Kamelot (TV pořad)

Publicistický / Sportovní

Česko, 2011, 60 min

Moc dobrý diskusní pořad. Jeden z mála, co má úroveň!(23.1.2012)

Tento pořad mi v televizi chyběl a doposavaď jsem nevynechal ani jednu odyvysílanou diskuzi. Je sice pravdou, že tu už byl a vlastně i nadále je jiný podobný avšak oproti Kamelotu hodně odlehčený pořad Na slovíčko, který nyní trochu ustupuje od tématu fotbal / hokej a zaměřuje se na jiné sportovní odvětví. Hodně se bavím nad telefonáty od díváků a i zvolená moderujicí dvojice Míra Bosák či Robert Záruba zatím nezklamala a doufám, že i nadále zůstane pouze u téhle dvojice a Čapek bude tentokrát tvrdnout u toho svého Studia fotbal. :)(15.2.2011)

Já osobně jsem tento pořad uvítal. Seriózní diskuse na aktuální témata ze světa sportu. Aspoň to člověk slyší přímo, zprávy jsou krátký a projíždět pořád internet taky není ono. Mé hodnocení nevím na čem jiným založit, než právě na zajímavosti tématu, takže 3*(2.2.2011)

Sportovní Hyde Park. Diskuze mají dobrou úroveň. 73%.(3.2.2011)

Jaromír Bosák jako komentátor fotbalových přenosů a jeho trapné průpovídky,to je pro mě absolutně nestravitelná záležitost,raději zápas,komentovaný tímto člověkem oželím,v lepším případě se něj podívám na zahraničním kanálu.Jako moderátor mi však připadá zábavný a s Robertem Zárubou vytvořil dobrou dvojku.(4.3.2012)

Co jsem viděl, tak zatím byli perfektní hosti a témata! 95%(28.3.2011)

Určitě zajímavý pořad se kterým přišla Česká televize na obrazovky. Záruba a Bosák jsou zárukou kvality ohledně sportu, takže se rád podívám na některé diskuze zejména hokejové.(21.1.2011)

Obsahový nápad sa cení ,je vidieť snahu riešiť problémy športu. Bosák a Zarúba sú zárukou slušnej úrovne...(18.1.2011)

• Yarwen

Po stránce moderátorské nezvládnuté: hosté se překřikují navzájem, moderátor si neumí sjednat pořádek, nakonec si začne skákat do řeči s ostatními a v momentě, kdy na "otázku posluchače" odpoví sám, s předem připraveným spotem, musí mé hodnocení klesnout dolů. Je to ostudné až trapné, o to víc, když je u těchto pánů člověk zvyklý na vysokou úroveň...(12.2.2011)

Občas zajímavé debaty, ale proč do toho musí tahat diváky? Ok ať posílají maily, ale proč musejí mít živý vstup? Ve většině případů stejně melou blbosti a nepoloží ani kvalitní dotaz. Jinak Záruba - Bosák slušná dvojka a kolikrát se člověk dozví i nějaké nové informace.(20.2.2011)