Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Po sračkoidní jednotce Never Back Down, určené především boys n girlz kteří vyrůstali s Bravíčkem pod peřinou se MJW pokusil o víc dospělácký druhý díl. Na jeho režisérskou prvotinu se mu to povedlo nevídaně dobře a sakra překvapil. Pokud se film drží tématu nemám výtku, bohužel i MJW si nemoh odpustit pár rádoby blbých romantických či rodinných neshod a tím film krapánek praštil do nosu. Zajímavý je sledovat proměnu šikanovanýho emoboje v mlátičku na maso, ono se tomu klukovi ani nemůžem divit že dopad jak dopad. Další minus je chybějící pořádnej záporák, jak sem psal emařovi z Comic Conu sem se nedivil. Ale čím je film skvělý a dost povedený sou právě fajty, sic žádné antigravitační virgule čí lítaní nad ringem alá Adkins, ale i tak povedené, a hlavně reálné krátké zápasy kde se prostě jeden nebo druhej po pár ranách skosí k zemi. Ještě bezva fakt, že si MJW nehraje na žádnýho filozofa co se thulil v Holandsku a poznal jinou dimenzi myšlení...... ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Byl jsem celkem zklamán. Už to neni to co to bylo. Bitky jsou slabý a je jich málo. Příběh taky za moc nestojí. Michael neukáže ani 1/10 ze svýho bojovýho umu . A je to už od začátku všechno jasně nalajnovaný a člověk předem ví jak to dopadne. Je to škoda. Ale jako popcornová oddychovka v neděli večer to ujde, 45 %. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu doopravdy nemám rád když se točí dvojka něčeho a není tam nikdo z jedničky a nebo to nenavazuje, jo sice byly tam úryvky z jedničky ale ve směs to byla těžce zkopírovaná jednička ale dalo se to čekat kdyby tam nebylo tolik nesrovnalosti tak to bude suprová dvojka ale nebudu to tak zahazovat dalo se to pozerat. Sebraly jsme par svalovcu okopírovaly něco s prvního dílu a natočily dvojku na par dobrých scén a některé super kopy dobře ale toď vše no snad příště škoda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to ani lepší, ani horší než první díl, je to tak nějak stejná, ale kdybych tenhle film viděl první, asi by se mi líbil víc. Je takový příjemně malý, herci si zde sice hrají na frajery, ale tak nějak se to dá kousnout. Souboje jsou dobré, i když většinou krátké, scéna s teleskopickým obuškem na konci je dobře drsná. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Ta drzost, točit k tak "bombové jedničce" (můj komentář, můj názor ;) nějaké TV pokračování s jedním vedlejším hercem a pár vystřiženejma záběrama, říkal jsem si když jsem se o tomhle snímku dozvěděl...Ale není to zas taková katastrofa, co můžu soudit. Lepší? Určite ne. Příběh? Jednodušší. Bitky? Více a nápaditější. Celková spádnost? Mnohem záživnější...Sice ty názory typu "už ne tak teploušský jako jednička, mrtě hustý bitky, příště ještě více" žeru asi jako vegetarián syrový maso (chcete bitky? se koukejte na zápasy a ne na filmy, kokotci) ale jinak jsem celkem spokojen, hlavně co se týče hereckých výkonů zápasníků, toho jsem se bál nejvíc. Na Oscara to není, ale to ani výkony některých herců z povolání :) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)
  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)

Reklama

Reklama