Reklama

Reklama

Miranda

(seriál)
  • Velká Británie Miranda
Velká Británie, (2009–2014), 10 h 6 min (Minutáž: 30–33 min)

Hrají:

Miranda Hart, Patricia Hodge, Tom Ellis, Sarah Hadland, Sally Phillips, James Holmes, Naomi Bentley, James Doherty, Adam Rayner, Luke Pasqualino (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Nezáleží na tom, o co se Miranda (Miranda Hartová) ve svém životě snaží - ať už je to rande, snaha zrušit své členství v posilovně, anebo se jednoduše vypořádat se se svou panovačnou matkou - většinou spadne na ústa, a to téměř doslova. Groteskní sitcom Mirandy Hartové představuje ženu, která se zoufale snaží zařadit se a vést normální život. Jenže... Miranda se nedokáže postavit své výstřední matce Penny, která činí neustále trapné a zoufalé pokusy Mirandu provdat. Do maléru jí nejednou dostane také její soupeření se spolužačkou z internátní školy Sloane Tillyovou, protože Miranda si zkrátka nemůže pomoci a vymýšlí si všechno možné, jen aby na ní udělala dojem. A úplně nejhorší je Mirandina posedlost Garym. Všechny její snahy často končí tím, že spadne na ústa - a to téměř doslova. Potřebnou podporu bohužel Miranda nenachází ani u své staré kamarádky Stevie, která většinou jen nečinně přihlíží, směje se a zbytečně zdůrazňuje to, co kde udělala špatně. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Nesnáším sitcomy, nenávidím smích "publika". Tohle je ale tak dobrý, že dávám 5*. Víc k tomu nemám.

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Nevím jestli se na to titulky dělají.. ale je mi to jedno. Finále už jsem viděl. Smutné. Loučení nejsou nikdy hezká. Ale doufám, že se za rok (prý si chce dát Miranda menší pauzu - i když teď bude natáčet Hollywoodský film) vrátí s něčím novým. Ale jsem rád, že jsem s ní tuhle cestu šel, viděl jí i naživo (byla fantastická), a mohu říct, že díky Queen Kong mám o něco bohatší život. :) "What have you done today to make you feel proud?" nebo "Moist.". už se mnou navždy zůstanou. Jediné, co mě mrzí... ale ne až příště.. nebudu spoilerovat.

Rose.Tyler

Rose.Tyler (hodnocení, recenze)

Miranda se loučí dvěma závěrečnými epizodami, které odvysílá BBC1 25. 12. a 1. 1. 

na příspěvěk reagoval Leeslie

kareen

kareen (hodnocení, recenze)

Teda,musím říct,že třetí série je zatím bezkonkurečně nejlepší.Každý díl se nepřetržitě směju od začátku do konce.

Reklama

Reklama