Ženy na cestách (TV pořad)
Dokumentární
Česko, 2010, 37 min
Vzhůru za teplem, dlouhými písečnými plážemi, průzračným mořem, skvělou kuchyní a pohodou! Mimořádné zážitky přináší dvojice našich cestovatelek, bezprostřední Zlatuše a nebojácná Adéla. (oficiální text distributora)
StarsFan
odpad!Asi tak zábavné, jako kdybyste sledovali domácí video člověka, kterého neznáte. Asi tak poučné, jako kdyby ono video natočil někdo, kdo do zahraničí zavítal poprvé v životě a kdo se během celého pobytu téměř nepohnul z lehátka u bazénu. Neberte si to špatně, nápad pojmout dokument jinak než natočením několika hezkých scenérií, ke kterým ve studiu profesionálně namluví komentář nějaký herec, rozhodně není špatný; ostatně Stephen Fry cestující po Americe je toho důkazem. Bohužel k tomu ale potřebujete průvodce, který je inteligentní, který umí lidi zaujmout a jehož putování bude vyznívat více individualistickým dojmem než "strávil jsem dva týdny ve Španělsku s cestovní kanceláří".(3.3.2012)
MM_Ramone
odpad!Zlatuše a Adéla. Čo to je? Nestačím sa čudovať. Koho napadlo poslať do sveta dve škaredé, prestarnuté, nahlúplne husy a točiť s nimi cestopisný, dokumetárny seriál? Destinácie, ktoré navštevujú sú sice zaujímavé a krásne, ale keď tam vidím niektorú s tých dvoch megier, tak vždy musím urýchlene prepnúť na iný kanál. Jedna pred druhou sa priedbiehajú, v tom ktorá z nich predvedie ďaľšiu trapnosť alebo trepne väčšiu sprostosť. Pod lákavým názvom "Ženy na cestách" si predstavujem niečo úplne iné. Toto je odpad!(10.2.2012)
Segrestor
odpad!Spíše než erudovaný cestopisný pořad to připomíná teleshopingový odvar. Možná chtěli tvůrci svůj dokument postavit na dvou průměrných Češkách, přičemž jedna má být ošklivá a druhá hloupá. A zjevně se jim to povedlo, mají k průměrnému divákovi zas o krok blíže. Zlatuše navíc splňuje obě podmínky. Je to vlastně vůbec normální, aby v pořadu, který má na danou destinaci nalákat, dali záběry, jak se korpulentní baba drápe z moře a rozteče se do lehátka a vzápětí se ksichtí na nějakou ceduli, aniž by vůbec tušila, co je tam napsáno, nebo záběry jak si kupuje chorizo kdesi na Mallorce a kdáká česky, španělsky ani mierda? Není, není to normální. V TV Kelly Family si na sebe upletli dost velký bitch. Nebylo by lepší vyslat do těchto krásných a zajímavých koutů světa tým zkušených kameramanů a pak to jen nadabovat ve studiu zajímavými a vtipnými komentáři, jak už to tak v cestopisných pořadech bývá?(10.1.2012)
Mystery13
odpad!Nepřestávám zírat, kam naše posraná a zdegenerovaná společnost spěje...(8.1.2012)
Silverluv
odpad!...co se stane, když vypustíte dvě typické české pipiny z kurníku...:((30.1.2012)
Iks
Jestli je tohle směr "nové staré" televize Prima Family, tak mám pro ně jednu zprávu: Jedni takoví už tady jsou, taky mají dva kanály a oba stojí za hovno. Nesnažte se jim konkurovat, prohrajete. Buďte inteligentní a tyhle sračky nechte v archivech jako nevydařené projekty. Hodnotit nebudu, protože jsem to neviděl, a neuvidím. Podle reklamy bych dal 0%, z principu 0%.(16.1.2012)
swe
