Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Quite Interesting je zábavná soutěžní TV show uváděná Stephenem Fryem. Má 1 permanentního soutěžícího (Alan Davies) a další 3 soutěžící převážně z řad komiků. Stephen Fry klade záludné až nesrozumitelné otázky, na které je málo pravděpodobné znát odpověď a soutěžící se na ně snaží co nejvtipněji reagovat. Body se nedostávají jen za správnou, ale hlavně za zajímavou a zábavnou odpověď. Strhávají se za odpověď nesprávnou, nudnou a očividnou. (wendows)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (24)

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Dost možná nejlepší soutěžní pořad jaký jsem viděl. Hodnotím po první sérii, ale nezdá se, že by další měly být jakkoliv horší. Spousta vtipných, pohotových a chytrých(!) hostů, fantastický Stephen Fry a neodolatelný britský humor. V každém dílu se divák něco zajímavého dozví a skvěle se pobaví. Pokud jste ale typ člověka, kterému by vadilo, když si někdo dělá srandu z toho, že Fry je gay, asi se na to radši ani nedívejte. Jediné, co je mi trochu líto je, že se nevyznám lépe v britské populární kultuře, takže mi nedochází řada narážek na tamní známé osobnosti a podobně. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, jak se s geniální britskou předlohou poperou Leoš Mareš a Patrik Hezucký. Poprali a oba leží po prvním kole K.O. poraženi. Ti anglofonně zdatnější se u QI budou královsky bavit a určitě se i dozví něco zajímavého. Stephen Fry i nastrčený zábavný idiot Alan Davies jsou skvělá startovní pozice každého dílu a pozvaní lidé už jen navyšují laťku kamsi do výšin. Zamrzí tak pouze fakt, že pořad v našich končinách prozatím není tak známý jako jiná britská produkce. Alespoň tu ovšem mezi hodnotiteli máme převážně ty, co si to dobrovolně našli, protože je to zaujalo, tudíž se hodnocení drží taktéž kdesi ve výšinách. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Vyrozuměla jsem, že existuje ještě jakási česká mutace, kterou jsem neviděla a ani to nemám v plánu měnit, ale tohle je dobrá hlína. Znáte to, když se sejdete s přáteli, nahodíte nějaké téma k hovoru, někdo k tomu prohodí nějakou vtipnou poznámku, druhý si přihodí, pak další a další a než se nadějete, všichni se od srdce bavíte, ačkoliv to má od původního tématu na světelné vzdálenosti daleko a pokud by šel kolem nějaký nezasvěcený člověk, bude si nejspíš t'ukat na čelo, zatím co vy se válíte smíchy. Tak takhle nějak to chodí v tomto zábavném pořadu, rozdíl je jen v tom, že tady se takto vyblbnou velmi zajímavé osobnosti britské kulturní scény, celé jim to moderuje skvělý Stephen Fry a ještě se sem tam dozvím i něco užitečného. ()

drilo 

všechny recenze uživatele

Fry a Davies ... čo dodať ak sa k nim pridá Jo Brand, Jimmy Carr, Bill Bailey alebo David Mitchell ... máme skvelý recept na asi najlepšiu televíznu show aká bola kedy vymyslená ... vrelo odporúčam každému komu nevadí angličtina na youtube sú celé série tohoto skvelého zábavného programu (aj XL - o 15 minút dlhšie verzie) ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky britského humoru povinnost. Objeví se tu kvanta ostrovních komiků, herců, ale třeba i vědců - a na rozdíl od české verze se u jejich odpovědí budete válet smíchy. Navíc se toho i hodně dozvíte. Velká škoda, že u nás se tahle show nevysílá. Pokud umíte opravdu dobře anglicky (mluví se tu hodně rychle a často se používá slang), pak nejnovější epizody můžete vidět na YouTube třeba tady: https://www.youtube.com/user/NickFromFulhamPt2 ()

Zajímavosti (3)

  • Serie QI jsou označovány písmenem. První je tedy označena "series A" a všechny témata v první sérii začínají na A (Adam, Astronomie, Atom, atd.), v druhé sérii na B (Bible, Bomba, atd.). Takto se to neustále opakuje. (Poker_Face)
  • S nabídkou uvádět QI byl první osloven Michael Palin, až po té, co odmítl, byl kontaktován Stephen Fry. (Dreamiest)

Reklama

Reklama