Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Siddharth vedie všedný život predavača kníh do doby, než sa jeho telefónne číslo náhodou objaví na letáku dobročinnej linky pomoci. Odrazu už po nociach nemôže spávať, lebo mu vyvolávajú zúfalí ľudia, ktorých musí odhovoriť od samovraždy. Keď pomôže Mishke, neskončí to s jedným telefonátom - vznikne priateľstvo. Obaja introverti teraz majú niekoho, s kým sa môžu rozprávať o všetkom. Čo sa však stane, keď sa dvaja cudzinci náhodou stretnú - a jeden z nich vie, koho má práve pred sebou? (Remini)

(více)

Recenze (6)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dobrý prvotní nápad, kdy trochu ňoumovskému chlapíkovi zamění telefonní číslo za linku sebevrahů a jemu se teď po nocích dovolávají zoufalci, co chtějí skoncovat se životem, zběsile rozbředne. Řeší se nesmyslné schválnosti, které s reálným životem nemají nic společného. SHRNUTÍ: Na indickou linku první pomoci nevolej, i kdybys uměl plynně hindsky! ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Jhootha Hi Sahi sa so svojimi charaktermi zameral na jednu z najväčších etnických menšín v Londýne - Indov. Prečo prirovnávať film k sitcomu? Je to romantická komédia o dĺžke 2h 30m. Priznám sa, že som videla dokopy asi 10 epizód Priateľov, ale charaktery by si nemohli byť viacej odlišné, ani keby chceli :) Vtipy boli len príjemným spestrením deja. V podstate je to film o dvoch introvertoch, o klamstvách, ale hlavne o priateľstve a (zneužitej) dôvere. Páčilo sa mi, že tam bolo hneď viacero vedľajších postáv. Väčšina ľudí má kamarátov, s ktorými sa stretávajú a riešia problémy. Najmä, ak sa krajania stretnú mimo rodnej zeme. V poslednej dobe ma filmy len o ústrednej dvojici nebavia. V skratke, Jhootha Hi Sahi je môj obľúbený indický film z minulého roka a jedna z tých najmilších romantických komédií, ktoré som kedy videla :) ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Je to pozerateľné, ale žiadny zázrak, John hrá mierne pritrúbleho chlápka, čo sa k nemu absolútne nehodí a ostatok sa nejako už len vezie pomalým tempom ku koncu. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální příběh vždy neznamená originální film. Jhootha Hi Sahi je krásným příkladem. Samotná premisa má rozhodně nápad, jenže jeho využití dost drhne. Snímek využívá klasických vyprávěcích struktur, které známe zejména ze situačních komedií, na rozdíl od nich však nepracuje příliš dobře s rozmístěním, množstvím ani úrovní vtipů. Mnohem více než o několik povedených dílů sitcomu za sebou jde o jednu pěkně dlouhou epizodu. V rámci indické kinematografie se nejspíš jedná o zajímavý a svou strukturou nápaditý snímek. Na evropské publikum však příliš nezapůsobí. Zamrzí zejména absence nápadů (jak v příběhu, tak v tanečních vystoupeních), kterými indické filmy většinou přímo překypují. V několika chvílích však příjemně překvapí vlastní sebereflexe (např. při tancování na veřejnosti). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama