DJ Divák (TV pořad)
Hudební
Česko, 2005, 120 min
Interaktívna relácia českej hudobnej televízie Óčko, v ktorej si môžete vybrať ľubovolný videoklip. Požiadať o zahratie skladby je možné prostredníctvom telefónu, e-mailu alebo SMS. Občas moderátori vyrážajú aj do terénu, takže ak budete mať šťastie, môžete si nechať zahrať klip od vášho obľúbeného interpreta priamo z ulice. (MM_Ramone)
MM_Ramone
„Dj divák“ je interaktívna relácia českej hudobnej televízie Óčko, v ktorej si môžete vybrať ľubovolný videoklip. Pokiaľ sa vami zvolená skladba nachádza v ich rozsiahlom archíve, tak ju pustia do vysielania. Relácia sa vysiela naživo každý pracovný deň od 14:00 hod. Požiadať o zahratie skladby je možné prostredníctvom telefónu, e-mailu alebo SMS. Občas moderátori vyrážajú aj priamo do terénu, takže ak budete mať na nich šťastie, môžete si nechať zahrať klip od vašeho obľúbeného interpreta priamo z ulice. *(11.2.2011)
Herr_Flick
Co všechno se té CSFD jenom neobjeví... V porovnání s jinými za 20%(19.8.2011)
SOLOM.
Moc nechápu co to tady dělá, ale budiž. Na Očko se moc často nedívám, ale tenhle pořad si pamatuju. Nemám ani páru jak něco podobného ohodnotit, takže dám průměr - některé písničky se mi líbí - jiné ne!(23.5.2011)
sskrblik
Většinou nějaký šampón nebo načančaná barbienka se pokouší o vtip a pustí klip za peníze. Není jednodušší si to pustit na internetu? Hold marketing je marketing.(31.7.2011)
h.madlenka
Nikdy jsem úplně nepochopila smysl toho, že mi tam nějaký hrozně happy moderátor (možná) pustí písničku, když si ji můžu mnohem rychleji (a jistěji) pustit sama...(24.10.2011)