Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agentka Carrie Mathisonová (Claire Danesová) je nově ustavena šéfkou stanice CIA v Afghánistánu. Její pákistánský protějšek Sandy Bachman jí prozradí, kde se ukrývá mezinárodně hledaný terorista Haissam Haqqani. Carrie nařídí letecký útok. Haqqani však právě pořádá svatbu a společně s ním zahyne čtyřicet civilistů. Američané zprávu veřejně popřou. Na YouTube se však objeví video ze svatby, dokazující, co se skutečně stalo. Carrie čelí obrovské blamáži a tlak se ještě znásobí, když je vyzrazena identita jejího informátora. Sandy se ocitá ve smrtelném nebezpečí. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od pomalého začátku třetí řady to úvodní epizoda čtvrté série pěkně rozpálila. Ani chvíli jsem se nenudil a užíval jsem si výbornou atmosféru, vystupňované napětí i kvalitní akční scény. Mimochodem, scéna s dortem byla skvělá, zazpívat: "She´s a jolly good fellow!", a pak předat dort s nápisem Drone Queen, to chce fakt smysl pro černočerný humor. ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že Carrie porodila jsme si museli domyslet. Na vlastní dítě se vykašlala a jiné děti s jejich rodičema nechala zabít. No uvidíme, co se z toho vyklube. První díl mne zatím nedonutil k tomu, abych měl touhu hned si pustít další ... ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama