Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kamarátky Annie (Jennifer Blanc) a Mary (Danielle Harris) sa ocitnú na hranici života a smrti. Annin život je v ohrození, keď sa stane svedkom násilného činu, ktorý spáchajú dvaja šerifovi dôstojníci. Unikajúc pred útočníkmi (Ryan Honey, Denny Kirkwood), narazia na Kylea (Michael Biehn), samotára žijúceho uprostred lesov... (Artass)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takhle. Pokud by si tohle Biehn natočil jen proto, aby mohl šahat Jennifer Blanc na kozy, tak bych to chápal a považoval za rozumnej nápad. Jenže vzhledem k tomu, že to může dělat kdykoliv doma, ztrácí celej film najednou smysl. Ale i když je to naprosto zbytečnej thriller, tak jsem se u něj bavil, protože některý scény jsou naprosto neskutečný, herci vypouštěj z huby nehorázný perly a u závěrečnýho zúčtování jsem málem smíchy spadnul z židle. Tohle by na FOD nemělo chybět. 50% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mě se to docela dost líbilo. Taková oddechovka, u které člověk může nechat mozek na nočním stolku a bavit se pitomými dialogy, občasným násilím, hodně, hodně sexy Danielle Harris, nějakým tím sexem, kozičkama, trochu napětí ... No není to žádný dílo, ale díky krátké stopáži je to prostě v pohodě a mě to naprosto sedlo. Vizual skvělej ... Nečekejte fakt nic extra, ale za mě osobně paráda, prostě zábavný, fajn ... :-) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Michael Biehn si natočil svoj vlastný nízkorozpočtový grindhouse a spolu s manželkou si tu zahrali aj hlavné úlohy. Dve striptérky si vyrazia do lesa s miestnymi policajtmi, no jeden je psychopat a svoju kočku pri sexe zabije. Druhá pred nimi uteká lesmi, kde narazí na chatku osamelo žijúceho chlapíka (Biehn), u ktorého sa snaží nájsť úkryt. O chvíľu mu však na dvere zaklopú aj policajti a krátka šaráda sa môže začať. Krátka preto, že tento jemnejší exploiťák nemá moc dlhú stopáž a bohužiaľ na nej neukázal toľko, koľko by mohol. Takmer hodinu ide len o motkanie v lese, predstavenie postáv, okolia a nejaké flashbacky z minulosti, ktoré osvetľujú dej, no v konečnom dôsledku ich netreba. Finále už je na tom lepšie, trochu sa to vygraduje, objaví sa nejaké mučenie, krv a zvýši sa intenzita násilia, no kým sa divák nadeje, Biehn už rozpráva nenápadný epilóg a film končí. Nieže by som sa nejako nudil; páčilo sa mi to, len som akosi čakal viac. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Absolutně zbytečná, nudná a laciná softexploitační křeč. Poslední dobou pozoruji, že se těchto filmů na direct-to-DVD trhu objevuje o poznání méně než před pár lety, za což jsem vděčný. Technicky v průměru, jinak totálně podprůměrně nezajímavé. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Michael Biehn si na starý kolena napsal a zrežíroval těžce béčkový low-budget thriller s prvky grindhouse. Sám si zahrál hlavní roli, postavu jménem Kyle (!) a do filmu obsadil slasherovou princeznu Danielle Harris, která je tu rajcovnější víc než kdy předtím. Bohužel si ji ale moc neužijem, protože si to doslova vodmrdá hned na začátku a pak ji sledujem ze strašně nefunkčních flashbacků, bez nichž bych se obešel. THE VICTIM bych zakopal stejně jako oběti někam pod drn. Je to jen takový výstřelek do tmy, byť ne úplně amaterský, tak absoluteně neškodný. Kdyby to Biehn natočil odlehčeně jako závěr, udělal by líp. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama