Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ájan si jde vyzvednout ukryté léky ke spolužačce Kiran, zjišťuje však, že je její otec vyhodil a nahlásil krádež univerzitě. Ájan je vyloučen ze studia, nemá už žádnou rodinu a neví, kam jít. V zoufalství se obrací na ženu, kterou považuje za novinářku Carrie Macphersonovou. Carrie, Fara a Max mu poskytnou požadovaných 80 000 rupií a napjatě sledují, kam je jejich volavka dovede. Výsledek předčí jejich nejdivočejší očekávání... Manžela velvyslankyně Dennise Boyda po jeho přednášce osloví přitažlivá Tasneem. Ješitný Boyd ji nejdřív má za okouzlenou studentku, nic ale není dál od pravdy. Tasneem je vysoce postavená agentka pákistánské tajné služby a Boyd má brzy pochopit, že úkoly bude dávat ona jemu. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, ne, že by se tentokrát dostatečně neintrikovalo, ale celé epizodě jaksi chyběla šťáva. Rozhodně jsem se nenudil, ale od tvůrců Homelandu prostě čekám něco víc, neměli si mě rozmazlit:-) Carriina metoda pro rekrutování konfidentů už je mi sice jasná, ale s tímhle? Doufám, že je to v rámci obětování se pro vlast. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Další seriál, který časem upadá v nesmyslné lejno. Opět nevíme, o co přesně jde, jenže v sérii číslo 4 nás to vůbec nezajímá… No a z Carrie se stává postava již čisté odporná a otravná. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama