Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Saul se snaží vystopovat, kdo poskytl teroristům finance na útok na Langley. Jako expertka na bankovní transakce mu je přidělena mladá a nesmělá Fara, jejíž nezkušenost Saul jen těžko skousává – a jejich vztahu nepomáhá ani to, že Fara je muslimka. Carrie opět přestane brát léky a následky na sebe nenechají dlouho čekat. CIA samozřejmě nevidí ráda, když se jedna z jejích nejzasvěcenějších agentek mění v neřízenou střelu, která je ochotná o aktivitách zpravodajské služby otevřeně mluvit s médii. Saul ve spolupráci s Darem Adalem podnikne nezbytné kroky, aby Carrie umlčel. Jejich drsný postup se nezamlouvá Peteru Quinnovi, který je stále otřesen po svém selhání na misi v Caracasu. Vydá se za Carrie, která je soudním příkazem držena v psychiatrické léčebně. Carrie nutně potřebuje zjistit, kdo skutečně stojí na její straně. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě jsem dokázal udělit čtyři hvězdičky, ale už to bylo hodně na hraně. Carrie má problémy jako v první sérii, Dana má problémy jako v druhé sérii a jestli se nemám začít nudit, chtělo by to přijít s něčím pořádným. Vypadá to, že se s postavou Nicholase Brodyho vytratil i scénáristův tvůrčí zápal. 4*- ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Žiadny veľký záporák, len postavy, ktoré sa nevedia preniesť cez určité fakty a komunikovať medzi sebou. Labilná Carrie opäť na dne kvôli CIA. Rovnaký koncept na mňa nemá rovnaký účinok ako na konci I. série. Teraz navyše nejde o rozvinutie problému v súvislosti so zabránením teroristického útoku, ale len o zachovanie dobrého mena CIA a zabráneniu možného ohrozenia informátorov a aj agentov a analytikov CIA prezradením informácií. Bez Brodyho to nie je ono. Riešenie problémov v súvislosti s jeho rodinou bolo zaujímavé len v interakcii s ním a teraz riešenie problémov jeho rodiny bez neho nemá ten účinok, navyše Danin problém nezapadá so seriálu a aj keď v reálnom živote by mal veľkú váhu, tu míňa účinok, lebo toľká pozornosť tvorcov k osobnému problému, ktorý nemá dopad na národnú bezpečnosť(na riešení problémov ktorej je postavený tento seriál) je skôr na škodu ako k úžitku. Saul ako šéf nemá ten ťah na bránku ako Estes, v polohe utláčaného agenta z prvej série sa z jeho postavy dalo ťažiť viac, teraz len sledujeme klasické vplývanie moci na jedinca. Navyše riešenié terorizmu s terajším zameraním sa na bankové prevody je mdlé a nudné a nepomáha tomu ani moslimka v CIA. F. Murray Abraham stále nevyužitý, jeho herecký talent aj postava ponúkajú viac, než len tajomno, rady a ohýbanie a smerovanie vedenia tajnej služby. Doteraz jednoznačne najslabšia časť seriálu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama