Reklama

Reklama

Příznaky

(studentský film)
  • USA Symptoms

Obsahy(1)

Krištof, ředitel komerční rozhlasové stanice, prochází manželskou krizí. Volá Jakubovi, aby spolu šli do města. Jakub je učitelem tvůrčího psaní a tak trochu se zasloužil o rozpad Krištofova manželství, takže není v takové pozici, aby podporoval kamaráda. Přesto oba vyrazí za noční tah po varšavských barech a klubech, který skončí na party mimo město ve Veroničině vile – Krištofovy nenaplněné lásky. Tam dojde k hořké konfrontaci mezi kamarády. Oba si vyčítají vnitřní zradu a snaží se přesvědčit jeden druhého, že životními volbami zradili své ideály. Po několika měsících se znovu sejdou. Krištof se Jakubovi svěří, že jeho manželka je zase těhotná. Jakub se tváři že má s toho radost. Manželská krize je zažehnaná. (Ostrava Kamera Oko)

(více)

Recenze (3)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Krátká stopáž utekla rychle a celkem mě bavilo na to koukat, ale k lepšímu dojmu mi tam něco chybělo, třeba nějaká originální, vtipná či šokující pointa, která by opodstatnila předchozí relativní nudu. Trochu mi to připomnělo svým vyzněním jednu profláklou reklamu. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

46th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2011 - PRAGUE SHORT FILM FESTIVAL PRESENTS - Festival krátkých filmů Praha uvádí (Příznaky / SYMPTOMS / Příznaky) - Dialog o něčem který je absolutně o ničem... - 1. 7. 2011 - kino Espace Dorleans - Karlovy Vary - 5% ()

Reklama

Reklama