Orientation Day
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2010, 4 min
Kyle Balda, Samuel TourneuxHrají:
Pierre Coffin, Chris RenaudObsah
Krátký film poskládaný z několika vtipných scének, v nichž hlavní roli hrají mimoni z filmu Já, padouch. (TwoFace)
Malarkey
Stejné postavičky jako ve filmu Despicable Me. Problém tohoto animáku mi ale přijde v tom, že si tvůrci jen zkouší, co dokáží. Žádný zajímavý a originální příběh, prostě jenom směska bláznivých mini-scének, které pobaví, ale hned na ně zapomenu. O tom ale podle mě krátké animáky nejsou. Stačí si vzpomenout na veverku z Doby ledový.(20.2.2011)
Pethushka
Tenhle je z "mimoňských kraťasů" určitě ten nejnudnější. Šedá atmosféra mi k roztomilým chcetacím, žlutým zvířátkům prostě nejde. Tenhle kraťas je zhruba na úrovni filmu. Home makeover a Banana jsou lepší než film.(12.6.2011)
Shakers
http://www.youtube.com/watch?v=o2b8sDfKON8 75% - 3*(13.2.2011)
predators
Bývá tomu u animáků často, kdy se postavičky ze stínu dostanou na výsluní. Příležitost jim nabízejí kraťasy, které se svým celovečerákům minimálně vyrovnají, a mnohdy je i předčí. Třetí epizoda, Orientation Day už tak vtipná není, ale i tak jsou ti žlutí marchmalouni zlatí. 60%(5.2.2011)
swamp
Asi nejslabší ze tří bonusových kraťasů.. přesto stále vtipné. :)(13.4.2011)
sochoking
O čom asi bude tento krátkometrák s priliehavým názvom ? Tri žalude idú do kina na Gay film plný Ga(y)dventure a Gay-vil ???(24.2.2011)
ScarPoul
Obyčajný, ničím výnimočný vtip, s veselými mimoňmi.(22.1.2012)
bartias
Krátká bonusová hříčka ze světa animáku Já, padouch stojí a padá s nápadem. Ten vůbec není špatný, ale stejně by to chtělo trochu víc promyslet. 7/10(12.3.2011)
pufina
Slabší než Banana, ale stejně jsou ti žlutí fazoláci cute :-)(21.11.2011)
DinoRaptor
Ze tří kraťasů k Já padouch mi tento přišel asi nejslabší ale stále je to dobrá sranda.(13.3.2011)
Dado513
Orientation Day sa mi zdá byť o niečo slabší ako Home Makeover a Banana, každopádne Minionovia ma aj tentokrát dokázali slušne pobaviť.(29.4.2011)
phoorecek
Na film dle mě tyto "kraťasy" rozhodně nemají. Hned za filmem se mi nejvíce líbil Banana, potom tento snímek a do třetice Home makeover. Pěkná podívaná.(2.3.2012)
Související
- Despicable Me 2 (2013)
- Já, padouch (2010)
- Home Makeover (2010)
- Banana (2010)
Podobné
- Megamind: The Button of Doom (video film) (2011)
- Megamysl (2010)
- Jack-Jack útočí (video film) (2005)
- Úžasňákovi (2004)