Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování temného odkazu rodiny Valdemarů začíná tam, kde končí první díl. Ten vysvětluje temnou minulost domu Valdemarů, zatímco druhý díl se věnuje čistě přítomnosti. Hledaná žena z realitní kanceláře uniká věznitelům a nalézá ji najatý detektiv. Spolu s dalšími je pak znovu zajata, aby se stala obětí temného rituálu připraveného členy záhadné sekty a Lázarem Valdemarem, který se tak snaží osvobodit svou milovanou ženu. Díky smrti nevinných vyvolá bájného netvora Cthulhu. Tajemné krvavé rituály jsou zrádné, o tom se sekta přisluhovačů přesvědčí na vlastní kůži. V temnotách jsou stvoření daleko horší než si lidská mysl dokáže představit. (Beastmaster4)

(více)

Recenze (44)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Mystická časť filmu upadla tak trochu dopozadia a je už len akýmsi veľmi slabým "okrášľovadlom" deja. Povedzme, že príbeh z prvého dielu, ktorý sa zväčša zaoberal minulosťou rodu Valdemarov bol o poriadny kus zaujímavejší. I keď musím priznať, že tá hodinka a pol ubehla pomerme rýchlo. __ Ach, ty moj Azathoth, dúfam sa raz dožijem dňa, kedy Lovecraft dostane kvalitnú, celovečernú poctu. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Po atmosférou přetékající jedničce jsem čekal, že přímo navazující druhý díl dotáhne příběh do fantastického a smysluplného konce, což naznačovaly i ukázky na konci titulků. Bohužel - nestalo se. Za prvé se domnímám, že rozdělit příběh do dvou filmů byla zásadní chyba, kdyby se události dvojky srazily tak na půl hodiny, pokud možno s jiným koncem, byl by to perfektně vygradovaný flák, jen nepatrně delší, než dneska beztak bývá zvykem. Nestalo se, a druhý díl je naprosto zabitý. Nesmyslný a překombinovaný děj s množstvím děr, nulová atmosféra, ta chvilička Lovecraft mystiky včetně digitálního Cthulhu nemůže prostě ospravedlnit dalších 90 minut. Jsem nasrán. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Slabší než předchozí část a to hlavně dějově. Trošku jsem u některých věcí nechápal, proč přesně se dějí, kromě toho, že to vypadá hezky. Přes půlku filmu jde spíše o dobrodružný příběh (až jsem skoro čekal, že někdo vytáhne klobou a bič), než horrorový a obecně hlavně mysteriózní, než nějak mrazivě strašidelný. Kdyby se oba díly sestříhaly do jednoho dvouapůlhodinového filmu, bylo by to asi zajímavější. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se mi to líbilo o trochu víc než první díl. Většina filmu už se zabývá děním v současnosti, což jsem přivítal s povděkem - protože zdlouhavá část odehrávající se v minulosti první díl zabila. On je to v podstatě jeden dlouhý snímek rozdělený do dvou epizod, přičemž obě jsou na tom kvalitativně zhruba úplně stejně. Asi jsem byl dneska v lepším rozpoložení (a očekávání od minula také poklesla), takže jsem k La Herencia Valdemar II smířlivý. Přesto jsem velmi rád, že hororové snímky, v nichž hrdinové jen tak tak přeběhnou rozpadající se (evidentně umělý) mostek a na jejichž konci se ukáže ošklivý (evidentně trikový) bubák (pardon - Cthulhu - nebo co to bylo za potvoru), jsou dnes už spíše výjimkou. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

..keďže bolo napísané "skorovšetko " , tak to skrátim - znásilnený NECRONOMICON / využitý Paul / zneuctený Howard / zbytočné espa soplenie na " skorosériu " aby sa vyžmýkalo z divákov maXXLimum. Plastic/end je, ako čerešňa na roztopenej torte. Nechápala som filmový zámer a taktiež moje hodnotenie. Úctyhodná 2ka ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama