Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý rebelský Danny Krueger je priam fanaticky zapálený pre pouličné preteky, čo mu však denne prináša kopu problémov. Keď jedného dňa havaruje, pošlú ho do vidieckeho mestečka k jeho rozvedenému otcovi, bývalému pretekárovi NASCAR, ktorý si s ním hádam poradí a skrotí ho. Danny sa rozhodne vstúpiť na akadémiu NHRA. Až vtedy si uvedomí, ako veľmi potrebuje otcovu pomoc... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

klerik 

všechny recenze uživatele

Klišé, ale v rámci žánru funkčné. Autá dostatočne pekné, príbeh znesiteľne jednoduchý. Nič prekvapivé sa vlastne neudeje, ale nevadilo mi to, lebo film sa ani na nič nehrá... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Spokojeny začátek jako ukradeny Tokijské jízdy bez driftu ale nakonec povedeny příběh, užasna podívaná na super kary a cele to na mě příjemným dojmem působilo. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Klasický závodní snímek, který bohužel vykrádá Tokijskou jízdu, naštěstí si pak film jde svým směrem a kdyby byli lepší herecké výkony, tak dám plné hodnocení. // Jinak, film nenudí a to jde, je tu docela dost závodů, opět klasický námět, hudba je trefná a vynikající, prostředí a všechno kolem v pohodě, herecké obsazení má charizma, výběr aut parádní a ještě něco by se dalo pochválit, největší plus mají u mně noční jízdy, skvělá atmosféra. // Strašný herecký výkony, to jsem snad ještě neviděl, ultramegasuper trapný hlášky, opět en urychlený konec, je to vykrádačka nejen Tokijské jízdy, nelogičnost. // Docela příjemné překvapení. Vážně, moc jsem si od filmu nesliboval, ale jsem spokojený, sice vykrádá spoustu jiných filmů, už tím námětem, ale nakonec si film jde svým směrem a nebýt takových trapných hlášek a hereckých výkonů, dám plný počet. Jo a mimochodem, těším se na pokračování! 8/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Závodnická oddychovka a tak trochu teen variace na původní F&F, jen v o něco neškodnějším duchu. Příběhově je to klasické klišé, ale je to příjemně natočené a s pěknou hudbou. Na video film hodně solidní. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Celé to vyznie tak, ako keby sa arogantný milionársky zbohatlík rozhodol namiesto toho, aby si radšej pozrel v jeden večer BEVERLY HILLS 902 10 spolu s RÝCHLO A ZBESILO, tak si to celé natočil sám. Teda ako sračka. A ešte ku tomu jeden z najkreatívnejších prekladov v histórii slovenskej distribúcie a dramaturgie. Hovädá. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takové odlehčené "Rychle a zběsile", což se tak nějak dalo i podle názvu a podle plakátu čekat. Jsou zde nějaké emoce, nebo alespoň snaha o ně, je tu i příběh, který se sleduje, ale není to nic výjimečného. Pár dobrých scén je pak na trati, což se ale také očekává. Průměr? Proč ne. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak je pravda,že ten film je dost klišovitej,ale nuda to rozhodně neni.Taková pohoda o puberťácích a rychlejch autech,a i když já puberťák věkem už nejsem,tak se mi to líbilo.60%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nic překvapivého pod sluncem, ale koukat se na to dalo. Mladý rebel, který se kvůli pouličním závodům dostane do problému... 30% ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Nuda...nuda...nuda, jednoducho NUDA. Len trápny pokus o film z prostredia ilegálnych závodov. Nič viac., nič menej. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Je to hlúpe, klišoidné a jednoduché. Naprostá automobilová oddychovka. Scenár má síce obsahovo asi cca 3-4 strany, ale ten "príbeh" na asi dve vety je tam len preto, aby sa mali autíčka dôvod pohybovať. A o ne predsa ide, nie? Už od začiatku som bol v štýle: "Aha, Lancer Evo X vs GT-R35, aha, Mustang GT...hej, a to je Lan Evo IX!" V hlavnej úlohe krásna Subaru Impreza WRX STi Blobeye (čoby jedno z mojich najobľúbenejších áut). Obrovská škoda, že jediný skutočný závod je uprostred filmu, zvyšok je totiž drag, čo pre mňa nie je závod. Finále mohlo byť aspoň na okruhu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Levná středoškolská kopie the Fast and the Furious. Po době taneční nám nastává doba automobilová :( ()

Darckol 

všechny recenze uživatele

Predstavme si Rýchlo a zbesilo - príbeh je zhruba na jedno kopyto, no v sprievode nesympatických hercov. A dopravná škola, na ktorej študujú žiaci, čo si môžu dovoliť autá, pred ktorými by si aj pán Gašparovič začal neveriacky utierať okuliare? Prečo nieeeee... A súťaž, kde si vysoká škola vyberie najbohatšieho frajerika? Nepripadá vám to pritiahnuté za vlasy? Mne nie, veď sú to Američania a Amerika :) 2,0/10 ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel že to je nejaká trápna kopírka Rýchlo a zbesilo ale mýlil som sa, z rýchlo a zbesilo to má len hlášku: Takmer som ťa mal. Tento film má skvelý príeh o vzťahu k otcovi, sympatických hercov a v neposlednom rade aj auta. Bližšie hodnotenie vidím na niečo medzi 3 a 4. Rád by som videl aj pokračovanie Born to Race: Fast Track ()

Mr_Fear 

všechny recenze uživatele

Takže čím začít, myšlenek se člověku honí hlavou spousta. Začátek je jak vykradení filmu Rychle a Zběsile 2 a 3: Tokijská jízda. Zápora, který ma za přítelkyni budoucí drahou polovičku hlavního hrdiny. Hlavní hrdina (který je mimochodem dost nesympatický, možná až ke konci si člověk zvykne a navíc má po ruce chytrého cizokrajného kamráda, který je machr na tehcniku) se nechá vyprovokovat, vyhraje závod, rázem do zruší díky policajtům (půjčené auto). Dohady s matkou, odeslání za otcem, kterého x let neviděl. Náhoda, náhoda a ještě jednou náhoda. Pak se začně děj rozjíždět a ve finále člověk zjistí, že to celé je jenom o poměřování ega mezi mladými kluky, jejich kamarády a rodiči. Nebudu to dál rozebírat, kde všude jsou chyby - ať už v některých dialozích nebo v tom, co se děje na obrazovce (jít pootevřít pootevřenou kapotu je geniální). ALE, na druhou stranu film je dobře koukatelný, nenudí a navíc je tám daleko víc honiček než za poslední 4 díly série Rychle a Zběsile dohromady. Krásné 3 hvězdičky. ()

rogger 

všechny recenze uživatele

Nič originálne, nič zaujímavé, a hlavný hrdina tiež slabý, nie sympatický, slabota.. Len pre tých čo si aspoň chcú pozrieť nejaké tie american muscle cars a pod. No a ešte ten debilný preklad názvu do slovenčiny Born to race ako Rýchly a zbesilý, tak to už je len čerešnička na torte :D ()

Mattin 

všechny recenze uživatele

60 minút z filmu mohli kľudne vystrihnúť a nechať iba koniec... Dve tretiny strašná nuda... Za koniec a prevedenie dávam 2 hviezdičky... ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Otec a syn se po letech setkávají, autodílna, tuning, pouliční závody, romantika, Subaru Impreza STI 2004, Ford Mustang.. Super atmosféra i příběh. Asi se bude líbit zejména mužskému publiku s věkem 15-40 let. ()

Reklama

Reklama