Bobovy burgery (TV seriál)
Bob's Burgers
Animovaný / Komedie
USA, 2011, 20 min
Anthony Chun, Wesley ArcherPlakáty
Seznamme se s Belcherovými. Pětičlenná rodinka vlastnící restauraci, která je známá přípravou hamburgerů na mnoho způsobů. Hlavní hrdina Bob to nemá nejlehčí, musí se starat o rodinnou restauraci, vychovávat 3 nezvladatelné děti (Tina, Gen, Louise) a plnit své manželce Lindě po čem zrovna touží. Manželka se mu snaží pomáhat, stejně jako jeho nejstarší dcera Tina, která se z dětí vyvedla nejlépe. Kdežto mladší Gen a nejmladší Louise se snaží pouze připoutat na sebe pozornost a nadělat co nejvíce nepořádku. V každé epizodě se divákovi dostane nějaká ta porce zábavy a vtipu, takže oblíbit si novou seriálovou rodinku jistě nebude problém. (marwin836)
Beastmaster4
odpad!nuda, bez vtipu, nuda, bez vtipu, nuda.....(25.12.2011)
iamek
Hodně mizerný animák, který se za každou cenu snaží být vtipný. A nedaří se mu to.(1.2.2012)
Kryton
Nic moc animovaný seriál s nesympatickými postavami. Humor je pak nevtipný a trapný. Během pár dílu jsem nesledoval žádný pohyb svých svalů na obličeji. Velkým obloukem se tomu vyhněte.(8.1.2012)
Defaultovna
Zatiaľ po zhliadnutí prvých dvoch dielov. Prvý ma nejako extra neoslovil, druhý bol o poznanie lepší, vtipnejší, odkazy na Narniu, Blair Witch a Shining potešili :-). Zatiaľ u mňa tak na 75%, Family Guy to neprekoná.(23.12.2011)
SallyZen
odpad!Dejte si Bobova Burgera a bude Vám blbě ještě hodně dlouho. Seriálový (S)hit, který je sprostej jak dlaždič a přitom hloupej až hanba. 0%(21.2.2012)
marwin836
Pilot vůbec, ale vůbec nepřesvědčil. Animace pokulhávala a vlastně žádná postava se nezdala tak dobrá jako v ostatních animáčích. Druhá epizoda to však napravila a konečně se objevil humor dle mého gusta. Velké plus přidaly i reference/parodie na The Shining a Blair Witch , které prostě měly něco do sebe. Třetí dil je o něco lepší a čtvrtý je zatím ze všech nejlepší.. Žeby se díl od dílu seriál zlepšoval ? Snad. Humor připomíná příšerky Oblongs Family a taky samozřejmě Family Guye, ze stejné stanice. Nejoblíbenější postavy zatím jsou všechny 3 ratolesti v čele s nejmladší a prostě nejlepší Louise. Hyperaktivní Gene a "Emo" Tina mají taky něco do sebe. Zvyšuju hodnocení na 76%(24.2.2011)
ZackSawyer
Tak tu máme další novotu a začínám si zvykat na tenhle delikatesní seriál, kdo mě nejvíc potěšil je malá "ušatá" Louise, která má neskutečné nápady a dělá si z lidí prdel, protože jak ona tvrdí jsou tak hloupí... Zatím po dvou dílech decentní 3* - možná půjde nahoru... Po třinácti epizodách zvedám o hvězdičku ;-) Těším se na další sérii(31.1.2011)
GE3
Jedinym duvodem pro sledovani pro me byl dabing postav pripominajici mi jine dobre dilka (Archer, Flight of the Conchords). Prumer, nuda, sed.(2.2.2011)
Ernst
Pro me osobne velke prekvapeni. Neni to lepsi nez dneska uz zavedene serialy jako Simpsonovi nebo Family Guy, ale zatimco zminenym serialum (a jejich klonum) dlouhodobe dochazi dech (Simpsonovi jsou stale nudnejsi, Family Guy stale stupidnejsi a radoby vtipnejsi), tento civilejsi sitcom s "obycejne silenymi" charaktery je zavan sveziho vzduchu. PS: Český dabing stojí za starou belu, jako obecně jakýkoliv dabing.(12.2.2012)
honajz2
Tohle nazvu jedním slovem:nuda.(28.3.2012)
Pirabin
Po prvním díle jasných pět. Originální, drsný humor připomínající Family Guye nebo třeba South Park, ale mám strach, že kvůli né moc vábivé animaci se neudrží víc jak 3 série.(23.1.2012)
matt85
Delicious. Skvělý seriál, který vám dá po skončení takový "good feeling" a vykouzlí vám úsměv na tváři. Postavy jsou tady opravdu super a tři děcka s Bobem jsou prostě odzbrojující. Seriál na zlepšení nálady, počítejte s tím, že na tohle dílo nedám dopustit. PS: Ta kamera...(6.4.2011)
jakoby
Family business. Kazdy je streleny nejak jinak. Dabink je prilis momotonni, nezazivny. To mluvim o originale. Nelibi se mi ani animace a vsechny postavy mi prijdou jakobych uz je nekde videla. A hamburgery nemusim.Proste nad Simpsons neni.(15.8.2011)
Spielbergo
odpad!Další sračka do sbírky, aneb kdo má rád Femily Gáje, ten si zamiluje dozajista i tuhle bandu úchylů, převlečených za "rodinu". Jsem ze srdce rád, že jsem vyrůstal na inteligentním humoru Simpsonových a ne na toaletních vtípcích animáků let současných. Pámbů s náma, nevím zda chci žít ve světe, kde tolik lidí dokáže dát 4 a 5 hvězdiček...(17.1.2012)
Trixx
je to docela škoda. Po všech těch skvostech, co nám Fox přináší jsem měla vysoké očekávání. Bohužel se ani z půlky nenaplnili.(22.2.2011)
stephano
Po prvním díle se mi to líbí. Je to jako mix Simpsnů a Family guye. Nebo mě to tak přišlo, protože je to o rodině, a je to drsnější než simpsnovi. Animace je strašná to přiznávám. Ale scénka "seš nejhorší autista na světě" mě hodně rozesmála.(10.1.2011)
TVManiac
Animovaný sitcom z prostředí rodinné restaurace, teda fast foodu. Bob´s Burgers sice obsahuje prvky Family Guye, ale jen na často frekventovaných vtípcích to postavený není - což je plus. Při sledování jsem se určitě nenudil, ale těžko to hodnotit po jednom díle. No uvidíme s čím přijdou tvůrci příště a snad to po pár dílech nestáhnou. Líbilo se, prozatím 60%(11.1.2011)
LucyD
Poslední dobou se mi podařilo zastihnout tento seriál v televizi ... nevím, čemu jsem se smála, ale přišlo mi to prostě dobré.(8.4.2012)
Wintery
Zatím to vypadá na příjemnou lahůdku. Kořeněné postavy, frekventované chutné dialogy a dozlatova osmažená grafika mohou znamenat jedině další zajímavou animovanou svačinku.(10.1.2011)
shaper
Nejprve mě styl animace a humoru nijak neuchvátil, po třetím díle už jsem si na postavy i podivnou rodinku zvykla a slušne se pobavila.(1.3.2011)