Reklama

Reklama

Mr. Sunshine

(seriál)
USA, 2011, 4 h 46 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Rob Cairns

Hrají:

Matthew Perry, Andrea Anders, James Lesure, Nate Torrence, Allison Janney, Portia Doubleday, David Pressman, Jorge Garcia, Kathy Najimy, Tom Bower (více)
(další profese)

Epizody(13)

Ben (Matthew Perry) je do sebe zahleděným manažerem druhořadé sportovní arény. Když mu ovšem v den jeho 40. narozenin nikdo nepřijde na oslavu, začně přehodnocovat svůj dosavadní život... (bosan)

Recenze (26)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Chandler Bing jako manažer Sunshine Center. Bohužel Matthew Perry na mě pořád působí jako Chandler, z této škatulky se jen tak nevymaní a to i přesto že se snaží. Jeho postava Bena Donovana není úplně stejná, i když právě díky jeho hereckému projevu je hodně podobná. Seriál se pořádně nestihl rozjet a postavy jsem si nestihl oblíbit, hlavním důvodem je pouhých 13 epizod, resp. 9 ke kterým jsou titulky, zbytek vyšel jen na DVD. Kromě Bena jsou tady samozřejmě taky sympatický holky jako Alice nebo asistentka Heather. Aby se nemluvilo jen o ženách, tak poměrně příjemný jsou i mužský postavy, Alonzo je fajn, o něco horší je to sice s Romanem, i když se to dá celkem pohodlně přežít. Moc se nevyžívám v dělání srandy z takových o trochu pomalejších a jednodušších charakterů. Nejvíc si samozřejmě pro sebe krade scény Crystal, protože ta je neustále mimo, což seriálům jako je tenhle dost nahrává.  Bohužel i přesto, že postavy jsou fajn nepřichází žádná nadstavba a seriál zůstává jen průměrným a nedá se moc divit, že se rozloučil takhle brzy. Některé epizody či scény jsou, ale přesto určitě hodné zapamatování - jeden příklad za všechny je to, jak se Ben učil jména svých zaměstnanců. To je nezapomenutelné a i proto rozhodně stojí za podívání, protože úsměv určitě vyloudí, i když to nebudou výbuchy smíchu. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Po suchém pilotu zvedám na 4 zářezy. Ono to má šmrc a vtip. Ale chce to překousnout první seznamovací díl. Není to sitkom, takže se neválíte smíchy pokaždé když někdo otevře pusu. Spíš je to takový ten smích, kdy se jen usmíváte. A to mi vyhovuje. Perry to zatím zvládá utáhnout sám. Uvidiíme. Doufám v hodně cameoů. Edit: Takže dne 18.5. ABC se rozhodla, že 2 serii nenatočí. Takže je konec šmitec. ()

Reklama

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Perry hraje přesně to, co mu jde nejlépe. Excentrický, ironický chlapík s dobrým srdcem...Bohužel oproti jiným skvělým seriálům v kterých Perry hrál takovou postavu (jaké ztvárnil v Přátelích nebo Studio 60) chybí Mr. Sunshine hloubka, přesah. Seriál je psaný dle šablony - vtipné až ulítlé na začátku, vtipné uprostřed, dojemné na závěr. Seriál neurazí, ale ani ani nenadchne. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Úvodní epizoda zklamala, protože po geniálním Studio 60 jsem od Matthewa Perryho čekal komedii podobně "na úrovni" a ne jen prostou oddechovku. Na rozdíl od LeBlancovo Episodes si Mr. Sunshine ale aspoň na nic nehraje a utekl jako voda. Toho jednoduchého humoru je však pořád škoda, neboť jde o plýtvání Perryho talentem. Zatím žádná sláva. Druhý díl byl o trochu lepší, ale pořád je to prostě takové příliš "jednoduché". Zatím průběžné za slabší tři. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Příliš nudné a neosobní. Žádná z postav nedokázala přitáhnout sympatie k sobě, žádný moment není skutečně vtipný, maximálně úsměvný. To je na tento typ seriálu příliš málo. Navíc Matthew Perry se nedokázal odpoutat od role Chandlera, což by seriálu určitě prospělo. Není divu, že seriál byl po pouhých 9 epizodách ukončen. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Matthew Perry si sám píše scénář pro tento seriál. (bosan)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama