Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Jedině frajer Bébelova formátu si dokáže s nadhledem a grácií dělat sám ze sebe tak brutální prdel pro potěchu ostatních... a navíc u toho stíhá mimoděk vyprávět o tom, že i filmový kaskadér má pěkně tvrdej chlebíček. Tudíž musí čas od času s předstíranou demencí umně balamutit sociálku, v apartním gorilím kostýmu svištět nad hlavami zákazníků v supermarketu a dokola padat ze schodů než jedna rozmazlená a nenapodobitelně přiteplená megastar, co "má závrať půl metru nad zemí", vykouří svou poslední cigaretu. A k tomu všemu musí čelit vilnému aristokratovi, který mu chce odloudit totálně šukedelickou Raquel Welch. Každý holt nemůže být Bruno Ferrari...a to je vlastně moc dobře. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Francúzky herec Jean-Paul Belmondo je dnes už len starý páprda, ktorý je jednou nohou v hrobe. Ale svojho času bol hviezda prvej triedy. Idol žien. Neodolateľný macho. Komédia, z filmárskeho prostredia, "Zviera" mu bola napísaná priamo na telo. Zahral si tu zaujímavú dvojúlohu. Nezodpovedného kaskadéra Mike Guachera a teplého, talianskeho herca Bruna Ferrari. V jednoduchom, mierne infantilnom príbehu, mu robila partnerku dobre stavaná Raquel Welchová. *** ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Raquel Welchová jako vždy okouzlující, ale přesto ve vedlejší roli za zcela fenomenálním Belmondem, který perlí v roli lovce žen, mužů, filmových ocenění i sociálních dávek:) Zkrátka komedie, která nemá chybu, na čemž má podíl i odzbrojující český dabing. Legendární Bruno Ferrari v každém balíčku! 90% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydarená komédia s Belmondom, ktorý si tu dokonca zahral dvojrolu. R. Welch je sexi , ale nie som úplne presvedčený o tom, či bola práve ona tá správna voľba. Vedľa Belmonda sa mi zdala až príliš dominantná, možno to bude tou jej výškou, neviem, či nie je vyššia ako Belmondo. Celkovo to však určite nepokazila, vo filme je mnoho vtipných momentov a asi najviac som sa pobavil pri návšteve zo sociálky. Komédia je to fakt dobrá, ale jej postavenie v top 300 sa mi zdá trochu nadsadené. Vedel by som vymenovať stovky lepších filmov, ale zase nie komédií. Z tohto pohľadu tam možno svoje miesto má, prečo nie? 80%. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zidiho bažantskú sériu crazy komédií som nijako zvlášť neobľuboval, pretože bola na môj vkus príliš crazy, a to často za každú cenu. Zviera je z inej kategórie. Je to ohňostroj nápadov, gagov a vtipu, ktorý iba zriedkakedy prekročí hranice vkusu a nezabŕda do trápností. Belmondo sa predstavuje v jednej zo svojich najlepších komediálnych úloh a v teplejšej časti dvojúlohy je nezabudnuteľný. Raquel Welch neostala nič dlžná svojej povesti a v tomto filme je naozaj očarujúca. Nie je veľa 35-ročných filmov, na ktorých sa dá spoľahlivo zabaviť aj dnes. Toto je jeden z nich. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (32)

  • Film ve francouzských kinech dosáhl návštěvnosti více než tří milionů diváků. Stejný úspěch měl také v Západním Německu, zatímco ve Španělsku dosáhl výrazně nižšího počtu návštěvníků a v Itálii nebyl v kinech uveden vůbec. (argenson)
  • Film sa natáčal v obci Moisselles, v Paríži pri bazilike Sacré-Cœur a na Champs-Élysées. (dyfur)
  • Mike Gaucher (Jean-Paul Belmondo) jezdí ve voze Hotchkiss M-201 Jeep z roku 1955. Bruno Ferrari (Jean-Paul Belmondo) ve voze Bentley R – Type Drop Head Coupé z let 1952–1955. (sator)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama