Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muslim obžalovaný z radikalismu, Sekou Bah, je s pomocí Carrie nakonec zproštěn veškerých obvinění. Zrada nedozírných následků ale na sebe nenechá dlouho čekat. Quinn stižený paranoiou neopouští utkvělou domněnku, že Carriin domov, kde pobývá, je sledován, a na vlastní pěst se vydává do stínů předměstí. Saul se zase dostává do krajně nebezpečného sevření při své misi na Západním břehu. Souběžně totiž potkává staré známé, důstojníka Íránských revolučních gard Madžída Džavádího a izraelského velvyslance Etaje Luskina. A budoucí prezidentka Keanová čelí mediální antikampani, v jejímž pozadí stojí jistá rozvědka… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mého názoru byla čtvrtá epizoda zatím tou nejlepší z šesté sezóny, ale přesto se nemůže kvalitou rovnat lepším dílům předchozích řad. Carriino nové poslání mi prostě nesedí a děj pro mě táhnou spíše Dar Adal se Saulem Berensonem, zatímco Peter Quinn pokulhává v pozadí. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je Homeland, aký chcete. Konečne sa to rozbehlo. Postavy konajú bez pudu sebazáchovy, ale odpustíte im to, lebo viete, že takí ľudia existujú a keby všetci len na zadku sedeli, ani dej tohto seriálu by sa nikam neposúval. Saulovo šalom správnym brnkaním na nostalgickú strunu vydá cez nekonečnú záplavu spomienok, ktoré divák nezažil, no aj tak ich cíti, a veľmi intenzívne. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama