7 Khoon Maaf

Drama / Mysteriózní

Indie, 2011

Vishal Bhardwaj

• sochoking

Celkom pekná cigoška Zuzanka Anička Maryša Johana ( ale áno, po pár pivách by to šlo ) ma nešťastných šesť manželstiev a jej starí všetci do jedného pokapú, pretože jeden bol beznohý idiot, druhý feťák, tretí kazateľ- impotent atdˇ , atdˇ ... Otázkou je, kto je ten siedmy a či tí všetci pred ním pokapali schválne, alebo čírou náhodou a či jej z toho všetkého náhodou nepreplo. Toľko k stručnému obsahu. P.S. Je jasné, že vo filme je zopár luxusných videoklipov a je samozrejmé, že som nepochopil ( ako vždy ), či to mysleli serio, alebo len ako prču, ale ja by som rád upozornil na dva songy, ktoré majú gule a fakt ma šlo poraziť od smiechu pri ich sledovaní. Sú to rockerské nášupy O, mama a Dilhe dilhe dil dilhe !(7.4.2011)

S ťažkým srdcom 'iba' tri hviezdičky. Pretože hoci je Priyanka úžasná (a krásna!) herečka a vo filme sa objavilo zopár skvelých hercov (najmä Naseeruddin a Irrfan), film po nejakej dobe stratil dych. Hneď vieme, že jej manželia budú mať nejaké chyby a ona ich rad za radom odstráni, takže už zostáva len sledovať, aké spôsoby si vymyslí. Herecké výkony boli úžasné, film bol dobre rozbehnutý, ale predsa mi tu niečo chýbalo. Možno by som si to musela znovu pozrieť, ale zatiaľ sa mi nechce. Mimochodom, nebola tá Kalinka svetová?? :D Darrrrrling!(18.4.2011)