Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taká sranda, pri ktorej sa netreba zamýšľať nad obsahom a dejom, neriešiť dialógy a konanie, ale sledovať súboje a vychutnávať atmosféru. Bohužiaľ, to tu trochu chýbalo. Jednotka udala smer, s kvalitným obsadeným a peknými súbojmi. Dvojka chcela pritvrdiť, viac MMA, viac vymakaných profíkov. Človek by trochu čakal, že súboje budú aj počas prvej hodiny a nie že všetky sa koncentrujú až na samotný Beatdown,´Keď už sme pri ňom, fightov nebolo málo, ale od profíkov som čakal predsa len trošičku viac. MJW v roli režiséra nesklamal, ale ani neprekvapil, v roli učiteľa potešil ( to čo predvádzal na hrazde, no wow ) aj keď ho veľmi nemusím. Ale páčilo sa mi, ako bol vykreslený tréning a jednotlivé štýly. To bolo fajn. Preto slabé 3 z 5 ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Až do samotného závěru se tu nesympatičtí hoši spíše válejí po žíněnkách...Není komu fandit a chybí elementární kouzlo podobných snímků, kdy při tréninku držíme palce i propocený ručník tomu správnému borci, aby na konci mohl nakopat temnou stranu síly...Jinak je tu bohužel vše - přelétavá přítelkyně, několik silikonových ňader, tatínek homosexuál, rodina v sociální nouzi, šílenec z komiksového obchůdku, guru s kriminální minulostí... Možná jsem zapomněl na kouzelníka... ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc jsem se těšil a hrozně moc jsem se zklamal ... Jako nemám nic proti "tréningovým partům" v martial arts filmech, ale když mi tam posiluje a nepřehledně trénuje parta mladejch nesympatickejch týpků asi přes 60 min (!!), tak jsem fakt otrávenej!! Co mělo tohle proboha znamenat?! Kdyby šel aspoň ten tréning do hloubky a něco zajímavýho předvedl a ukázal. Ale to ne. Furt se jen kecají nebetyčný srance, řeší se neskutečný hovadiny a ani příšerně nabušenej White s megadrsným pohledem a hlasem to nezachrání. Samotný turnaj pak trvá asi posledních 20 minut a i když se musí nechat, že dost vystihuje realitu a většina soubojů se odehrává na zemi, stejně je to jen nepřehledný, nezáživný sestřih jakéhosi "fyzického mišmaše" ... Kde je ten známý adrenalin?! Kde je ta nabušenost, žhavost, agrese či já nevím jak to popsat, co známe od dob Karate Tigera 1 až po dnešní řekněme Undisputed?! Nudné, nezáživné, strašní herci, strašné herecké výkony, total ZERO děj, příšerně zahrané vztahy mezi postavami, špatné postavy, hrůza ... Jedinné, co je absolutně dokonalé, je konfrontace Jai White (+pouta) vs. 5 policajtů. To je mazec!!! Tam frajer White jasně dokazuje, kdo je tady králem. Ale jinak propadák a to i proti "bojově" nevýrazné jedničce, ta měla aspoň "koule" ... Škoda ... ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem několikrát psala, mám slabost pro mláticí filmy a když tam navíc ještě pobíhá pár namakanejch borců do půl těla...Abych to shrnula, příběh neni nic extra, jedná se spíš o bojové a tréninkové záběry, než o nějaké zapletené dějové pozadí. Nicméně se na to ale dobře kouká :D Povedená je i kamera a hudba. Chápu, že je asi hodně složité natočit solidní bojový snímek s kvalitním příběhem, ale na druhou stranu je pravda, že po 60 minutách má člověk celkem dost stále se opakujícího scénáře a jen tuší, že se nic nezmění až do konce. A ještě nesmím zapomenout vyzdvihnout Evana Peterse v roli bojového dohazovače. Silnější dvě hvězdičky. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebolo to tak zlé ako som čakal, napriek všetkému som sa celkom bavil. Zápasy síce neboli tak prepracované a príťažlivé ako napr. v sérii filmov Neporaziteľný (2002-2010), ale nebola to ani katastrofa. Chcel som zábavu a jednoduchý dej a to som aj dostal. Ide o klasiku v štýle je nejaký veľký turnaj, musím si nájsť dobrého trénera a pripraviť sa naň. Do toho príde záporák a priemerný scenár zápasnícko-karate kidovského typu je na svete. Ale na podobných filmoch som vyrastal a ako malý chalan som pri nich ani nedýchal, takže pekná pripomienka starých časov. Kto chce vypnúť pri jednoduchom filme tak do toho. 60/100 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)

Reklama

Reklama