Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Roya Hammadová při výslechu konečně odhalila svou pravou tvář, Quinn se však z jejího obratu musí radovat sám. Carrie dál intenzivně pátrá po Nazírovi, který se ukrývá na neznámém místě, zatímco Saul čelí intrikám z nejvyšších míst, které ohrožují nejen vyšetřování, ale celé jeho působení v CIA. Brody se připojí k manželce a dětem, kteří se ukrývají v konspiračním bytě, a na už tak křehkou rodinnou rovnováhu navalí další porci protiřečení, zámlk a tajemství. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Choroba šialených kráv - Dany a Carrie (najmä výstup tej tupej tínedžerky bol neuveriteľne iritujúci, ale Carrie a to prehrávanie zo strany Claire Dainesovej občas až píli uši) pokazila túto epizóda a záver série, ktorý sa viacmenej dal očakávať. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jedenácté epizodě bylo jasně vidět, že se blíží závěr druhé sezóny, události nabírají na intenzitě, atmosféra dosáhla hustoty slazeného kondenzovaného mléka a záludnosti neznaly mezí. I v takovém chaosu si tvůrci vyhradili čas pro řešení osobních problémů některých postav a rozhodně to stálo za to. ()

eMSiKi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku moc předvídatelná epizoda. Navíc v úvodní částí zmíní, že chodí vždy ve dvou a následně není problém jít sám do neprohledané kobky.. To mě hodně zamrzelo. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama