True Horror with Anthony Head (TV seriál)
Dokumentární
Velká Británie, 2004, 60 min
Jeremy TurnerHrají:
Anthony HeadObsah
Zlé síly nás doprovázely odjakživa, až v naší době byla však tato svědectví podložena skutečným paranormálním jevem, nebo se jednalo vždy o pouhý projev choré mysli?
Film se zabývá historickým záznamem upírů, vlkodlaků, démonů a pod. Vyšetřování vede Anthony Head, zkoumá rozbory výslechů a analyzuje získané informace.
1. díl: Upíři - Existovali kdysi upíři? Dokáže věda uspokojivě vysvětlit tento fenomén?
2. díl: Démoni - Exorcismus, jako reálný fakt posedlostí ďáblem, nebo projev schizofrenie?
3. díl: Vlkodlaci - Co stálo u zrodu vlkodlačí mythologie? Anthony Head odhalí jeho pravou vědeckou podstatu.
4. díl: Čarodějnice - Čarodějnictví a působení zlých sil jako projev černé magie.
5. díl: Tajemné rituály - Zombie. Anthony Head dojde k závěru, že Zombie jsou reálným faktem.
(chaometic)
dainio
Chytám kanál "Discovery World" už nějaký ten pátek. Objevuje se na něm, široká škála zajímavých pořadů, které dokážou rozhodně zaujmout. Ale až nedávno jsem si povšiml, že v nočních hodinách "jede" zvláštní pořad "Opravdový horor". Ihned se mi zalíbil. Jednak formou, obsahem, průvodcem pořadu (Anthony Head z Buffy) a zpracováním. V tomto originálním projektu z produkce Discovery, můžeme nahlédnout, jak je to vlastně s těmi známými legendami a hrůzostrašnými mýty, které se stali předlohami ke známým hororům. Vyskytuje se zde, série cenných nahrávek a informací a také se k různým tématům vyjadřují světový odborníci. Rozšiřte si obzory !(31.10.2011)
Fanklub seriálu
žádní fanoušci
Podobné
- Lovci záhad (TV seriál) (2002)