odpad!Jsem hluboce přesvědčen, že autoři tohoto projektu jsou přímými Mengeleho potomky.(5.2.2012)
gabin(a)
Kryndypindy! První díl nové série jsem jakž takž zkousla, říkala jsem si, že je fajn dát do kvazicestopisu "ženu z lidu" , která nikde nebyla, a ne modelku nebo provařenou celebritu. Lidí jako Zlatuše, co se nedomluví, mají strach, že se ztratí apod. je určitě hodně a já jsem toto pojetí cestopisu brala jako pozvání pro ně. Aby se nebáli a vyrazili za hranice všedních dnů, nejlépe s Eximem nebo kdo si to zadal:-) Adéla mi přišla už jako prototyp toho trochu zkušenějšího turisty. Netušila jsem ale, že tyhlety dvě tam budou pořád!!! Myslela jsem, že příště tam bude prostě někdo jiný, takže při dalším dílu jsem byla notně otrávená a teď už to nesleduju vůbec, staveniště Dubaj a podobné destinace mě fakt nezajímají a navíc se bojím, že by třeba nedejbože mohly vyrazit na Azurové pobřeží a dělat nám tam ostudu. Po přečtení komentářů jsem se ještě rozpomněla na tu původní verzi, kdy jsem viděla nějaké dvě kikiny, jak se motají v Mexiku nebo kde a vím, že jsem tehdy dlouze zavyla a pak to hned vypla:-)(16.2.2012)
kapsomut
odpad!Nejhorší co na Tv Prima vzniklo .. takovou sra*ku jsem nečekal(8.1.2012)
Hnedoocko
Ukázka zajímavých destinací, no dobrá...ale proč tam proboha nasadili zrovna ty dvě? Osobně mi tyto ženy nevadí, určitě jsou fajn, ale tomu pořadu moc nepřidaly.(5.2.2012)
R´Hell
odpad!Všichni si určitě pamatujeme doby, kdy nám učitelka v hodině jazyků pustila videokazetu o nějaké zemi, o které vyprávěl neskutečně nezáživným způsobem člověk, jehož hlavním cílem bylo zřejmě zprotivit destinaci všem, kteří měli alespoň částečný zájem se tam podívat. Ženy na cestách jsou výjimečným exemplářem, který tyto časy strávené s časopisem pod lavicí velmi působivě připomene. Lidé na Primě se buď úplně zbláznili, když uvěřili tomu, že pořad stejného rázu, jaké se produkovali před dvaceti lety bude fungovat a nebo tu zapůsobila vůně peněz od sponzora-cestovky. Něco mi říká, že to bude ta druhá možnost. Jinak si nedokážu vysvětlit, k čemu jsou tam ty modelky, které za celou dobu neřeknou ani slovo. Za to Čenský se namluví až až. ---->>> komentář je k verzi 2010/2011. Změněnou verzi pořadu se Zlatuší a Adélou v roce 2012 nesleduji (raději).(19.1.2011)
giovanni3
Z cestopisných dokumentů to je jednoznačně jeden z nejslabších, o tom žádná, ale stále to je cestopisný pořad v kterém se najde dostatek zajímavostí a krás světa. => Když tomu někdo sype odpady, tak kritizuje i vše kolem krás světa a to je moc hrubé. Co se ústředních postav týče, tak Zlaťuše je strašná .... jede do ciziny a neumí ani slovo anglicky, snaží se všude mluvit česky nebo jen tupě zírat. A když promluví, tak světe div se 1.z Ostravy = její mluva je šílená, a 2. mluví strašné bláboly. Adéla je jednoznačně lepší, minimálně umí jazyk snaží se usmívat a něco málo umí. Ani jedna není moc dobrá průvodkyně, což nejvíce sráží tento dokument. 2z5(27.2.2012)
Zyne
odpad!naprostý otřes a žumpa reality show vydávaná za tak trochu poučný cestopisný pořad...Prima jde ke dnu, pořád se snaží vymýšlet nové pořady a ne a ne se zadařit tak, aby z toho nevyšla úplná chujovina...(12.2.2012)
