Reklama

Reklama

83. Annual Academy Awards

(pořad)
  • USA The 83rd Annual Academy Awards
všechny plakáty
Promo 2
Publicistický
USA, 2011, 180 min

Účinkují:

James Franco, Anne Hathaway, Oprah Winfrey, Jeff Bridges, Sandra Bullock, Marisa Tomei, Halle Berry, Alan Menken, Randy Newman, Robert Downey Jr. (více)
(další profese)

Obsahy(1)

83. ročník udílení prestižních cen Americké filmové akademie za rok 2010 proběhne v Hollywoodu 27. února 2011. Diváci HBO mohou sledovat přímý přenos v pondělí 28. února ve dvě hodiny ráno a ten samý den ve 21 hodin bude uveden devadesátiminutový sestřih slavnostního galavečera.  Při výročním udílení prestižních cen Americké filmové akademie se již po třiaosmdesáté rozzářený sál zaplní leskem a elegancí filmových hvězd a hlavně napjatým očekáváním. Diváci HBO mají možnost zažít tuto neopakovatelnou atmosféru v přímém přenosu a být u toho, když se začnou předávat zlaté sošky zvané Oscar® za rok 2010. Tím okamžikem bude pondělí 28. února ve dvě hodiny ráno. Filmoví fanoušci, kteří nebudou moci sledovat přímý přenos, mají ten samý den ve 21 hodin možnost shlédnout devadesátiminutový sestřih slavnostního galavečera. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Promo 2

Recenze (139)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už potřetí v řadě jsem vstával o půl druhé ráno, abych se mohl dívat na Oscary. A už potřetí nelituji. James Franco a Anne Hathaway si jako pár sedli a byli i vtipní (hned první scénka, kde parodují všechny nominované filmy, mě dostala) a i když po čase trošku ztratili dech, stejně si myslím, že svou práci zvládli skvěle. Jinak důvodů, proč tenhle ročník hodnotím tak vysoko, je více - za a) jsem o pár korun bohatší, protože jsem si poprvé na výsledky vsadil, za b) s držiteli Oscarů jsem spokojen (i když, kdyby opravdu existoval Bůh, tak by Zimmer neodešel s prázdnou) a za c) ty tři hodiny mi utekly jako voda. Ano, možná je pravda, že objektivně tohle byl "nejhorší" ceremoniál z těch tří mnou viděných, ale byl bych sám proti sobě, kdybych zde nedal alespoň 90 %. Prostě Oscar je pro mě gala večer, kde se setkají celebrity, které mám rád, a baví se. Tak proč se nebavit s nimi? P. S. A někteří hodnotící patrně zapomněli na ty skvělé fórky jako - Justin Timberlake je Banksy, babča Jamese Franca konečně viděla "Markyho Marka Wahlberga", matka Anne říká, aby se narovnala, že je zde i Spielberg, projev Kirka Douglase a mnoho dalších skvělých výstupů. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Spíše zábavné, než vážné. Nicméně americký humor je mi takhle mnohem milejší, než když se pokouší naši moderátoři o vtipnost na předávání Slavíků, Andělů, Miss ČR apod. Jsme prostě suchaři. V tomhle je mi americký národ velmi sympatický, že se nebojí vstát a tleskat, že se nestydí zasmát se z plného hrdla. Jojo, máme se stále co učit... Anne Hathaway byla kupodivu dobrou volbou a dokázala, že je i vynikající zpěvačkou. Ale tomu se já ani nedivím. James Franco byl docela suchej, Anča to za něj celou dobu táhla. Ale není se čemu divit, tak trochu doufal, že ta zlatá soška zacinká, takže nervozita určitě fungovala a soška nakonec bohužel nezacinkala. Tak snad jindy Franco ;-) ..........(pozn. stejně jako uživatel N.Strauber se nemůžu smířit s Oskarem za chabou hudbu v Social Network a za podprůměrný vedlejší herecký výkon Melissy Leo ve Fighterovi) ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu zahanben skutečností, že 83. předávání legendárních Oscarů je vlastně mým prvním, které jsem viděl absolutně celé. Moc tedy porovnávat s předchozími nemohu, ale stejně si nemohu odpustit trochu rýpnutí. Od dvojice James Franco - Anne Hathaway jsem si sliboval daleko více. Že se odváží a přinesou svěží vítr do jinak již mírně stojatých vod Oscarových ceremónií, tak se bohužel nestalo. Hlavně mě zklamal Franco, který byl absolutně statický a vypadal, že už má taky své zkušenosti například s kodeinem. Dramaturgicky se nedá naprosto nic vytknout a po stránce oceněných, žádně výrazné překvapení se nekonalo, ale ti co plešouna obdrželi, si ho určitě zaslouží. Naprostou hvězdou je pro mě Kirk Douglas, který to dokáže i ve svých letech pořádně rozbalit. ()

tojowoeZNK odpad!

všechny recenze uživatele

Moje prvni sledovani oscaru dopadlo tak ze sem usnul u druhe reklamy... Ted ze sestrihu usuzuju ze je to nudna mrdka plna trapnych picusu, navic nesnasim takovy vytepleny show a vlastne ani novy filmy nesleduju. S vysledkama taky nespokojenost protoze sem ve vsem fandil Coenum kteri dostali na prdel, takze ja rikam nachcat ! ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Oscaři jsou pro tento rok rozdáni a já jsem v rámci možností spokojená. Ovšem moderátorská dvojice byl trapas na entou. Zhulený Franco a trapná Hathaway se opravdu předvedli. Prosím Akademii, ať už ani jednoho z nich v životě nepustí k moderátorskému pultíku. Snad každý ročník, který jsem viděla, byl lepší než tohle fiasko. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (3)

  • Šou si v Amerike pozrelo len 37, 6 milióna divákov, čo je o 3,7 milióna menej ako rok predtým. (Hystory)
  • Anne Hathaway a James Franco boli najmladšou hostiteľskou dvojicou v histórii Oscarov. (Hystory)
  • Anne Hathaway sa v priebehu noci osemkrát prezliekla, z toho počas živého vstupu 6x. (Hystory)

Reklama

Reklama