Reklama

Reklama

Bobovy burgery

(seriál)
  • USA Bob's Burgers (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 102 h 26 min (Minutáž: 20–24 min)

Tvůrci:

Loren Bouchard

Hrají:

H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Kristen Schaal, Eugene Mirman, David Herman, John Roberts, Renée Taylor, Paul F. Tompkins, Toby Huss, Brian Posehn, Kevin Kline (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(282)

Kreslené příběhy jednoho obyčejného chlapíka, jeho rodiny a jejich podniku s hamburgery. Navzdory různým překážkám, mezi něž patří hrozné umístění a mizerná obsluha, jsou Bob a jeho úžasná rodina přesvědčeni, že jejich burgery jsou cestou k úspěchu. Jsou Bobovy burgery fakt tak skvělé? Přesvědčit se už musíte sami... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Ducharme 

všechny recenze uživatele

“I smell fear on you…” Viděno všech dosavadních 6 sezón. Bobovy burgery jsou pro mě jedním z nejmilejších animovaných seriálů, co jsem kdy… Jasně, na jedné straně je místy trochu vyhrocený záchodový humor, který nemusí sedět každému, ale na straně druhé jsou postavy a příběhy, ke kterým jsem si dokázala najít vztah. Viděla jsem skoro všechny díly Simpsonů, Family Guye, South Parku a kdoví čeho ještě, ale nikdy se mi nestalo, že by ve mě vyvolaly pocit hlubší než kávová lžička. Příběhy Boba, Lindy a jejich tří dětí mají svoji poetiku, která je skrytá právě za hradbou vtípků, a chce to trochu času, než se k ní člověk prokope. Je to pocit, že přesně tohle je rodina, jejíž součástí bych strašně chtěla být - ale nejen proto, že by to byla legrace (jako je tomu v případě Simpsonů nebo FG) ale proto, jaký vztah k sobě postavy mají. Sice jeden druhého občas přilepí k záchodu, ale člověk ví, jak moc rádi se mají a je tím hrozně dojatej. A Louise je prostě nejpší postava na světě a všech dob… ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie je veľa animákov, ktorých hrdinovia sú nepekní a celý svet pôsobí ako zvláštne stredisko mentálne chorých ľudí, ktorý vyzerajú ešte horšie. Bobové Burgery sú takým animákom, ALE sú tiež hovadsky vtipné. Je to konverzačka, plná podivínov, ktorý zbytočne nemoralizujú a dokážu prekvapiť zmesou podivného a zároveň dospelejšieho humoru. V malých dávkach viac ako uspokojujúce. 1. séria - 80% ()

Reklama

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

První díl byl upřímně děs a dost mě odradil od dalšího sledování. Postupně se kvalita zlepšovala, ale dá se říct, že první série byla poměrně slabší (nedivím se tedy, že to u nás nenašlo pozitivní odezvu a dabing tak byl po první sérii razantně ukončen). Od druhé už to tak špatné nebylo. Vtipy jsou občas povedené, občas dětinské. Příběhy občas zajímavé, někdy až fádní. Zatím nechávám průměrně hodnocení. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Dobrá odregovačka na večery od všeho, je to jiné, nové prostředí, nové postavy, které jsem v žádném jiném seriálu zatím neviděl. Poněkud slabší fóry, než třeba u Simpsnů, ale i přesto se na to dá koukat a tu a tam se i člověk zasměje. Stačí mi to vidět jednou a znovu se na to dívat asi nebudu, ale i přesto doporučuji. 55%. ()

Kiisaki 

všechny recenze uživatele

Seriál Bob's Burgers bohužel vyvolává hodně špatný první dojem. Animace je celkem ošklivá, spoustu ženských postav dabují nehezké mužské hlasy a humor několika prvních dílů je tak trošku primitivní. Chápu proto, že to spousta lidí se seriálem vzdala. O tom, že se ovšem Bobova povedená rodinka postupně rozjede, svědčí i dost značný rozdíl v hodnocení zde (61%) a na IMDB (8.1). Já musím hodnotit plným počtem hvězdiček jednak proto, že mi postavy celkem přirostly k srdci, a především díky úžasným hláškám, které v seriálu padají jedna za druhou. ()

Galerie (649)

Zajímavosti (9)

  • V Bobově restauraci je na tabuli v každém díle minimálně jeden Burger dne. (ČSFD)
  • V úvodní znělce má výloha vpravo od Bobovy restaurace pokaždé jiný vývěsní štít. Když v úvodní znělce přijíždí dodávka deratizační služby, má v každém díle na boku napsanou jinou hlášku. (ČSFD)

Související novinky

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Reklama

Reklama