Dance Academy (TV seriál)

Drama / Rodinný

Austrálie, 2010, 30 min

Zajímavý seriálek. Taneční škola. Balet. Rivalita. Přátelství. Píle. Láska. Je to tam všechno, jen by člověk neměl zapomínat, že hrají 15- 16leté, ačkoliv na to nevypadají. Není na škodu zkusit pár dílů, aby se zjistilo, jestli seriál sedne. Ale první série končí, jak má, a další vidět nechci.(18.6.2011)

Příjemná změna oproti americkým seriálům. A čím víc dílů jsem viděla, tím je to lepší (zatím jsem u sedmého, 19.3.2012). Tak uvidíme, tak to bude pokračovat :)(19.3.2012)

Velmi příjemný seriál. První řada se většinou zabývá pouze životem v baletní škole Tary a jejích přátel. Od prvního dílu se kvalita zlepšuje a zlepšuje. V druhé řadě se dozvídáme mnohem víc o rodinách každého z party a vše se již netočí kolem Tary. Musím říct, že ta druhá série je ještě lepší než první.(8.4.2012)

Nevypadá to špatně! Uvidíme po pár dílech. update 5. 4. 2012 mám za sebou šest dílů a dost se mi to líbí, od amerických seriálů je tenhle australský příjemná změna... :) Já taneční věci dost ráda. Pozitivně hodnotím, že to není takové to "každý s každým", ačkoliv o vztahy jde taky - hlavním tématem je ale balet(2.3.2012)