J*A*S*M
Už z traileru bylo jasné, že "Victim" bude z té sorty úchylných nezávislých filmů jako Human Centipede nebo Deadgirl. A opravdu je tomu tak. Nemůžu říct, že by se mi tyhle snímky přímo líbily, ale v případě, že jsou slušně natočeny, na mne působí silněji než většina komerčních žánrových blábolů poslední doby, což rád ocením mírným nadhodnocením. PS: Dr. Heiter zůstává nepřekonán, ale i zdejší doktůrek s vizáží pedofilního nacistického kněze měl něco do sebe.(24.3.2011)
Flipnic
Uuuuf!! Tak to je něco ... Opravdu dost pojaté ve stylu "stonožky", ale jinak. Exploiter který netlačí ani tak na týrání které je vidět, ale na to, co se ve filmu děje. Za málo peněz hodně muziky, fakt zvrácenost ad absurdum!! Amíci občas překvapí ... I pro mne takový hnus, svým způsobem, že tomu plný počet dát nemůžu. Protože se mi některé věci SKUTEČNĚ nelíbily ... ale doporučuju, tohle vás fakt přimrazí do sedačky ...(25.3.2011)
Dellamorte
Kam až môže siahať otcovská láska k dcére , o ktorú prišiel faynovým štýlom ? Ak vynechám všetky zverské odvetvia , ktoré už nasnímané boli , pravdepodobne by regulérnou filmovou hranicou mala ostať táto. Tentokrát uteká o psycho - perverziu , ktorá dá v tomto snímku zabrať všetkým zúčastneným . Tu sa nerieši gore / hektolitre smrteľne vážne namixovanej červene a práve v tom je jeho sila. Každopádne " VICTIM " odhryzol pár článkov " stonožke " ( Human C. ).Tu šlo totiž o držku , menej groteskne.(15.3.2011)
ricci.s
Naozaj je to veľmi podobné ako Human Centipede, dokonca by som povedal, že aj kvalitami je to na tej istej úrovni. Akurát s jedným rozdielom: Zatiaľ čo H.C. sa koncentruje predovšetkým na zvrátenosti, toto je skôr psychologický horor. A funguje naozaj veľmi presvedčivo. Čo je však trošku škoda - nečakajte veľa krvi, nečakajte brutalitu ani perverznosti (náznaky sa tam nájdu, ale to mi nestačí, preto nemôžem dať plný počet). Malo to však celkom zaujímavé rozuzlenie a k mojej spokojnosti prispel aj celkom dobrý výber pána doktora.(22.4.2011)
Bloody13
Victim se neřadí k flákům, co se snaží diváka pobouřit, nebo alespoň znechutit. I když by jistě chtěl. Tady jde spíše o těžce perverzní obsah, než o nějaké mučení, zneužívání nebo zabíjení přímo před kamerou a co nejexplicitnějším způsobem. Srovnání s Human Centipede je na místě, ale proti němu snímek hodně zaostává, co se týče postavy zdejšího psychopatického doktůrka. Takže tentokrát nejsem z filmu úplně odvařený (ale to jsem nebyl ani u Lidské stonožky), ale je pravda, že závěr to má skoro zničující.(8.7.2011)
Pedestrian
Ta pointa je celkem předvídatelná, takže jsem měl celý film těžce na háku. A ani po řemeslné stránce to není žádná sláva. Úchylné to zůstalo jenom na papíře. *SPOILER* Navíc přetvořit kluka v holku, který už jako holka vypadá, také není žádné umění, že..(21.4.2011)
mysiak
dosť znekľudňujúci horor..miestami mrazivo reálny..dokumentárna kamera urobila dosť..(31.3.2011)
hous.enka
Tenhle film ví, že má malý rozpočet, takže tolik neinvestoval do litrů krve, ale spáíš do obsazení (doktor, poskok, oběť), čímž umocnil mrazivou atmosféru. Mladej hezoun je přepadený na parkovišti za oblíbeným klubem. Únosci ho odvezou do domu, kde se má podrobit hroznému fyzickému i psychickému mučení. Závěr mě překvapil. Fakt jsem to, co přišlo za posledními dvěřmi, nečekala.(20.2.2012)
Sfinkter
Bezduchá úchylárna s poměrně zajímavým finále. Spousta scén je pouze pseudoexploit, je vidět jak se tvůrci uměle snaží tlačit na pilu, ale někdy se to zkrátka nedaří. Velkým plusem zůstává krásná Stacy Haiduk v roli policistky.(28.12.2011)
Forsberg11
Ďalší film, ktorý by sa dal označiť nálepkou "duševne zvrátený". Dej sa totiž nesústreďuje primárne na fyzické mučenie obete, ale vytvára atmosféru psychického tlaku a beznádeje, odlúčenia od vonkajšieho sveta a postupného ľahostajného poddania sa ohavným chúťkam tyrana. Victim bohužiaľ dopláca na malý rozpočet, čo je pri tomto filme na rozdiel od iných viac na škodu ako na úžitok. Viem si predstaviť tento snímok s omnoho lepšími hercami, lepšou kamerou, réžiou ale aj prepracovanejším scenárom, ktorý v určitých momentoch výrazne pokuľháva. Preto mi niektoré scény prišli ako zbytočné alebo nakrútené len za zámienkou natiahnutia stopáže... Niečo do seba to možno malo, minimálne čo sa týka potenciálu, ten však ostal visieť niekde na pol ceste a ja nemôžem povedať, že by som bol z filmu nadšený... 55 %!(23.10.2011)
Lacike
Zaujimavy namet spracovany prilis beckovym sposobom. Vzhladom na to, ze sa tvorcovia sustredili viac na psychologicku stranku ako na gore efekty, tak sklame, ze tu psychologicku stranku prilis nezvladli, pretoze pôsobi nevierohodne a miestami az trapne. 4/10.(12.1.2012)
foundation
Podobný film sa dá označiť jedným výstižným slovom. Disturbing. Síce absolútne nízkorozpočtový snímok ale za tie prachy zo seba dokázal vyžmýkať vážne dosť. Pozerateľné oveľa lepšie ako som zo začiatku predpokladal. Dá sa dokonca povedať že film sa snaží o aký taký príbeh aby celý ten dej nevyznel úplne samoúčelne. Odhliadnúc od ,,klasických,, kiksov prítomných v podobných vecičkách, sú to poctivé 3 hviezdy s chápadlami sápajúcimi po tej štvrtej.(31.3.2011)
Soubi
Pokud by byl Victim prvním ze sorty filmů s podobným tématem, které jsem viděl, nejspíše by mne zaujal, překvapil a zhnusil...takto ale zapadl do vod podprůměru, neboť nedisponuje ani jedním znakem, kterých si u filmů tohoto druhu cením a za ostatními zaostává. Upřímně - co se stane těm na obrazovce mi bylo úplně šumák :)(13.10.2011)
BEJB
Geniálne. Zo začiatku som mala pochybnosti no pomaly sa vytrácali a na konci ostal už len vynikajúci zážitok. Neskutočne reálne a svojím spôsobom trošku zvrhlé ale na druhej strane -SPOILER- skvelá pomsta.(8.11.2011)