Reklama

Reklama

Meeting Evil

Trailer

Obsahy(1)

John Fleton (Luke Wilson) je depresívny otec rodiny žijúci na predmestí. Nedávno ho prepustili z práce, kde pôsobil ako realitný agent, nemá peniaze a nezvláda denný nápor úloh. Bohužiaľ, ponúkne pomoc cudziemu človeku menom Richie (Samuel L. Jackson), ktorému sa nedarí naštartovať auto. V dôsledku tohto rozhodnutia je vtiahnutý do neskutočnej a desivej vraždy, ktorá ho prinúti pochybovať o všetkom v jeho živote, jeho spôsobe správania sa, ale hlavne o tom, čo tvorí samotnú podstatu zla. (carlos 2010)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (33)

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu,proč v popisku žánrů tohodle filmu je krimi a drama,když je to čistokrevnej psychothriller.Navíc hodně slabej.Prostě jeden z tuny snímků,který maj stejnej průběh,a na konci dojde k finálnímu fajtu.Ani trochu napínavý,ani trochu brutální(nic z řádění S.L.Jacksona nevidíme,všechno až po),rozuzlení zcela bez emocí,prostě celý tohle dílo na hovno.40%. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Samuel L Jackson podává bravurní a skoro životní výkon, o tom naprosto žádná, jinak se film natahuje jako několikrát použitý prezervativ té nejlevnější značky. Mysteriozni byla jenom ta holčička ve žluté pláštěnce ale proč tam byla jsem opravdu nepochopil. Světlý moment filmu? Tak jedině závěrečné titulky. Že to ale trvalo. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jsem zmatený. Tak o čem to tedy celé bylo? Bylo závěrečné jakoby rozuzlení pravdivé nebo se jednalo o pouhého psychopata, který si náhodně vybral oběť. nevím. A uspokojivou odpověď jsem nedostal. Film jinak dost kolísal, kdy se temné thrillerové pasáže střídaly s hloupými dialogy i monology. Navíc se zde vyskytovaly postavy, které jakoby měly mít nějaký význam, ale neměly (holčička se psem, rodina v kabriu atd.). Nad vodou vše drží především Samuel L. Jackson, který psychopaty umí a zdatně mu sekunduje i Luke Wilson. Potenciál tu byl, ale zůstal nevyužitý. 40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Thriller, pojetím spíše televizní, který měl dobře našlápnuto, ale zůstal viset ve vzduchu. celou dobu si to hraje na Fausta a čerta, mate postavou holčičky ve žlutém a s pejskem, takže čekáte i nějaký mírně nadpřirozený prvek - ale nakonec je to skutečně jen thriller, a to spíše průměrný, kde nefunguje ani výstavba napětí, ani dějová linka. Když se člověk zpětně zamyslí, proč ty hromady mrtvol? K čemu? Pokud šlo jen o to málo, o co nakonec šlo? A Luke Wilson nám taky pěkně zfotrovatěl, takže ty jeho zamyšlené pohledy už tady nefungují jako dříve. Během sledování filmu jsem si často vzpomněl na Stopaře s Rutgerem Hauerem, ale tam to šlapalo, jak mělo. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

S.L.Jackson vie ozaj dobre stvárniť psychicky labilných, agresívnych maniakov od, ktorých človek nikdy nevie čo môže čakať. Do jeho proti role sa úspešne postavil Luke Wilson, ktorý čas od času roztrhne sieť svojich priemerných výkonov (Zázraky se nedějí) a zmení sa na poctivého herca, ktorý sa nebojí otvoriť svoje emociálne cítenie v jednotlivých, zložitých situáciach. Dej má dynamický spád, ale zároveň drsné pribrzdenia, keď sa zdá, že John je z najhoršieho von,ale pritom ho Richie zas pritlačil k múru. Tento spôsob thrilleru mám rád, keď sa dramatickosť stupňuje a ja sa vžívam a myslím na to ako by som bol na mieste obeti a ako by som odvrátil nepriaznivú situáciu. Určite treba pochváliť aj režiséra, ktorý dohliadol na správne načasovanie jednotlivých momentov a všetkého okolo tohto kolotoča, ktorý rozpútala neverná manželka.70% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama