Reklama

Reklama

Jamie nezahálí

(pořad)
  • Velká Británie Jamie Does
všechny plakáty
Reality-TV / Rodinný
Velká Británie, 2010

Účinkují:

Jamie Oliver
(další profese)

Obsahy(1)

Šest zemí, ve kterých Jamie ještě nebyl... I tentokrát se samozřejmě vydává na cestu proto, aby si osobně vyzkoušel jídla typická pro určité části světa, aby nahlédl do cizokrajných kuchyní a aby z místních surovin – ale vždycky alespoň trochu po svém – uvařil různé dobroty. Budete-li cestovat s ním, uvidíte na vlastní oči nejen přípravu mimořádně chutných pokrmů, ale i mnoho méně známých kulturních skvostů marockých, španělských, švédských, italských, francouzských a řeckých regionů, které Jamie navštíví. Jamie se všude snaží o to, aby se naučil vařit aspoň jednu místní specialitu, což mu jde jednou lépe, jindy hůře, ale své kuchařské umění nám předvádí vždy na takovém místě, odkud se divákům nabízí nádherná vyhlídka do kraje. I z tohoto seriálu se přiučíme mnoha užitečným věcem… (Zuzitto)

(více)

Recenze (2)

Paity 

všechny recenze uživatele

Má rád tyhle cestovatelsko-kulinářské výlety Jamieho. On je vcelku mlsný kazýček, ale vždy si najde něco, co bych snědl snad i já, přestože nedám na českou kuchyni dopustit. Navíc to vždy vypadá extrémně lákavě, co na talíř připraví. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Marrakéš 3*, Stockholm 4*, Andalucia 4* (this one is like a Ferrari, this one like a ... Audi V10 and this one like Skoda), Benátky 4*, Fr. Pyreneje 3*, Athény 3* (kebab v Řecku? OMG!) ()

Reklama

Reklama