Reklama

Reklama

Ženy na cestách

(pořad)

Obsahy(1)

Přestaňte o cestování jenom snít a vydejte se s námi na místa, která jste toužili poznat. Nevadí, že neovládáte cizí jazyky či se bojíte létat a v mapě se vůbec nevyznáte. Pojeďte na vysněná místa nejdřív s námi, hned teď – a pak se vydejte ve šlépějích našich Žen na cestách. Poznejte nádherná zákoutí, lákavé pláže, starobylá města i divokou přírodu. Společně s námi navštivte nejen Evropu, ale i Asii a Afriku. Následujte naše dvě odvážné cestovatelky, naprosto odlišné vzhledem i náturou, jak se vydají do širého světa zažít okouzlení z historických památek, ale i exotická dobrodružství. Naše průvodkyně pozvou diváky na Mallorcu, Kapverdy či Rhodos, ale i do Keni, Zanzibaru, Rakouských Alp nebo Maroka. (TV Prima)

(více)

Recenze (90)

castor 

všechny recenze uživatele

Teplo, moře, písek, jídlo, zvyky.. Když přišla Prima s (ne)kulinářským projektem Čápi s mákem, hlas lidu tam mezi známými ksichty zastupovala jistá paní Lída – neustále z něčeho vykolejená, tupá a nevychovaná husa, která zákonitě nemohla dokončit základní školu („Mám z nich radost. Nemajů rypáky nahoru.“). Nikdy bych netušil, že něco takového chodí mezi námi. Obdobně bezprostřední Zlatuše v pořadu, který stejně jako výše zmíněné Čápi kopíruje (tentokrát) cestovatelské klenoty veřejnoprávní televize, mi Lídu živě připomněla. Duo průvodkyň bohužel neřekne nic kloudného, přesto alespoň vidíme lokality a s nimi spojené zajímavosti, ke kterým se většina z nás jen tak nedostane. Proto bych hned neházel do propadliště televizních dějin, kamera nás totiž zavede na lákavá místa, komentář také není úplně zlý, a když nebude dramaturgie házet další klacky pod nohy, za ty dietní dvě hvězdy bych se ani nestyděl. První pořádným klackem, nebo spíš kládou, je nicméně čerstvá přítomnost uječené Anife „nic neumím“ Vyskočilové.. ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka. Chystám se letos na dovolenou do Tuniska, chtěl jsem se namlsat a podíval se na ŽNC. Teď už se mi tam moc nechce, protože tak odpornej dokument jsem vážně dlouho neviděl. Nebyl to díl se Zlatuší ale se dvěma modelkama, který se hezky usmívaj a vrtí zadkem a hlavně maj zakázáno cokoliv žblebtnout. Celý komentář obstarává Čenský, který samosebou nazapomene svůj pověstný "humor" a dílo zkázy je tak dokonáno. ()

Reklama

exhoubus odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat, jak dvě kravky objíždějí svět, na to fakt nemám náladu. Nevím, kdo je dramaturgem tohoto pořadu, ale myslím, že by se měl věnovat práci jakékoliv, ale jiné. Kdyby alespoň v komentáři, který doprovází pořad, byly nějaké zajímavé informace… Ale většina toho jsou jen nezajímavé a bezduché kecy. Pokud bych chtěl získat informace na svoji cestu, rozhodně by mě nezajímala Zlatuše v plavkách. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Pro krista pána,k čemu jsem se to zase přichomejtl ! Dvě vidlačky,jedna blbější než druhá objevujou svět ! Musel jsem si dát panáka a žváro ,abych tenhle "dokument o cestování" rozchodil.Pořady s cestovatelskou či turistickou tématikou sleduju rád a moje hodnocení na těchto stránkách bývá většinou dost vysoké.Ale pořad Ženy na cestách je odpornej hnus!Potkat takový vymaštěný nány někde za hranicema,tak se okamžitě distancuju od svýho češství.Oni s toho udělaly nerecyklovatelnej odpad! ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Spíše než erudovaný cestopisný pořad to připomíná teleshopingový odvar. Možná chtěli tvůrci svůj dokument postavit na dvou průměrných Češkách, přičemž jedna má být ošklivá a druhá hloupá. A zjevně se jim to povedlo, mají k průměrnému divákovi zas o krok blíže. Zlatuše navíc splňuje obě podmínky. Je to vlastně vůbec normální, aby v pořadu, který má na danou destinaci nalákat, dali záběry, jak se korpulentní baba drápe z moře a rozteče se do lehátka a vzápětí se ksichtí na nějakou ceduli, aniž by vůbec tušila, co je tam napsáno, nebo záběry jak si kupuje chorizo kdesi na Mallorce a kdáká česky, španělsky ani mierda? Není, není to normální. V TV Kelly Family si na sebe upletli dost velký bitch. Nebylo by lepší vyslat do těchto krásných a zajímavých koutů světa tým zkušených kameramanů a pak to jen nadabovat ve studiu zajímavými a vtipnými komentáři, jak už to tak v cestopisných pořadech bývá? ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama