Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate Reddyová pracuje jako finanční analytička a je ve své práci velmi úspěšná. Dokonce si ji k sobě vybere velký šéf Jack Abelhammer, aby společně pracovali na projektu, který ona vymyslela. Potíž je v tom, že sídlí v New Yorku a Kate bydlí v Bostonu. Navíc je vdaná a má dvě malé děti. Její manžel Richard právě získal možnost posunout se v kariéře, chůva nespolupracuje podle představ. Pro Kate je velmi těžké být dobrou manželkou, matkou a zároveň pracovat. Snaží se ze všech sil a docela se jí to daří, ale když musí na novém projektu pracovat ještě intenzivněji, začíná to v domácnosti trochu skřípat. Kate propásne první stříhání malého synka Bena, starší dcerka Emily jí však neustálou nepřítomnost a nesplněné sliby nechce odpouštět. Richardovi se také pomalu začíná zajídat to, že ji musí neustále zastupovat. V práci se jí sice daří, ale musí čelit kolegovi Chrisi Buncemu, který sice nemá tak brilantní nápady jako Kate, ale patří mezi ty lidi, kteří dokáží vycítit ten správný okamžik, kdy slíznou smetanu za cizí práci. Kate to o něm ví a je rozhodnutá vytrvat a nic mu nedat. Celý projekt byl její nápad a ona ho holdá dokončit.Díkůvzdání si však chce užít se svou rodinou a odjíždí k manželovým rodičům. Celý den si nevšímá telefonu, ale večer jí k nim volá její asistentka Momo, že zítřek je jediný den, kdy je možnost představit celý projekt nejvyššímu šéfovi. Nezbývá než opět zklamat manžela a děti a odletět. Prezentace je úspěšná a s Jackem jsou pozvaní na oběd s nejvyšším. Kate si ho svou bezprostředností nakloní ještě více a nakonec svolí k realizaci. Je to ohromný úspěch. Momo, která v Kate vidí odstrašující případ a nikdy nehodlá mít děti, je těhotná a rozhodne se dát dítě pryč. Nechce žít jako Kate... (TV Prima)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (98)

rigby 

všechny recenze uživatele

Úchvatný film, který bych bez přemýšlení nominoval na Oscara. Nádherná Sarah Jessica předvádí nepředstavitelný herecký koncert, ze kterého se musí každý posadit okamžitě na zadek. Bezkonkurenční, jedinečné...! Jen myslím, že na role matek začíná být stará a měla by přemýšlet spíše o babičkách. A na okouzlující milenky zapomenout úplně, protože už teď nemůže být trapnější. Navíc nelogický vysoustruhovaný pseudopříběh s unylým happyendem pro otrlé dokonale uspává. Tahle "herečka" byla vždycky ztracená. Je mi jedno s kým spí, ale tato osoba by se ve filmech objevovat neměla. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu po vidění naprosto nevídané hlouposti jsem se snažil najít něco pro jednu hvězdu. Nakonec to dostal Pierce Brosnan, který odehrál svůj part standartně a budila z něho stále ona Bondovská aura. Celý film je však totálně nic nepřinášející. Sám ani neví o čem je a co se bude dít. Sarah Jessica Parker je už opravdu stará a ani tuny makeupu to nezachrání. Role matek ve středním věku je totálně mimo. Absolutně zbytečný film! ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem vůbec příznivcem takovýchto komedií, a hlavní herečku alias pipku ze Sexu ve městě nemůžu vystát. Tento film mi zase tak úplně špatný nepřišel, oproti jiným rodinným blbinám, tu na portálu poměrně oceňovaných, bych to jako takový propadák neviděl. Vizuální animace, zastavování děje a vstupy do obrazů, zde vyšlo jako pozitivní doplňující prvek celkem jasně nalajnovaného příběhu. Jen by příběh mohl být zasažen spíše do civilnějšího a chudšího prostředí. Shrnuto tedy, žádné veledílo se nekoná, ale koukatelné to je. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Telo a svaly má ako Pepek námorník, takto znela jedna z ironických poznámok Kate (Jessica Parker) na neobľúbenú, konkurenčnú ženu v domácnosti, ktorá sa venovala pilatesu a malá lepšiu postavu Janine (Sarah Shahi). Úvod nabral celkom slušné otáčky a spád, ale neskôr sa to obrátilo na rozbor fungovania mozgu v Katinej hlave a jej voľbou za kariérou. Jessica Parker ako vždy podala priemerný výkon a zavesenie Pierce Brosnana spolu s ňou na spoločný vešiak, nebolo nič strhujúce čo by film pozdvihlo a okorenilo. Možno ak by bola zobrazená vzájomná rivalita medzi ženami z úvodu, tak by to prinieslo viac komických udalostí, namiesto toho však prišiel malý romantický kúsok v podobe zaľúbenia Jacka do Kate. Takže producenti len z malej časti splnili čo som očakával za čo si nezaslúžia odomňa viac ako 30%. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom bolo málo romantiky na romantický film, málo vtipu a irónie na komédiu a málo napätých situácií na drámu. K tomu mne nesympatická S.J. Parker a tak to, čo najviac potešilo, bolo vidieť opäť na obrazovke Kelseyho Grammera. Nie zlý nápad, ale amatérska realizácia s otravnými vsuvkami... 45% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

  • Sarah Jessica Parker a Pierce Brosnan si společně zahráli ji ve filmu Mars útočí! (1996). (beyli)
  • Film, který Kate (Sarah Jessica Parker) a Richard (Greg Kinnear) sledují v televizi, je Jeho dívka Pátek (1940). (Elyssea)

Reklama

Reklama