Reklama

Reklama

Diskusní pořad Otakara Černého na ČT4. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pan Černý "Čtyřku" vychvaluje do nebes, připomíná jen to pozitivní, co nám kdy přinesla a kdesi cosi. Říká nám, že odejde, až bude starý; a že jen on sám řekne, kdy to bude. Jaké to pak překvapení, že nejslabší pořad na této televizní stanici je právě ten, který má pod palcem sám velký vizír... Myšlenka dobrá, to ano. Pokud tedy nebylo hlavní myšlenkou zprofanovat sebe samotného, ale přiblížit sportovní osobnosti v neformální debatě. Leč, ona je ta debata až tolik neformální, že i záznamy rozhovorů v lecjaké kavárně by byly záživnější. "Otík" nemá připravené otázky, a když ano, pokládá je tak, aby jim nebylo rozumnět. Skáče hostům do řeči, činí přehnané závěry a málokdy odhadne, jaký má jeho host názor na to, či ono. I přes to všechno je však chvályhodné, že existuje pořad, kam jsou ochotni naši sportovci přijít. Možná je jim předem zatajováno, kdo je bude zpovídat... :-) ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Je obtížné jít někam na slovíčko s někým, ktomu každé vlastní slovíčko dělá potíže. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Zajímavý koncept, ale Ota Černý má sám problém mluvit a někdy mi je hostů líto jak jim pokládá naprosto dementní a konspirační otázky. Věřím, že kdyby to moderoval někdo schopný, tak je pořad úspěšnější. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem se na to párkrát podíval, hlavně kvůli hostům – sportovcům – lidem okolo různých odvětví, ale je pravdou, že pan Černý mi tam moc neseděl, nějak zásadně mi ale nevadil. Souhlasím s Vyridou, že hodně záleželo na tom, o jakém tématu se zrovna bavili a koho tam měl za hosta. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že mám rád jakékoli televizní debaty (politické, zábavné, vědecké,...), takže je docela paradoxní, že tato sportovní mě zajímá ve velmi omezené míře vlastně téměř vůbec - ten paradox spočívá v tom, že se hlásím k sportovním fanouškům. Čím to bude? Chybu nalézám jako většina uživatelů přede mnou v chabém projevu Oty Černého. Nevím proč dostává stále tolik prostoru, vždyť, a teď mi snad CSFD cenzoři odpustí, vypadá na to, že má problém už s udržením moči, což teprve udržení oné pověstné myšlenky a správná formulace. To je přece u práce moderátora základ. No nevím, moje posílání pana Černého do prdele před TV obrazovkou nic nevyřeší, takže budeme muset pořad nadále ignorovat. 20% ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

V mých očích se jedná o standartní oddychový diskuzní pořad, který nikoho neurazí a ani nijak zvláště moc nenadchne. Ota Černý v roli moderátora taktéž nevadí a tak má divácká pozornost závísí pouze na zvoleném tématu, které je čerpáno z obrovského kruhu všemožných sportů. Proto nejde ani jinak, než hodnotit třemi hvězdičkami. ()

UncleG

všechny recenze uživatele

Otakar Černý by se mohl naučit, že ukazování prstem na jednotlivé hosty je společensky zcela nepřípustná záležitost. Ota ukazuje prstem při představování osob ve studiu i následně během diskuse, když bohorovně přiděluje slovo nebo "jen tak", když k někomu hovoří. Jeho ukazovák stále trčí ve vzduchu. Nadřazeně. Arogantně. Neomaleně. Těším se, až se do jeho pořadu dostane mistr etikety Láďa Špaček, kterého toto gesto arogance a pohrdání vytočí natolik, že skočí přes pultík a Černému ten jeho ukazovák uhryzne. V rámci společenských norem pak se vší elegancí vyplivne prst pod stůl a bez dalšího zájmu jej odkopne mimo záběr kamery. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Což o to, hosté jsou často velmi zajímaví a člověk se i něco smysluplného dozví, ale ten Ota... Nikdy jsem ho prostě nemusel a ta přezdívka "Blackota" je víc než trefná. ČT má určitě řadu kvalitnějších moderátorů sportovního zaměření. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Otakar Cerny mi nevadi, ja z duse neznasam davida Cerneho, najma ako cechoslovak. Za Curajici fontanu, google napovie viac : 35 % ()

Abes odpad!

všechny recenze uživatele

Mnohdy zajímaví hosté, moderátor naprostý idiot. Improvizace bez improvizace. Občas s hosty mluví jakoby byl jejich fotr. Doufám, že když Dvořák mluvil o čistce, měl na mysli tohoto vola a nějaké zásluhy půjdou stranou. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Otakar Černý je příšerný a dodnes nechápu, jak se dostal do televize člověk, který má vadu řeči, příšerně vypadá, má stupidní otázky a občas vypadá, že mu ulítnuly včely... ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Mám s tím trochu problém, protože ne všechny díly mě zajímají. Ale Ota Černý se dokáže ptát bez obalu a nikomu zbytečně neleze do zadnice. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Zúfalý počin českej televízie. Otakar Černý sa doma nudí a tak mu urobili reláciu. Je skutočne hrozné počúvať jeho otázky a glosy. Niektoré diely sú skutočne ostudné / Ivan Lendl /. Tento program je pre mňa čiernou škvrnou na inak profesionálnom športovom kanále čt4... ()

Kubaaaa 

všechny recenze uživatele

Pan Černý není dobrý moderátor. V pořadu jsou rozhovory se spoustou zajímavých a úspěšných sportovců současnosti i minulosti. Ovšem v kombinaci s moderátorem to i tak vyznívá dost nudně. ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Ota Černý je prostě jouda, není mu pořádně rozumět, hraje si na to jak všemu rozumí, hostům neustále skáče do řeči a kolikrát má fakt debilní otázky...chudáci ti hosté tam ()

zdeci 

všechny recenze uživatele

Co to tam na ně ten ohyzda zkouší? Artikuluje jak kníže a vypadá hůř jak Zeman, no tak to stačilo! Oťásek for prezident. ()

Reklama

Reklama