Reklama

Reklama

Big Time Rush

(seriál)
  • USA Big Time Rush
USA, (2009–2013), 29 h 7 min (Minutáž: 23–48 min)

Tvůrci:

Scott Fellows

Hrají:

Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos PenaVega, Logan Henderson, Ciara Bravo, Stephen Kramer Glickman, Tanya Chisholm, Erin Sanders, Spencer Locke (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(69)

Když hokejisté z Minnesoty Kendall Knight, Carlos Gracia, Logan Mitchel a James Diamond zjistí, že slavný producent Gustavo Rocque je v jejich městě a pořádá konkurs na nové hvězdy, hned se jim změní život. Kluci přijedou na konkurs a moc neprojdou. Po asi jednom dni přijede ke Kendallovi domů Gustavo i s jeho partnerkou Kelly, aby mu oznámili, že byl vybrán. Jenže Kendallovi se to nelíbí, jeho velkým snem je být hokejovým hráčem. Bohužel Kendall řekne, že tuhle nabídku nepříjmá. Gustavo je z toho špatný, ale odejde pryč. Kelly Kendallovi předá vizitku s jejím telefonním číslem, kdyby si to náhodou rozmyslel. Ostatní kluci ho stále nutí, aby Gustavovi zavolal. Nakonec Kendall dá na radu kluků, a zavolá Gustavovi, jenže má podmínku. Musí sebou vzít i kluky. Gustavo neví, co má říct, ale chce Kendalla, takže příjmá kluky i s Kendallovou maminkou a sestrou Katie do Los Angeles. Klukům se hned obrátí život o 180 stupňů. Získají nové kamarády, zkušenosti. Postupem času se z nich stávají opravdové hvězdy. Prožijí spoustu zábavy, i zklamání. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadalo kdyby o One Direction natočili film 4 nagelovaní homosexuálové (soudě podle chování) každý s iq menším než zrnko máku jednu černoška jedno malé děcko co se chová jak dospělý a jeden tlusťoch v některých dílech se objevuje i asiat. Proti tomuhle jsou i herci z Asylumu oskarové hvězdy. Nejhorší seriál na Nickelodeonu daleko horší ještě než Nicky Ricky Dicky a Dawn. ()

Majky28 

všechny recenze uživatele

Seriál je vtipný, zábavný, a ich piesne, ktoré sú v pomaly každej časti, sú chytľavé. Jednotlivé postavy nezaprú svoje charakterové vlastnosti nech sa jedná o vyriešenie hocijakej situácie (Logan hľadá za všetkým vedecké vysvetlenie, James stále hľadí na svoj zovňajšok, Carlos pomáha každému komu sa len dá, Kendall je stále ten, ktorý všetko rieši s chladnou hlavou a stále príde na koreň problému ako prvý, avšak veľakrát za pomoci svojej sestry Katie, ktorá tam je zo všetkých najprefíkanejšia). Mne osobne sa najviac páči prvá a druhá séria, kedy sa to všetko začínalo a bolo čo "riešiť". Toto je jeden zo seriálov môjho obdobia dospievania (spolu s iCarly a Victorious). Veľká škoda, že Nickelodeon prestal produkovať seriály takéhoto typu. Určite boli vtipnejšie a reálnejšie ako napr. The Thundermans alebo Henry Danger. ()

Reklama

lardko 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě strašně připomíná seriál JONAS. Dějem tak trochu podobný , i trochu hudbou. V JONAS je Kevin Jonas ten co si nemůže najít holku , a tady si jí nemůže najít Carlos , přitom v realitě jsou oba už ženatý. Už jsem dokoukal skoro celý seriál , a pořád mě baví , protože v seriálu je spousta vtipných scén , hlášek a skvělé hudby. Zatím jsem se ani u jednoho dílu nenudil. Každý mi zatím přišel vtipný a zajímavý. Na tych členech z Big Time Rush se mi líbí všechno. Ciara Bravo je podle mě dost zajímavá herečka ( v dobrym smysmlu ). Stephen Kramer Glickman je podle mě dost vtipný. Vždy mě v každém díle rozesměje ( řev.....). DOKOUKAL JSEM VŠECHNY DÍLY !!!! ( pořád super seriál ). ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná sračka. Jedna homosexuální skupina ve stylu One Direction (každý má na sobě tuny gelu a iq placatého kamene) a jejich zážitky. Do toho jejich manažer,který by mohl aspirovat na nejtlustějšího herce v seriálech co kdy hrál a jakási černoška. Do toho se ve většině dílů přeslékají třeba za bezdomovce nebo za ženské a podobně (asi to má být vtipné což není). Nejvíce inteligence má v seriálu zhruba 9 letá holka což samo o sobě vypovídá. Lituji všechny co tomu dají více jak 2 hvězdy a mají více jak 15 let. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Lidi lidi. Když sleduji ty diskuze, kde neustále píšou o podobných chlapeckých skupinách, že jsou to vymaštění kteténi a apod. tak tenhle seriál ukazuje přesně to, co si o nich myslíte. Střelení blbci. Nemusím vidět každý díl, ale když to náhodou naladím a nedávají nic lepšího, tak to nepřepnu.:D Jsou tam dobrý písničky a někdy se i zasměju, nejen na stupidou, ale nad těmi ksichty, co dělají.:D ()

Galerie (96)

Zajímavosti (11)

  • V poslednej časti seriálu Big Time Dreams (séria 4, epizóda 12) hrá Carlosovu (Carlos PenaVega) novú priateľku Alexu (Alexa PenaVega) jeho skutočná manželka. (Majky28)
  • Všetci štyria členovia skupiny používajú v seriáli svoje skutočné prvé mená. Ich stredné mená a priezviská sú seriálové. (Majky28)

Reklama

Reklama