Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Študentke žurnalistiky Fione sa neustále vracajú spomienky na smrť matky. Jej otec, detektív Tom Wagner, práve vyšetruje brutálnu vraždu právnika rukou dcéry, ktorá bola k tomuto činu donútená psychopatickým maniakom. Môže mať tento kriminálnik niečo spoločné so smrťou Fioninej matky, keď dievča kontaktuje? (3n3my)

Recenze (16)

korok 

všechny recenze uživatele

Pozor SPOILERY. Celkem povedený krimi film o zabijákovi, jenž svým obětem dává na výběr a přípomněl mi tak mého oblíbeného Jigsawa s tím svým klasickým "The choice yours". Na Katheryn Winnick, díky které jsem se k tomuto filmu dostal, se sice hezky kouká ale její postava v tomto filmu je na facku. To mě odradilo od možná ještě vyššího hodnocení. Hlavní hrdinka jde dobrovolně sama do příbytku vraha a hloupě mu skočí na špek; v další scéně aniž by se podívala ke komu nastupuje do auta a kdo jí to vlastně nabídl svezení, bezhlavě nastoupí a zjišťuje, že sedí ve vozidle s oplzlým chlapem, který ji chtěl dříve znásilnit, bohužel již je pozdě, dveře se zamykají a auto ujíždí; dva policisté nastupují do svého služebního vozu aniž by si všimli, že na zadním sedadle sedí zabiják s pistolí v ruce atd. Nelogické, stupidní a nepravděpodobné chování hlavních představitelů sráží film o něco níž. ()

kecal 

všechny recenze uživatele

Od první scény bylo jasné, jaká režijní zoufalost to bude, když se k tomu v následujících minutách přidala i zoufalost scénáristická, která tu režijní velice rychle a hravě překonala, bylo jasné, že půjde o průser a taky že šlo. Nezachránilo to ani předhození kočičky Katheryn Winnick. To by totiž její herectví nesmělo pokulhávat za její vizáží. Ono by vlastně nepomohlo ani to. Rád bych kvůli ní dal aspoň za 3, ale to si prostě ten scénář nezaslouží. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Námět určitě není špatný, jeho využití nicméně pokulhává. Vůbec ne triviální thriller totiž v leckterých scénách zbytečně vyšumí do ztracena, což je s ohledem na postupné rozkrývání motivu a identity vraha/zhyzďovatele docela škoda. Ve výsledku určitě neublíží, ale své „kvality“ nedokáže skutečně prodat. Některé lekačky fungují, několik slušných úhlů kamery dokáže navodit nepříjemné pocity, „bohužel“ na daný žánr se zásadní věci dějí mimo záběr. Kanadská herečka Katheryn Winnick hraje překvapivě slušně, i díky ní se tak tahle lehce zapomenutelná jednohubka škrábe k žánrovému průměru. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Pridal by som aj o čosi navyše, ale chvíľami sa mi zdalo, že toto som už niekde videl. Nechýbali mu však ani prvky originality. Dejová zápletka bola vysvetlená logicky, herci odviedli kus poctivej práce, efekty na slušnej ba až výbornej úrovni. Teda mínusom je čiastočné opičenie sa po iných filmoch a tá úplne záverečná scéna, keď si hlavná hrdinka vzala stopa, to bolo akože čo? ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Slabý príbeh s mizerným spracovaním, hereckými výkonmi a obsadením (najmä hlas psychopata mi "pílil" uši). Najslabším článkom je asi scenár, ktorý nielen že vykráda niekoľko známejších hororov a obsahuje haldy klišé, ale aj kopí chybu za chybou v podobe chaotického správania sa postáv. Čiže nič nové a zaujímavé pod slnkom. Vlastne keď som si to zhodnotil, tak začínam aj pochybovať, že sú tie dve hviezdy opodstatnené. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama