Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Brodyho propustí Nazírovi muži. Neví, kde je a jak se má dostat domů, jeho další osud ovšem závisí do značné míry na tom, jestli se mu podaří uskutečnit jistý telefonní hovor. Saul pověří Virgila a Maxe, aby si nenápadně posvítili na tajemného Quinna, a jejich znepokojivá zjištění ho přimějí pátrat dál na vlastní pěst. Brodyho rodina se v ohrožení přesouvá do tajného bytu, kde budou pod ochranou CIA. Jako jejich spolehlivý doprovod je vybrán Mike Faber. Carrie se připravuje na výjezd do nenápadného motorestu, který bude s největší pravděpodobností určující pro její další kariéru. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

pallok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Newiem to isto, ale tých hlúposti s síajej a ochrankami a teroristami a hrozbami od Nazíra... už mi z toho začína trochu šibať. Chcelo by to nejaké vzrúšo, ale nie zvuky Brodyho a Claire pri sekse. Uff ta to je silné kaffé. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se dostáváme do zajímavé situace... Jen podle mě tvůrci zbytečně z toho udělali i rodinné drama, vedlejší zápletka která je možná do budoucnosti důležitá ale momentálně jsou to pro mě nejnudnejsi pasáže... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostávám se do složité situace, už bych si docela rád zakritizoval, ale tvůrci Homelandu mi k tomu zatím neposkytují dostatek příležitostí. I tentokrát jsem byl s dějem epizody spokojen, potěšila mě pasáž věnovaná Peteru Quinnovi, závěr byl výborný. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama