Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Buď stárnu, a nebo už tyhle hrubozrné komedie Sandlerovi prostě přestávají jít. Myslím, že druhá možnost je ale správně. Po úděsném Jackovi a Jill totiž ještě před pár lety spolehlivý bavič natočil další naprosto nevkusnou komedii, ve které nemusí divák pro trapnou scénu chodit daleko. Sandler tady pořád křičí, všichni se strašně pitvoří a humor už staví jenom na samých nechutnostech, které už ovšem přestávají být vtipné. Tak snad už se Sandler po těchto dvou ranách vedle vzpamatuje. Jeho a Samberga je na podobné trapárny škoda. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Další obhroublá stupidita pro celou rodinu, při které jsem si často přál, aby kněz James Caan odložil kolárek a splašila se mu kladiva božího hněvu.. Až na malé výjimky je Sandler zacyklený v rolích nevycválaných buranů, kteří nakonec najdou ty pravé rodinné / partnerské hodnoty a za tu stálost ho svým způsobem uznávám. Akorát se mi zdá, že v posledních letech už nedokáže tlumit své gerontofilní sklony, ale znáte to, proti gustu.. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol sklamaný, že do akej žumpy to zase Sandler klesol, no napokon postupom času sa z toho stala fakt skvelá komédia a tie skvelé hlášky sa dali počítať až na desiatky! Sandler si opäť raz zahral poriadneho dementa (už ani neviem po koľký krát) a bál som sa čo sa z tohto filmu vyvinie, ale stálo to zato. Celý ten príbeh je síce úplne šialený, ale o to tu vôbec nešlo. Ten humor bol naozaj až drsný, zvrátený a perverzný, dokonca by som povedal že "cohenovský", ale práve to dodalo tej komédii ešte väčší rozmer. V závere to dokonca malo aj dramatickú zápletku a dokonca ani ten príbeh nebol až taký priamočiary ako by každý očakával. Ja som sa výborne pobavil a na tie hlášky z rozlúčky so slobodou v kúpeľoch len tak skoro nezabudnem. A keď sa v tom filme ešte zjavil aj Vanilla Ice, tak to už bolo naozaj moc. Celé mi to pripomenulo Sandlerove komediálne začiatky s tým jeho typickým humorom. Aj keď priznávam, že ešte radšej mám jeho filmy s dramatickejším podtónom. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILERY! Sledovat Adama Sandlera v těchto čím dál tím více praštěných komediích mě dost přestává bavit. A všechny tyto filmy mají společný základ: klučina se zamiloval do špatné holky, postupně se odhalují věci z minulosti, přijde do toho otec či jiný člen rodiny, mezitím taková zbytečná omáčka, party hard a konečné ponaučení s happy endem (který každý vycítí už od začátku). Kdybych se na tento snímek nedívala už od začátku s tím, že je to nesmysl a chci se jen nezávazně zasmát a pobavit, tak bych hodnotila mnohem horším hodnocením. Přijde mi, že čím více Adam Sandler stárne, tím tužší a hloupější jeho humor je (či toho scénáristy, který to tak sepsal - ale kdyby se mu to nezdálo, tak tu roli nevezme). Jediná pravda, která byla v tomto filmu vyřčena a dost mě pobavila, že: " každý v dnešní době jen souloží a pije latté ". Tak to je asi raději všechno. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler už zachází opravdu daleko. Můj otec je šílenec jede přesně v kolejích vyjetých předešlým snímkem Jack a Jill, tentokrát však bez hvězdy která by ze sebe dělala kašpara. Od toho tu stačí stará dobrá Sandlerova parta. Necelé dvě hodiny nudy, fekálního humoru, nudy a trapného Sandlera. Komu není rady, tomu není pomoci. [25%] ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)
  • Eva Amurri Martino si ve filmu zahrála mladší verzi své skutečné matky Susan Sarandon. (Avalon820)
  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)

Reklama

Reklama