QI (TV pořad)

Komedie / Soutěžní

Velká Británie, 2003, 30 min

Asi ten nejskvělejší nejzábavnější TV pořad na světě. Čekám, kdy práva koupí ČT a bude se u nás vysílat QI s Markem Ebenem. Nicméně na pana Stephena Frye nemá nikdo. :)(29.11.2011)

Takovýto pořad by v ČR neměl šanci (Ví tu vůbec někdo co to je Pub quiz?). A možná ani v UK, kdyby to neuváděl "velice chytrý" Stephen Fry. Ty uvozovky jsem tam dal jen pro jistotu, abych Stephena neurazil.(26.1.2011)

Briti to proste vedia. Možno nie až tak dobré ako Mock the Week, ale aj tak skvelé.(7.1.2011)

Fry, Davis, Lock, Jupitus, Carr, Brydon, Bailey, O Briain, Noble, Clarkson, Mitchell, Hall, Hamilton, Dee. Je vůbec potřeba psát jak zábavný/naučný/neuvěřitelný QI je?(8.7.2011)

Úžasný TV pořad plný zajímavých faktů a zábavných hostů - naprosto miluji díl, ve kterém John Session vypráví historku a dokonale při tom napodobuje Alana Rickmana. A ještě nesmím opomenout epickou debatu na téma "Proč holubi neradi chodí do kina?". Zvuky buzzerů jsou také unikátní a Stephen Fry je "božan"!(30.12.2011)

Kdybych zkoukl všechny série, stal bych se pro své okolí nesnesitelným, jak chytrý bych byl. Nejlepší zábavný/soutěžní/vědomostní hybrid, jaký jsem kdy viděl. Až pořad nasbírá dostatečný pocit hodnocení, aby se mohl zapsat do Čsfd žebříčku, nasadí se rovnou do první desítky. (Zatím je tu 96%.)(23.10.2011)