Lewisek
odpad!Něco se sice dozvíte (pokud jste to ještě nevěděli), ale za jakou cenu? To podání se nedá zkousnout...(21.1.2012)
Chajimwitz
odpad!Pro krista pána,k čemu jsem se to zase přichomejtl ! Dvě vidlačky,jedna blbější než druhá objevujou svět ! Musel jsem si dát panáka a žváro ,abych tenhle "dokument o cestování" rozchodil.Pořady s cestovatelskou či turistickou tématikou sleduju rád a moje hodnocení na těchto stránkách bývá většinou dost vysoké.Ale pořad Ženy na cestách je odpornej hnus!Potkat takový vymaštěný nány někde za hranicema,tak se okamžitě distancuju od svýho češství.Oni s toho udělaly nerecyklovatelnej odpad!(6.2.2012)
martiňák
To jak se dvě "ženy" producírují před kamerou je natolik blbý, až je tím celej pořad celkem zábavnej.(6.2.2011)
sigf07
odpad!Kdyby tohle propagační video běželo na obrazovce v kanceláři nějaké cestovky, neřeknu ani slovo. V televizi do ale nemá co dělat. Čenský bez přestávky mele informace z cestovní brožurky a do toho na obrazovce poskakují dvě nány. Bez toho, aniž by pronesly jediné slovo -komentovaly okolní památky, přístup místních k turistům nebo prostě NĚCO. Cokoliv. Veselé historky z natáčení třeba. Místo toho mi jen názorně předvedou, že v Tunisku se pijí koktejly, prodávací bubínky a jiné cetky, hraje se tam golf a člověk se může vykoupat ve whirpoolce. Na to, že má pořad asi 40 minut jsem se o zemi nedozvěděl nic, co by se nedalo shrnout do dvou vět. Přitom prezentovat místní kulturu, historii a jiné zajímavosti by měl být hlavní účel cestopisu. EDIT: V druhém (středoamerickém) díle nedošlo k žádným změnám a já to po deseti minutách vzdal. Nikdy více!(9.2.2011)
johhny007
NORMÁLNÍ REKLAMA !!!==== Tak jsem se na to podíval,protože nic jiného nešlo v televizi na co bych čekal,ale hned jak jsem to viděl,tak jsem tomu nepřišel na kloub.Je to normální pořád,který celej zaplatili partneří nějaké ta pojištovna a ck. Takže,pro Primu dání něčeho je jedno čeho na TV hlavně,že nemusí hledat nic nového.... a partneři z toho mají dost dobrou reklamu... Jinak ta Zlata nebo jak se jmenuje je tam normálně záměrně = další reklama! Jinak baba z Ostravy co se s ničím netentuje nejvtipnější asi bylo jak se tam v obchodech dorozumívala Česky no... Možná to trochu zachranuje Olšovský(9.1.2012)
anaticha
odpad!Co to sakra je?Já nevim čím Zlata tu Primu tak uchvátila že ji vybrali,vzhledem?hlasem?ne.nejspíš tlustým pasem.Vím že už byla v pořadu Hledá se táta a máma a v Prostřenu.Kam se vrtne příště?NO,nechám se překvapit..(26.2.2012)
ondrula
odpad!Neskutečná sračka. Chystám se letos na dovolenou do Tuniska, chtěl jsem se namlsat a podíval se na ŽNC. Teď už se mi tam moc nechce, protože tak odpornej dokument jsem vážně dlouho neviděl. Nebyl to díl se Zlatuší ale se dvěma modelkama, který se hezky usmívaj a vrtí zadkem a hlavně maj zakázáno cokoliv žblebtnout. Celý komentář obstarává Čenský, který samosebou nazapomene svůj pověstný "humor" a dílo zkázy je tak dokonáno.(2.4.2012)