Freezing (TV seriál)

Freezing

Animovaný / Akční / Fantasy / Romantický

Japonsko, 2011, 12x24 min

• Subjektiv

Dost! Tyhle slátaniny přebírající strukturu hentai bez jeho "atrakcí" se mi definitivně přejedly. Nesmyslné postavy s nesmyslnými traumaty, co bojují s monstry a mezi sebou z nesmyslných důvodů a tedy hlavně proto, aby si mohly strhávat oblečky, drtit cecky a náhodně se dotýkat s červenáním na těch nejintimnějších místech ode mě zřejmě už nikdy nedostanou nic než odpad. Bez vtipu, bez logiky, bez hloubky.(23.2.2011)

Nesdílím vůči Freezingu stejnou averzi s ostatními, už jen kvůli tomu, že ecchi nabízí kvalitativně daleko horší seriály než je tento.Navíc se mu daří i přes dějovou primitivnost docela solidně zabavit (souboje Pandor a závěrečné souboje proti Novám jsou cool, jen by se klidně obešli bez neustálého roztrhávání oblečení) .Lepší 3*(20.4.2011)

mě tohle anime i bavilo :) mě takové fantas magorické látačky baví ani tam nemusí být příběh, na který kladu velké náruky u běžných anime a seriálů..., souhlasím s larkyCZ že ten hentai nebo ecchi obsah tam vůbec být nemusel, není totiž nijak zajímavý ani zábavný :) 80%(2.6.2011)

• SonGokussj

Opět zde máme -nevinného- a -neschopného- malého mladíka, který v sobě -odkryje tajemnou sílu-, dostane se opravdu blízko k -nejnepřístupnější- ženě z celého seriálu a poté se na něj začnou -nabaloval další- ženy. To vše je podtrženo nesmyslnými boji, které vždy skončí stejně = polovyslečené / poloroztrhané oblečení na ženách (chlap je vždy řádně v nepoškoditelném oděvu), jehož zbývající cáry vždy přikrývají bradavky a rozkrok "na naprosto nejvíc vhodném místě", jak to vidí dnešní producenti. . . Kde jsou ty časy Ranma 1/2 nebo další podobné, kde se lidi nestyděli za nahotu... Chtěl bych dát odpad ale myšlenka freezing se mi trochu zalíbila (ta technika), proto jedna hvězda. 15%(16.2.2012)

Už kvůli mé oblíbené postavě Satellizer prostě dám 5 hvězdiček a hotovo! :)(15.6.2011)

• Axiris

Každý pátý záběr na prsa, zadek nebo intimní partie. Při soubojích přespříliš dramatická hudba, úvodní píseň raději ani nekomentovat. Velmi stupidní hlavní zápletka (stačí se jen dotknout hlavní hrdinky Satellizer a i to už vás může stát život, ale to vše se změní ve chvíli, kdy ji ve výstřihu skončí mladý klučina a velké přátelství je na cestě). 2* jen za scénu z prvního dílu s Kazuha Aoi, která je jak vystřižena z Diabla II, kde Archanděl Tyrael ničí Světovín.(9.3.2011)

Seriál pro pobavení, nic víc. Jen kdyby tam toho echi nebylo tolik. Všechny boje spočívaly v tom, že si ženský roztrhají hadry. Nicméně se mi líbila ta jejich žárlivost a vzájemná nevraživost. Myslím si, že tuhle atmosféru vystihli tvůrci dobře. Jo a taky některé voltweapon měly grády. A jméno Satellizer L. Bridgette zní fakt cool.(26.9.2011)