Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate Reddyová pracuje jako finanční analytička a je ve své práci velmi úspěšná. Dokonce si ji k sobě vybere velký šéf Jack Abelhammer, aby společně pracovali na projektu, který ona vymyslela. Potíž je v tom, že sídlí v New Yorku a Kate bydlí v Bostonu. Navíc je vdaná a má dvě malé děti. Její manžel Richard právě získal možnost posunout se v kariéře, chůva nespolupracuje podle představ. Pro Kate je velmi těžké být dobrou manželkou, matkou a zároveň pracovat. Snaží se ze všech sil a docela se jí to daří, ale když musí na novém projektu pracovat ještě intenzivněji, začíná to v domácnosti trochu skřípat. Kate propásne první stříhání malého synka Bena, starší dcerka Emily jí však neustálou nepřítomnost a nesplněné sliby nechce odpouštět. Richardovi se také pomalu začíná zajídat to, že ji musí neustále zastupovat. V práci se jí sice daří, ale musí čelit kolegovi Chrisi Buncemu, který sice nemá tak brilantní nápady jako Kate, ale patří mezi ty lidi, kteří dokáží vycítit ten správný okamžik, kdy slíznou smetanu za cizí práci. Kate to o něm ví a je rozhodnutá vytrvat a nic mu nedat. Celý projekt byl její nápad a ona ho holdá dokončit.Díkůvzdání si však chce užít se svou rodinou a odjíždí k manželovým rodičům. Celý den si nevšímá telefonu, ale večer jí k nim volá její asistentka Momo, že zítřek je jediný den, kdy je možnost představit celý projekt nejvyššímu šéfovi. Nezbývá než opět zklamat manžela a děti a odletět. Prezentace je úspěšná a s Jackem jsou pozvaní na oběd s nejvyšším. Kate si ho svou bezprostředností nakloní ještě více a nakonec svolí k realizaci. Je to ohromný úspěch. Momo, která v Kate vidí odstrašující případ a nikdy nehodlá mít děti, je těhotná a rozhodne se dát dítě pryč. Nechce žít jako Kate... (TV Prima)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (98)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Co se mi na tomhle filmu líbilo, bylo, že se tady konečně matka nevzdala svojí kariéry jenom proto, aby se mohla starat o děti. Podle traileru jsem čekala něco trochu jiného, ale dívat se na to dalo. I když, řekla bych jednou a stačilo a jenom když chcete zabít čas, protože jinak ten film není ničím přínosný. Párkrát jsem se ale zasmála a byla jsem poměrně překvapená, když se tam objevila Busy Philipps, Jessica Szohr a Pirce Brosnan. Řekla bych, o něco horší 3* ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Kate (S.J. Parker) se snaží rozdělit svůj čas stejným poměrem mezi svoji rodinu, a svoji práci. Když se jí ale nabídne pracovní příležitost v New Yorku, začíná rozmýšlet, nijak neváhá, a čapne ji za pačesy. Brzy ale začíná zjišťovat, že cestami do New Yorku a vůbec pracovním vytížením, její rodinný život začíná dostávat trhliny. Možná přišel ten správný čas udělat zásadní rozhodnutí ... Nejzajímavější na tomto filmu je, že jsem Kate docela i chápal. Na jedné straně pracovní příležitost, mít šanci něco dokázat, a také vydělat nějaké peníze a rodinu zabezpečit. Na straně druhé úvaha, zda je pro rodinnou pohodu důležitější toto zabezpečení, nebo společně strávený čas. Předpokládám ale, že podobné dilema řeší kde kdo, a že by tento film nabídl něco víc (nebo nedejbože nějaké řešení), tak to bohužel ne. Žádnou hlubší zápletku, zvrat, cokoliv - prostě nic. Ani po herecké stránce nic extra - Sarah ze své role Carrie už nikdy nevypadne, Greg Kinnear je takovej domácí ňouma a i od Pierce Brosnana jsem čekal "tvrdšího" businessmana. Takže jediný kdo mne trochu zaujal byl Katin slizký kolega (Seth Meyers).. ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Společenská komedie o jedné manažerce,která má hodně práce,rodinu a nějak na ní toho začíná být moc.Opravdu je to komedie?Nepřišlo mě to ani zábavné,ani extra vtipné.Možná komediální drama.No,to taky ne.Protože hlavní hrdinka vlastně neví,co chce a co se jí nejdřív líbí,to je najednou mimo mísu a naopak.A opravdu má ráda své děti.To je asi jediná logická pravda ve filmu a proto jí hlavní hrdinka neustále opakuje.A je to fakt zoufalka,jako je k uzoufání celý film.Myslím,že Sarah Jessica Parker pořád nějak zkouší pokračovat v"Sexu ve městě"a ono to prostě nejde."Sex ve městě"ještě vcelku šel,tedy ten seriálový,ten filmový už za moc nestál a tady je to ještě horší.Námět není úplně špatný,ale scénář je opravdu zoufalý a místy až neuvěřitelně tupý.Vtipných okamžiků je tam opravdu jen pár a režisér Douglas McGrath je evidentně lepší herec než režisér,protože režíruje bez nějakého nápadu a opravdu sotva průměrně.Možná to o trochu lépe bude vnímat něžné pohlaví,ale to mužské bude usínat po pár minutách filmu a když se probudí,zjistí,že se opakuje pořád totéž a děj kamsi ubíhá bez většího smyslu a přičinění všech aktérů.Vcelku bych to bral jako nenáročnou,ovšem televizní,podívanou na sobotní deštivé odpoledne.Nepřišel jsem ale na jediný důvod proč jít do kina.Pro někoho to možná bude duo Parker-Brosnan,ale předvádí opravdu velmi málo.Takže za vcelku slušný námět,snaživou kameru a hudbu dávám jen tak tak 35% a Kate má děti opravdu ráda. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film o životě úspěšné a velmi zaměstnané ženy, která se snaží stíhat všechno na 120%. i když se může zdát, že příběh nedmá pointu a jde odnikud nikam, tak kupodivu to je právě to, co se mi na tom líbilo, že tam nebyla skutečná krize, nic tragického, co byste ve filmu takového typu filmu očekávali. Je to spíš taková série příhod ze života. Přesto, není to film, na který bych se s nadšením podívala znova, ale to neznamená, že by se mi nelíbil. A překvapilo mě, že jsem Sarah tu postavu matky od rodiny věřila. Možná přece jen na ní něco bude. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Telo a svaly má ako Pepek námorník, takto znela jedna z ironických poznámok Kate (Jessica Parker) na neobľúbenú, konkurenčnú ženu v domácnosti, ktorá sa venovala pilatesu a malá lepšiu postavu Janine (Sarah Shahi). Úvod nabral celkom slušné otáčky a spád, ale neskôr sa to obrátilo na rozbor fungovania mozgu v Katinej hlave a jej voľbou za kariérou. Jessica Parker ako vždy podala priemerný výkon a zavesenie Pierce Brosnana spolu s ňou na spoločný vešiak, nebolo nič strhujúce čo by film pozdvihlo a okorenilo. Možno ak by bola zobrazená vzájomná rivalita medzi ženami z úvodu, tak by to prinieslo viac komických udalostí, namiesto toho však prišiel malý romantický kúsok v podobe zaľúbenia Jacka do Kate. Takže producenti len z malej časti splnili čo som očakával za čo si nezaslúžia odomňa viac ako 30%. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

  • Sarah Jessica Parker a Pierce Brosnan si společně zahráli ji ve filmu Mars útočí! (1996). (beyli)
  • Na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka byla za svůj výkon nominována Sarah Jessica Parker. (skinny9)

Reklama

Reklama