí klece, kterej sem tam běhá a předstírá, že svou dceru, kterou 8 let neviděl strašně zbožňuje a dokonce i s dírou v břiše dokáže otevřít kufr páčidlem, jen jen aby jí viděl. Nebo je to taky návod jak se dostat do trezoru banky s letlampou. Možná bych to doporučil jako povinnou filmotéku pro amnestované zloděje, tam se to bude určitě hodit. 2* ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Priemerné, predvídateľné od piatej minúty, tuctové a bez nápadu, ale zasa s Cageom v total béčkovej forme, a nenudil som sa pri tom ani sekundu. Ak náhodou momentálne nemáte potrebu zapojiť do diania aj mozog, dá sa to sledovať. 50%, tretia hviezda zo sympatií a tiež som rád, že od vynikajúceho Detachmentu s Brodym, som zas mal niekde možnosť vidieť Sami Gayle. Filmy ako Stolen jej kariéru nespravia, tak uvidíme, čo prinesie Congress. Teším sa na to... Edit: Musím to znížiť. Tri dni a netuším o čom to bolo. Jediné čo zostalo je blbý pocit a pekná tvárička slečny Gayle. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

S tím, že se Nicolas Cage v posledních 15 letech objevuje v těch nejslabomyslnějších žánrových produkcích, se dá počítat už jako s konstantou. Škoda, kdysi měl našlápnuto na víc. Simon West je slušný řemeslník, ale blbý scénář se zapřít zkrátka nedá. Nadějně to vypadá tak prvních 10 minut, když sledujete svižně natočenou loupež, a pak už to jde z kopce a ještě níž. Celkový dojem: 25 %. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Se Simonem Westem spolupracoval na snímku Con Air (1997), na který je ve filmu několik odkazů, kromě Nicolase Cagea (Will Montgomery) i M.C. Gainey (Reginald Hoyt). Zmíněné odkazy jsou následující: Will stráví ve vězení stejně jako Cageova postava v Con Air 8 let, přičemž se po propuštění z vězení snaží dostat ke své dceři a kupuje jí modrého plyšového medvídka. Reginald se navíc do vysílačky ohlašuje jako Diamantovej Pes, což byla jedna z hlavních postav ve filmu Con Air. (korbitch22)

Reklama

Reklama