Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate Reddyová pracuje jako finanční analytička a je ve své práci velmi úspěšná. Dokonce si ji k sobě vybere velký šéf Jack Abelhammer, aby společně pracovali na projektu, který ona vymyslela. Potíž je v tom, že sídlí v New Yorku a Kate bydlí v Bostonu. Navíc je vdaná a má dvě malé děti. Její manžel Richard právě získal možnost posunout se v kariéře, chůva nespolupracuje podle představ. Pro Kate je velmi těžké být dobrou manželkou, matkou a zároveň pracovat. Snaží se ze všech sil a docela se jí to daří, ale když musí na novém projektu pracovat ještě intenzivněji, začíná to v domácnosti trochu skřípat. Kate propásne první stříhání malého synka Bena, starší dcerka Emily jí však neustálou nepřítomnost a nesplněné sliby nechce odpouštět. Richardovi se také pomalu začíná zajídat to, že ji musí neustále zastupovat. V práci se jí sice daří, ale musí čelit kolegovi Chrisi Buncemu, který sice nemá tak brilantní nápady jako Kate, ale patří mezi ty lidi, kteří dokáží vycítit ten správný okamžik, kdy slíznou smetanu za cizí práci. Kate to o něm ví a je rozhodnutá vytrvat a nic mu nedat. Celý projekt byl její nápad a ona ho holdá dokončit.Díkůvzdání si však chce užít se svou rodinou a odjíždí k manželovým rodičům. Celý den si nevšímá telefonu, ale večer jí k nim volá její asistentka Momo, že zítřek je jediný den, kdy je možnost představit celý projekt nejvyššímu šéfovi. Nezbývá než opět zklamat manžela a děti a odletět. Prezentace je úspěšná a s Jackem jsou pozvaní na oběd s nejvyšším. Kate si ho svou bezprostředností nakloní ještě více a nakonec svolí k realizaci. Je to ohromný úspěch. Momo, která v Kate vidí odstrašující případ a nikdy nehodlá mít děti, je těhotná a rozhodne se dát dítě pryč. Nechce žít jako Kate... (TV Prima)

(více)

Recenze (98)

Botič 

všechny recenze uživatele

Obsahově prázdné jako už dlouho nic. Kdyby se stejná herecká parta vzala a dala do jiného příběhového schématu, zřejmě by fungovala - možná jen na půl plynu, ale i tak by to stačilo na slušnou a ničím neurážející komedii(?). Takhle se všichni respektive pouze Sarah J. Parker plahočí z bodu A do bodu B ve jménu lásky ke svým dětem&manželovi a divák si z toho všeho neodnáší prakticky vůbec nic (snad jen úlevný pocit, že peklo zvané "Sex ve Městě 2" se neopakovalo). ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Co se mi na tomhle filmu líbilo, bylo, že se tady konečně matka nevzdala svojí kariéry jenom proto, aby se mohla starat o děti. Podle traileru jsem čekala něco trochu jiného, ale dívat se na to dalo. I když, řekla bych jednou a stačilo a jenom když chcete zabít čas, protože jinak ten film není ničím přínosný. Párkrát jsem se ale zasmála a byla jsem poměrně překvapená, když se tam objevila Busy Philipps, Jessica Szohr a Pirce Brosnan. Řekla bych, o něco horší 3* ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Film absolutne netusi, o jakou myslenku se snazi (i kdyz tvrdit, ze film se Sarah Horse Parker ma myslenku, je celkem odvazne). Chvili vam tvrdi, ze zena by mela zustat zenou. Ze starat se o deti, byt vrcholovou investickou a mit sex s manzelem je nad jeji sily. Zaroven ale feministicky trucuje a opakuje, jake jsou zenske chudinky. A navic neni vtipny. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak zlé, jak bych čekala podle zdejších hodnocení. Sice jsem měla pocit, že s hlavní postavou by se spíše sžily pracující ženy, co zároveň vychovávají malé děti, ale z mého pohledu to byl koukatelný průměr. Párkrát jsem se i zasmála, i když je pravda, že vtipných scén tam mohlo být víc. Film sice (jak už tady zmínilo více lidí) jako by nesledoval jednu myšlenku a není z něj jasné, co má vlastně říct, ale myslím, že je to tím, že se tam objevují názory více různých žen, tak to pak působí jako takový guláš. Ale tahle forma nebyla vysloveně špatná - aspoň to ukazuje, že pohled na skloubení práce a výchovy dětí není jednolitý. ~(2,8)~ ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

v amerike sú všetci takí dobrí... povie mi niekto, o čom je tento... "film"? prehnane dobre obsadené NIČ... nuda roka! lepšie urobíte, ak sa mu vyhnete a hodinu a pol svojho života strávite užitočnejšie... napríklad spánkom. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Hloupý, naprosto zbytečný trapas, který by zaslouženě mohl znechutit pracující matky a vůbec většinu schopných žen, které si s padesátkou na krku nehrají na diblíka. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Telo a svaly má ako Pepek námorník, takto znela jedna z ironických poznámok Kate (Jessica Parker) na neobľúbenú, konkurenčnú ženu v domácnosti, ktorá sa venovala pilatesu a malá lepšiu postavu Janine (Sarah Shahi). Úvod nabral celkom slušné otáčky a spád, ale neskôr sa to obrátilo na rozbor fungovania mozgu v Katinej hlave a jej voľbou za kariérou. Jessica Parker ako vždy podala priemerný výkon a zavesenie Pierce Brosnana spolu s ňou na spoločný vešiak, nebolo nič strhujúce čo by film pozdvihlo a okorenilo. Možno ak by bola zobrazená vzájomná rivalita medzi ženami z úvodu, tak by to prinieslo viac komických udalostí, namiesto toho však prišiel malý romantický kúsok v podobe zaľúbenia Jacka do Kate. Takže producenti len z malej časti splnili čo som očakával za čo si nezaslúžia odomňa viac ako 30%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

O hektickém životním stylu americké matky, stále se vyjadřuje k nerovnopávnosti s muži a nakonec předloží názor že i ta kariéristka chce nakonec dítěJsou zde jednoduché portréty s pár problémy. Scénář vypadá, že ho psala nestíhající matka.Režisér vše předkládá s rychlostí jakou žije hrdinka.Kate mluví přímo k obecenstvu ... ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem vůbec příznivcem takovýchto komedií, a hlavní herečku alias pipku ze Sexu ve městě nemůžu vystát. Tento film mi zase tak úplně špatný nepřišel, oproti jiným rodinným blbinám, tu na portálu poměrně oceňovaných, bych to jako takový propadák neviděl. Vizuální animace, zastavování děje a vstupy do obrazů, zde vyšlo jako pozitivní doplňující prvek celkem jasně nalajnovaného příběhu. Jen by příběh mohl být zasažen spíše do civilnějšího a chudšího prostředí. Shrnuto tedy, žádné veledílo se nekoná, ale koukatelné to je. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film o tom, aké ťažké je v dnešnej dobe skĺbiť rodinu a kariéru. Páčilo sa mi to aj napriek tomu, že nie som pracujúca matka. :-) Nechápem tie nízke hodnotenia, malo to pointu aj romantiku, občas to bolo aj zábavné, proste taká oddychovka. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Sarah Jessica Parker vyměnila sex ve městě za roli vytížené mámy co musí k tomu zvládnout kancelářskou práci.Kupodivu jsem jí to i věřil.Když k tomu připočtu sympatického Pierce,tak se to na ten průměr vytáhne.Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu po vidění naprosto nevídané hlouposti jsem se snažil najít něco pro jednu hvězdu. Nakonec to dostal Pierce Brosnan, který odehrál svůj part standartně a budila z něho stále ona Bondovská aura. Celý film je však totálně nic nepřinášející. Sám ani neví o čem je a co se bude dít. Sarah Jessica Parker je už opravdu stará a ani tuny makeupu to nezachrání. Role matek ve středním věku je totálně mimo. Absolutně zbytečný film! ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina. Nejsem vůbec cílová skupina. Vlastně nejsem ani skupina. Nejsem. ~ Film o tom, jak... o čem vlastně? Tady šlo primárně o obsazení a uplatnění Sarah, Pierce a několika dalších známých, nicméně nijak hvězdných herců. A ano, pokusy o vtipy a humor tu byly, ale nějak mi připomínaly Ally McBeal a tak hryzalo déja vue. Nemít po ruce FFWD, nedokoukám to. ~ Sex ve městě mi přijde povrchně nízký a hloupý. Tady mě zajímalo, jestli umí Horse Jessica Parker taky hrát něco jiného. Ne, neumí. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jako námět na film dobré. Ale přestože mám velikou slabost pro Sarah Jessicu Parker už z dob Sexu ve městě nemůžu si odpustit poznámku,že snad všechny filmy, které(kromě filmového pokračování Sexu ve městě) snad všemožně určitým způsobem kopírují línii vypravěčského stylu Carrie Bradshaw a také proto,že i když mám ráda rodinné komedie tak tahle se mi určitým způsobem zdála taková nedokončená a nepropracovaná a hlavně jako jedno trošku větší klišé...Tři hvězdy za hvězdný výkon Sarah - to bez pochyby a také za dobrý nápad.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Sarah Jessicu Parker. Rovnou se k tomu přiznám. Nečekal jsem od tohohle filmu moc, ale myslel jsem si, že by to mohlo být docela dobré pokoukání na pondělní večer s přítelkyní. Trocha romantiky, trocha humoru. Ó, jak moc jsem se spletl. Představte si Sarah jako matku od rodiny, matku, která nic nestíhá, protože má práci a děti, a to je na americkou ženu prostě moc. O tomhle je celá zápletka - jak skloubit rodinu s prací. Když si vzpomenu, jak moje mamka zvládala všechno, jak přišla z práce a ještě byla schopná se o nás o všechny postarat a večer nevypadala nijak unavená, vždycky chodila skvěle učesaná a nikdy neměla problémy s tím, že vypadala nějak nedbale, uvědomuji si, že celý tenhle film je prostě jedna velká hloupost. Je to o chudákovi ženušce, která nemá čas upéct svému dítěti koláč do školy, protože stejně nic takového ani neumíme. Ale nic nestíhá. Člověk jí nevidí moc pracovat, ale přesto je neskutečně vyčerpaná. Sarah její roli ani trochu nevěříte, možná proto, že jí máte zafixovanou v "Sexu ve městě", ale možná proto, že prostě neumí hrát. Skoro jsem si říkal, že Jennifer Aniston je vedle ní hotová královna hereček. Bohužel není to jen ona, kdo film potápí na dno hned vedle Titanicu, kde ovšem, na rozdíl od gigantické lodi, navždy zůstane. Hlavní je scénář, který je plný otřepaných frází a zápletek, které jsou stejně utopeny v nudě. Není zde žádný pořádný vtip. Stejně by nebyl ani dobře podán. Pierce Brosnan neurazí, Greg Kinnear v takových ptákovinách zahazuje svůj talent. Snaha film ozvláštnit trochu ve stylu "Deníku Bridget Jones" nefunguje. Hrozný, vážně hrozný film, z kterého jsem měl křeče. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/happy-feet-2-bobr-cislo-4-musketyri.html ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Nehledejte v tom žádnou vědu - film je jednoduchou "oddechovkou", na kterou asi zase rychle zapomenete, ale i tak není na škodu si ho pustit a prostě se jen tak bez přemýšlení dívat. 60% ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Něco jako rodinná komedie, která vůbec není vtipná, ale naštěstí tam nejsou žádné trapárny a docela rychle to uteče. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nebolo to vôbec také zlé ako som čakal podľa hodnotení, ktoré sú podľa mňa až príliš podpriemerné... Bola to taká fajnová oddychovka, občas aj vtipná, inokedy zas dojemná. Takže minimálne ja som to ako nejakú podpriemernú katastrofu nevnímal. Sarah Jessica Parker a Pierce Brosnan ma dosť bavili, takže obaja ešte viac dvihli úroveň filmu. Navyše, mám rád tie filmy s mnohými vnútornými monológmi postáv, takže to som bral v tomto prípade ako veľké plus. Možno to nie sú čisté 4*, ale nech! Ja osobne som sa nenudil a mám z tohto milého filmu dobrý pocit. ()

Reklama

Reklama