Reklama

Reklama

Vytrženo z kontextu

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2005, 15 min

Obsahy(1)

Mladá dívka přijela za přítelem do Prahy. K jejich setkání však nedošlo, protože se vždy těsně minuli. Ačkoliv jí její přítel neustále volá, tak ona telefon nebere, ačkoliv by zřejmě chtěla. (zdeny99)

Recenze (2)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dobrá kamera a zdařilá režie, proboha ale co ten vylízanej scénář?Slečnu nejspíš nenapadlo, že příteli třeba není dobře a spí, 2x jí nevezme telefón a hodího bezďákoj do klobouku... :D jááásně, ukažte mi jedinýho člověka na světě co by to udělal přitom stačilo vše vystavět na ztrátě telefonu, navíc co to mělo být s tím "bezdomovcem"????Další věc...toulavý pes se psí známkou uff bože těch logickej chyb a blbostí tam na 15 minut bylo až moc.Navíc to nemělo žádný finiš a vlastně ani pointu, jako teda docela bída, ale prostě jen scénáristická.Jinak jak už jsem zmínil, na amatérský film skvělá kamera, hudba i režie, škoda ale že režije nelogického a s prominutím na hlavu padlého scénáře.30%. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé svižně působící scény nejsou tak "vytržené z kontextu", jak by se zpočátku mohlo zdát - naopak se postupně ukazuje, jak mistrně jsou propojeny! Fikaný film, výborná režie. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Film byl oceněn za střih na festivalu Kryšpín 2006 a ve stejném roce získal druhé místo na Fresh filmu v Karlových Varech v amatérské kategorii. (zdeny99)

Reklama

Reklama